Articolul precedentSângele unui învingător
  Articolul următorO perspectivă diferită

  Susţinere

  Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.2 Timotei 1:7

  Lista mea cu treburi de făcut nu era lungă: trebuia să ajung la bancă înainte de a merge să o ajut pe prietena mea Glena. Îşi vindea casa, se căsătorea şi se muta în Statele Unite. Era plăcerea mea şi a altor câtorva prietene să o ajutăm să se pregătească de mutare. Se împlineau doi ani de când Glena îşi pierduse soţul din cauza cancerului, iar acum era gata să înceapă un nou capitol al vieţii ei.

  La bancă, i-am înmânat prietenoasei angajate cârdul şi facturile ce trebuiau achitate. Eram clienţii aceleiaşi sucursale CIBC de peste 30 de ani, aşa că toată lumea îl cunoaşte pe Sonny, fiul meu, şi pe mine. Apoi am dat spre încasare un cec pe care o prietenă mi-l trimisese prin poştă. Angajata s-a uitat la cec, apoi la mine. I-am putut sesiza uimirea din priviri, aşa că am întrebat:

  – E vreo problemă?

  – Nu, nu, doar că e foarte drăguţ din partea dumneavoastră că aţi scris acest mesaj. Sub semnătură şi numărul de cont, scrisesem: „Vă mulţumesc; Dumnezeu să vă binecuvânteze.” Împreună, aceste şase cuvinte sunt inspiratoare şi eu le folosesc des, alături de urări de binecuvântări cereşti.

  Apoi am avut ocazia să îi împărtăşesc angajatei băncii puţin despre programul pentru familii pe care îl desfăşurăm. I-am spus că eu sunt convinsă că Domnul creează legături între copiii Săi în moduri uimitoare. I-am citit tare un pasaj din mesajul care a însoţit respectivul cec. „Dragă Deborah şi Sonny, Dumnezeu să vă binecuvânteze în timp ce vă continuaţi lucrarea făcută din dragoste de semeni. Mă bucur să ţinem legătura. Le ofer şi altora din ceea ce îmi trimiteţi. Cu mult drag şi cu cele mai calde şi sincere urări şi rugăciuni, Edythe.” Am folosit banii trimişi de Edythe să cumpăr timbre.

  Cecul îmi fusese trimis de o doamnă în vârstă care merge la aceeaşi biserică cu fiica şi ginerele meu. Această femeie amabilă şi soţul ei s-au împrietenit cu copiii mei şi i-au luat sub aripa lor, în urmă cu zece ani, când s-au mutat în Victoria, Columbia Britanică, începând un nou capitol în viaţa lor.

  De peste 21 de ani, sunt încurajată şi binecuvântată de creştini aşa ca Edythe, care, prin rugăciune şi sprijin financiar, au colaborat cu mine în răspândirea mesajului Evangheliei. Eu cred că Isus revine curând şi că îşi pregăteşte copiii pentru Paradis, pentru totdeauna.

  Deborah Sanders

  Susţinere - 2017. De peste 21 de ani, sunt încurajată şi binecuvântată de creştini aşa ca Edythe, care, prin rugăciune şi sprijin financiar, au colaborat cu mine în răspândirea mesajului Evangheliei. Eu cred că Isus revine curând şi că îşi pregăteşte copiii pentru Paradis, pentru totdeauna.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  Primele cinci minute contează

  Un creștin este o emblemă pentru familia lui Hristos. Prin urmare, nu se cuvine să transmitem un aer primitiv și să-i îndemnăm pe ceilalți la dispreț și prejudecată. Îi datorăm Mântuitorului nostru o reprezentare onorabilă, iar nouă, o imagine atrăgătoare, ca o chemare fără cuvinte spre un mod de viață frumos și curat.