Articolul precedentSângele unui învingător
  Articolul următorO perspectivă diferită

  Susţinere

  Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.2 Timotei 1:7

  Lista mea cu treburi de făcut nu era lungă: trebuia să ajung la bancă înainte de a merge să o ajut pe prietena mea Glena. Îşi vindea casa, se căsătorea şi se muta în Statele Unite. Era plăcerea mea şi a altor câtorva prietene să o ajutăm să se pregătească de mutare. Se împlineau doi ani de când Glena îşi pierduse soţul din cauza cancerului, iar acum era gata să înceapă un nou capitol al vieţii ei.

  La bancă, i-am înmânat prietenoasei angajate cârdul şi facturile ce trebuiau achitate. Eram clienţii aceleiaşi sucursale CIBC de peste 30 de ani, aşa că toată lumea îl cunoaşte pe Sonny, fiul meu, şi pe mine. Apoi am dat spre încasare un cec pe care o prietenă mi-l trimisese prin poştă. Angajata s-a uitat la cec, apoi la mine. I-am putut sesiza uimirea din priviri, aşa că am întrebat:

  – E vreo problemă?

  – Nu, nu, doar că e foarte drăguţ din partea dumneavoastră că aţi scris acest mesaj. Sub semnătură şi numărul de cont, scrisesem: „Vă mulţumesc; Dumnezeu să vă binecuvânteze.” Împreună, aceste şase cuvinte sunt inspiratoare şi eu le folosesc des, alături de urări de binecuvântări cereşti.

  Apoi am avut ocazia să îi împărtăşesc angajatei băncii puţin despre programul pentru familii pe care îl desfăşurăm. I-am spus că eu sunt convinsă că Domnul creează legături între copiii Săi în moduri uimitoare. I-am citit tare un pasaj din mesajul care a însoţit respectivul cec. „Dragă Deborah şi Sonny, Dumnezeu să vă binecuvânteze în timp ce vă continuaţi lucrarea făcută din dragoste de semeni. Mă bucur să ţinem legătura. Le ofer şi altora din ceea ce îmi trimiteţi. Cu mult drag şi cu cele mai calde şi sincere urări şi rugăciuni, Edythe.” Am folosit banii trimişi de Edythe să cumpăr timbre.

  Cecul îmi fusese trimis de o doamnă în vârstă care merge la aceeaşi biserică cu fiica şi ginerele meu. Această femeie amabilă şi soţul ei s-au împrietenit cu copiii mei şi i-au luat sub aripa lor, în urmă cu zece ani, când s-au mutat în Victoria, Columbia Britanică, începând un nou capitol în viaţa lor.

  De peste 21 de ani, sunt încurajată şi binecuvântată de creştini aşa ca Edythe, care, prin rugăciune şi sprijin financiar, au colaborat cu mine în răspândirea mesajului Evangheliei. Eu cred că Isus revine curând şi că îşi pregăteşte copiii pentru Paradis, pentru totdeauna.

  Deborah Sanders

  Susţinere - 2017. De peste 21 de ani, sunt încurajată şi binecuvântată de creştini aşa ca Edythe, care, prin rugăciune şi sprijin financiar, au colaborat cu mine în răspândirea mesajului Evangheliei. Eu cred că Isus revine curând şi că îşi pregăteşte copiii pentru Paradis, pentru totdeauna.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...