Articolul precedentUn dar din inima
  Articolul următorCare este senzaţionalul despre sare?

  El trebuie să plece (I)

  Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare după ce veţi fi biruit totul. – Efeseni 6:12,13

  Eu şi Polly Elrod relatam „poveşti de război”, aşa cum facem din când în când. Ea are ceva sub un metru şi jumătate, 80 de ani, ochi scânteietori, păr cărunt în cascade peste umeri, fiind o copie reuşită a cum e posibil să arate Dolly Parton la senectute.

  De la primul program al Misiunii Femeii la care i-am fost invitată, ne-am legat una de alta şi, drept urmare, cărările ni s-au intersectat din când în când. Pasiunea ei pentru Isus este palpabilă, iar programele ei au atras multe femei lovite şi îndurerate. S-ar putea chiar să dai peste o motociclistă conducând minutele de laudă şi închinare sau peste vreo fumătoare înrăită care se luptă în curtea din spate cu ultima ţigară. Femeile cu probleme se simt în siguranţă cu Polly. Ea mi-a povestit despre o confruntare cu vrăjmaşul la unul dintre programele la care participasem şi eu. Mi-am adus astfel aminte cât de puternică este orice fiică a lui Dumnezeu când îşi pune total încrederea în Hristos şi în puterea Sa.

  Polly participa la un seminar de recuperare destinat femeilor abuzate care era condus de fiica mea, Marie Fisher, o fostă victimă a abuzului şi prezbiter la biserica adventistă din Ketchum, Oklahoma, unde sunt amândouă membre. Polly stătea lângă o tânără pe nume Desiree, care adusese la seminar trei prietene. La un moment dat, a observat ceva ieşit din comun. Una dintre femei -,,fete” cum le spune ea – se comporta ciudat. Iată cum mi-a descris Polly ce s-a întâmplat după aceea: „Fata era agitată, neliniştită, şi i-a arătat altei fete zgârieturile lungi pe care le avea pe spate. În timpul pauzei, această fată a ieşit în curtea din spate. Am simţit că Duhul Sfânt îmi spune că ar trebui să mă duc să mă rog cu ea, aşa că i-am spus lui Marie că întâi trebuie să ne rugăm noi două. Având în poşetă un flacon cu ulei de măsline, Marie s-a îndreptat spre tânăra musafiră împreună cu mine şi câţiva alţi participanţi. Când am ajuns la fată, ea a căzut pe spate. Când am încercat să o prind, mi-am dat seama că nu atingea pământul cu capul – pentru că levita.”

  „Doamne, când ne dăm seama că suntem prinse în mijlocul războiului spiritual, adu-ne aminte că Tu eşti puterea noastră! Îmbracă-ne în armura Ta, întrucât Tu ai eliminat duşmanul la Calvar. Amin!”

  Cynthia J. Prime

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...