Articolul precedentLepra caracterului
  Articolul următorReducere naturala a durerii

  O sesiune de terapie de o mie de ani

  Nimiceşte moartea pe vecie; Domnul Dumnezeu şterge lacrimile de pe toate feţele şi îndepărtează de pe tot pământul ocara poporului Său; da. Domnul a vorbit. – Isaia 25:8

  Eu cred că în cer se vor ţine, îndrăznesc să spun, câteva sesiuni de terapie. Imaginează-ţi:

  Urie: David! Regele meu! Slavă Domnului! A fost o onoare pentru mine să îmi dau viaţa pentru Dumnezeul meu, pentru regele meu, pentru ţara mea!

  David: Urie, şi eu mă bucur să te văd (îmbrăţişare). Dar, stai aşa, trebuie să îţi spun ceva. E ceva ce tu nu ştii. Îţi aduci aminte de comanda lui Ioab să lupţi în prima linie a celei mai crunte bătălii? Urie, e ceva ce trebuie să îţi mărturisesc…

  Sau apostolul Pavel şi martirul Ştefan…

  Ştefan: Ce? Tu? Tu eşti aici, Saule? Tu?

  Pavel: Da, eu. Totul a început cu momentul în care ţi-am văzut faţa, Ştefane. Pic de resentiment nu se vedea pe faţa ta, deşi noi aruncam ploaie de pietre asupra ta, în timp ce tu îl vedeai pe Isus la dreapta lui Dumnezeu. Da, şi eu L-am văzut pe Dumnezeu, un pic mai târziu, în drum spre Damasc. Ai puţin timp? Să îţi povestesc şi… apropo, spune-mi Pavel.

  Cerul va fi o ocazie de mare bucurie. Dar unele lucruri vor trebui „asimilate”. Conflictele care ne rod pacea se cer rezolvate acum, înainte să vină Isus. Ce-o să facem, o să ne evităm unii pe alţii în cer? Ceva de genul: „Te iert, dar pur şi simplu nu mai pot avea încredere în tine?”

  Dacă e posibil, nu ar trebui să amânăm împlinirea datoriei de a trăi în pace (vezi 2 Corinteni 13:11). Dar, dacă moartea sau distanţa ori alţi factori împiedică împăcarea, Dumnezeu a plănuit o sesiune de terapie. Se cheamă „mia de ani” sau„mileniul”, care se întinde între venirea lui Isus şi înnoirea Pământului. Citeşte despre această perioadă în capitolele 20 şi 21 din Apocalipsa. Satana va fi prins (Apocalipsa 20:2); cei înviaţi vor colabora cu Dumnezeu la analizarea cazurilor celor pierduţi şi ale îngerilor căzuţi (v. 6; 1 Corinteni 6:3). Personal, cred că Dumnezeu va sta cu cei dintre noi care avem sentimente rănite şi ne va ajuta cu răbdare să rezolvăm acele chestiuni pentru prezent şi pentru totdeauna. Abia după cei o mie de ani „ Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor”(Apocalipsa 7:17).

  Dacă eu, ca terapeut, aş ţine o sesiune de terapie de o mie de ani, aş câştiga cam 438 de milioane de dolari. Isus o s-o facă aşa cum face El totul – fără bani şi fără plată. Slavă Terapeutului nostru ceresc, Psihologului nostru divin. Sfătuitorului nostru minunat!

  Jennifer Jill Schwirzer

  O sesiune de terapie de o mie de ani - 2017. „Cred că Dumnezeu va sta cu cei dintre noi care avem sentimente rănite şi ne va ajuta cu răbdare să rezolvăm acele chestiuni pentru prezent şi pentru totdeauna. Abia după cei o mie de ani „Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...