Articolul precedentScapă de durerea de cap
  Articolul următorEram flămând şi însetat

  Pacea desăvârşită

  Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine. – Isaia 26:3

  „Nu am fost niciodată mai aproape de Dumnezeu”; l-a asigurat soţul meu pe fratele lui, „aşa că, dacă e timpul să mor, sunt gata.” Şi-a luat la revedere, a închis telefonul şi a închis ochii. Stând alături de patul lui de spital, îmi venea să strig: „Eu nu sunt gata. Să nu îndrăzneşti să vorbeşti despre moarte!” În schimb – cu o eficienţă robotică pe care o exersasem în ultimele zile – m-am ridicat, i-am tras încet pătura pe umeri şi l-am sărutat pe fruntea febrilă. Era a treia luptă a lui în 20 de ani cu un episod brusc de septicemie. Are streptococul B în corp, ascunzându-se de cei mai buni specialişti în boli infecţioase. Aproape l-a doborât cele două dăţi anterioare. Acum, scumpul meu J.D. dădea din nou târcoale pragului morţii. Prieteni bine intenţionaţi spuneau: „J.D. face prea multe pentru Domnul. Dumnezeu nu o să-l lase să moară!” Vorbele lor nu îmi aduceau nicio alinare. Vreme de şase luni mă rugasem cu soţia tânărului pastor cu privire la dansul lent cu moartea al soţului ei. Şi el era un războinic puternic pentru Dumnezeu. Avea o fată de şapte ani. Şi a murit.

  În weekendul în care J.D. a căzut bolnav, eu predicam la o biserică din Alabama. Am rostit un mesaj în trei părţi despre credinţă şi rugăciunea „fierbinte”. Dar, confruntată cu această situaţie de urgenţă, am reuşit să înalţ constant doar frânturi de rugăciune – simple strigăte de ajutor. Când m-am întors în camera de hotel, târziu în acea noapte, Dumnezeu nu m-a mai lăsat să îl ţin la distanţă. După o rugăciune îndelungată şi fierbinte, barajul a căzut şi am plâns necontrolat, implorându-L pe Dumnezeu să îmi salveze soţul. După 30 de minute de cereri furibunde, m-am surprins spunând: „Tată, Tu ştii sfârşitul de la început. Eu, nu. Dacă vezi că, ridicându-se de pe patul de suferinţă, J.D. ar putea să se îndepărteze de Tine într-o zi, Te rog, ia-l. Ştiu că Tu ai în vedere binele lui veşnic, iartă-mă că nu am avut încredere în Tine!” În centrul atenţiei mele a revenit Autorul şi Desăvârşitorul credinţei mele. O linişte bruscă m-a învăluit. Încrederea în Dumnezeu mi-a oferit alinare totală. Indiferent ce se întâmpla, braţele Sale iubitoare erau dedesubtul nostru. Lupta a durat încă două luni, iar Dumnezeu l-a ridicat spre sănătate încă o dată.

  Care este lupta ta sufletească? Te sfătuiesc să îl laşi pe Dumnezeu să fie Dumnezeu. Ai încredere în El, iar El îţi va oferi pacea desăvârşită.

  Shelley Quinn

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...