Credinţă de copil

  Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în împărăţia cerurilor. – Matei 18:3

  Nu la mult timp după ce am meditat la acest text în timpul minutelor mele devoţionale, într-o dimineaţă, am învăţat această lecţie de la propriul copil. Într-o zi, în timp ce făceam curat prin casă, m-am hotărât să le dau drumul din colivie, pentru o vreme, celor doi papagali. Cum fac de obicei, i-am lăsat în acea dimineaţă liberi în faţa oglinzii lungi până jos. Dalila, conform propriei rutine, s-a aşezat pe rama oglinzii din partea de jos, uitându-se în oglindă şi cântându-şi singură. Samson, conform propriei rutine, s-a aşezat în partea de sus. Cu pieptul umflat şi cântând din toţi rărunchii, proclamaţia „Uitaţi-vă la mine! Sunt rege!”

  Dar, în acea zi, am auzit mai mult decât ciripitul lor plăcut şi obişnuit. Terminându-mi treburile la etaj, am auzit un ţipăt. Câinele dăduse peste papagali şi hotărâse să iasă la picnic. Până am ajuns eu să o smulg din fălcile morţii, Dalila era într-o formă destul de gravă. Penele de pe coadă şi o parte din cele de pe spate nu mai erau. Şi în piept avea o rană aparent fatală. Omeneşte vorbind, pentru biata pasăre nu mai erau speranţe. Şi eu, şi copiii plângeam. Kaylie, fata mea de şapte ani, plângea neîmpăcată. Printre suspine de regret, soţul meu a zis că, din milă, ar trebui să-i curmăm suferinţa papagalului. Atunci a intervenit Kaylie: „Nu, tati, Dumnezeu poate să facă minuni. Ştiu că o să facă o minune, tati! Hai să ne rugăm!” Am îngenuncheat toţi în cerc.

  „Tată, ai spus în Cuvântul Tău să devenim ca nişte copilaşi. Cred că ai vrut ca noi să ne încredem în Tine ca aceşti copii. Aşa că ne vom încrede în Tine aşa cum se încrede Kaylie chiar acum. În numele lui Isus,Te rugăm, vindecă această pasăre! Îţi mulţumim deja pentru asta! Amin!”

  Apoi am căptuşit o cutie de pantofi pentru suferinda Dalila şi i-am pus apă şi mâncare. Kaylie a zis că pune un băţ peste cutie, în caz că peste noapte Dalila se simte mai bine şi vrea să se ridice pe el.

  Am zis în sinea mea: Doamne, chiar că ar fi o mare minune! Dimineaţa următoare, acea minune a devenit realitate. Dalila era pe băţ, rana pe de piept îi era complet închisă, iar spatele, complet vindecat. Dumnezeu ne-a onorat credinţa în acea zi. Depun mărturie că Dumnezeu e încântat să ofere daruri bune copiilor Săi atunci când venim la El în credinţă, având încredere ca un copil.

  Va îndeplini ceea ce Îl rogi – conform voinţei Sale. Să ai o zi plină de credinţă!

  Vonda Beerman

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...