Articolul precedentUn dar din inima
  Articolul următorCare este senzaţionalul despre sare?

  El trebuie să plece (I)

  Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare după ce veţi fi biruit totul. – Efeseni 6:12,13

  Eu şi Polly Elrod relatam „poveşti de război”, aşa cum facem din când în când. Ea are ceva sub un metru şi jumătate, 80 de ani, ochi scânteietori, păr cărunt în cascade peste umeri, fiind o copie reuşită a cum e posibil să arate Dolly Parton la senectute.

  De la primul program al Misiunii Femeii la care i-am fost invitată, ne-am legat una de alta şi, drept urmare, cărările ni s-au intersectat din când în când. Pasiunea ei pentru Isus este palpabilă, iar programele ei au atras multe femei lovite şi îndurerate. S-ar putea chiar să dai peste o motociclistă conducând minutele de laudă şi închinare sau peste vreo fumătoare înrăită care se luptă în curtea din spate cu ultima ţigară. Femeile cu probleme se simt în siguranţă cu Polly. Ea mi-a povestit despre o confruntare cu vrăjmaşul la unul dintre programele la care participasem şi eu. Mi-am adus astfel aminte cât de puternică este orice fiică a lui Dumnezeu când îşi pune total încrederea în Hristos şi în puterea Sa.

  Polly participa la un seminar de recuperare destinat femeilor abuzate care era condus de fiica mea, Marie Fisher, o fostă victimă a abuzului şi prezbiter la biserica adventistă din Ketchum, Oklahoma, unde sunt amândouă membre. Polly stătea lângă o tânără pe nume Desiree, care adusese la seminar trei prietene. La un moment dat, a observat ceva ieşit din comun. Una dintre femei -,,fete” cum le spune ea – se comporta ciudat. Iată cum mi-a descris Polly ce s-a întâmplat după aceea: „Fata era agitată, neliniştită, şi i-a arătat altei fete zgârieturile lungi pe care le avea pe spate. În timpul pauzei, această fată a ieşit în curtea din spate. Am simţit că Duhul Sfânt îmi spune că ar trebui să mă duc să mă rog cu ea, aşa că i-am spus lui Marie că întâi trebuie să ne rugăm noi două. Având în poşetă un flacon cu ulei de măsline, Marie s-a îndreptat spre tânăra musafiră împreună cu mine şi câţiva alţi participanţi. Când am ajuns la fată, ea a căzut pe spate. Când am încercat să o prind, mi-am dat seama că nu atingea pământul cu capul – pentru că levita.”

  „Doamne, când ne dăm seama că suntem prinse în mijlocul războiului spiritual, adu-ne aminte că Tu eşti puterea noastră! Îmbracă-ne în armura Ta, întrucât Tu ai eliminat duşmanul la Calvar. Amin!”

  Cynthia J. Prime

  El trebuie să plece (I) - 2017. „Doamne, când ne dăm seama că suntem prinse în mijlocul războiului spiritual, adu-ne aminte că Tu eşti puterea noastră! Îmbracă-ne în armura Ta, întrucât Tu ai eliminat duşmanul la Calvar. Amin!”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...