Articolul precedentUn dar din inima
  Articolul următorCare este senzaţionalul despre sare?

  El trebuie să plece (I)

  Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare după ce veţi fi biruit totul. – Efeseni 6:12,13

  Eu şi Polly Elrod relatam „poveşti de război”, aşa cum facem din când în când. Ea are ceva sub un metru şi jumătate, 80 de ani, ochi scânteietori, păr cărunt în cascade peste umeri, fiind o copie reuşită a cum e posibil să arate Dolly Parton la senectute.

  De la primul program al Misiunii Femeii la care i-am fost invitată, ne-am legat una de alta şi, drept urmare, cărările ni s-au intersectat din când în când. Pasiunea ei pentru Isus este palpabilă, iar programele ei au atras multe femei lovite şi îndurerate. S-ar putea chiar să dai peste o motociclistă conducând minutele de laudă şi închinare sau peste vreo fumătoare înrăită care se luptă în curtea din spate cu ultima ţigară. Femeile cu probleme se simt în siguranţă cu Polly. Ea mi-a povestit despre o confruntare cu vrăjmaşul la unul dintre programele la care participasem şi eu. Mi-am adus astfel aminte cât de puternică este orice fiică a lui Dumnezeu când îşi pune total încrederea în Hristos şi în puterea Sa.

  Polly participa la un seminar de recuperare destinat femeilor abuzate care era condus de fiica mea, Marie Fisher, o fostă victimă a abuzului şi prezbiter la biserica adventistă din Ketchum, Oklahoma, unde sunt amândouă membre. Polly stătea lângă o tânără pe nume Desiree, care adusese la seminar trei prietene. La un moment dat, a observat ceva ieşit din comun. Una dintre femei -,,fete” cum le spune ea – se comporta ciudat. Iată cum mi-a descris Polly ce s-a întâmplat după aceea: „Fata era agitată, neliniştită, şi i-a arătat altei fete zgârieturile lungi pe care le avea pe spate. În timpul pauzei, această fată a ieşit în curtea din spate. Am simţit că Duhul Sfânt îmi spune că ar trebui să mă duc să mă rog cu ea, aşa că i-am spus lui Marie că întâi trebuie să ne rugăm noi două. Având în poşetă un flacon cu ulei de măsline, Marie s-a îndreptat spre tânăra musafiră împreună cu mine şi câţiva alţi participanţi. Când am ajuns la fată, ea a căzut pe spate. Când am încercat să o prind, mi-am dat seama că nu atingea pământul cu capul – pentru că levita.”

  „Doamne, când ne dăm seama că suntem prinse în mijlocul războiului spiritual, adu-ne aminte că Tu eşti puterea noastră! Îmbracă-ne în armura Ta, întrucât Tu ai eliminat duşmanul la Calvar. Amin!”

  Cynthia J. Prime

  El trebuie să plece (I) - 2017. „Doamne, când ne dăm seama că suntem prinse în mijlocul războiului spiritual, adu-ne aminte că Tu eşti puterea noastră! Îmbracă-ne în armura Ta, întrucât Tu ai eliminat duşmanul la Calvar. Amin!”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...