Articolul precedentLepra caracterului
  Articolul următorReducere naturala a durerii

  O sesiune de terapie de o mie de ani

  Nimiceşte moartea pe vecie; Domnul Dumnezeu şterge lacrimile de pe toate feţele şi îndepărtează de pe tot pământul ocara poporului Său; da. Domnul a vorbit. – Isaia 25:8

  Eu cred că în cer se vor ţine, îndrăznesc să spun, câteva sesiuni de terapie. Imaginează-ţi:

  Urie: David! Regele meu! Slavă Domnului! A fost o onoare pentru mine să îmi dau viaţa pentru Dumnezeul meu, pentru regele meu, pentru ţara mea!

  David: Urie, şi eu mă bucur să te văd (îmbrăţişare). Dar, stai aşa, trebuie să îţi spun ceva. E ceva ce tu nu ştii. Îţi aduci aminte de comanda lui Ioab să lupţi în prima linie a celei mai crunte bătălii? Urie, e ceva ce trebuie să îţi mărturisesc…

  Sau apostolul Pavel şi martirul Ştefan…

  Ştefan: Ce? Tu? Tu eşti aici, Saule? Tu?

  Pavel: Da, eu. Totul a început cu momentul în care ţi-am văzut faţa, Ştefane. Pic de resentiment nu se vedea pe faţa ta, deşi noi aruncam ploaie de pietre asupra ta, în timp ce tu îl vedeai pe Isus la dreapta lui Dumnezeu. Da, şi eu L-am văzut pe Dumnezeu, un pic mai târziu, în drum spre Damasc. Ai puţin timp? Să îţi povestesc şi… apropo, spune-mi Pavel.

  Cerul va fi o ocazie de mare bucurie. Dar unele lucruri vor trebui „asimilate”. Conflictele care ne rod pacea se cer rezolvate acum, înainte să vină Isus. Ce-o să facem, o să ne evităm unii pe alţii în cer? Ceva de genul: „Te iert, dar pur şi simplu nu mai pot avea încredere în tine?”

  Dacă e posibil, nu ar trebui să amânăm împlinirea datoriei de a trăi în pace (vezi 2 Corinteni 13:11). Dar, dacă moartea sau distanţa ori alţi factori împiedică împăcarea, Dumnezeu a plănuit o sesiune de terapie. Se cheamă „mia de ani” sau„mileniul”, care se întinde între venirea lui Isus şi înnoirea Pământului. Citeşte despre această perioadă în capitolele 20 şi 21 din Apocalipsa. Satana va fi prins (Apocalipsa 20:2); cei înviaţi vor colabora cu Dumnezeu la analizarea cazurilor celor pierduţi şi ale îngerilor căzuţi (v. 6; 1 Corinteni 6:3). Personal, cred că Dumnezeu va sta cu cei dintre noi care avem sentimente rănite şi ne va ajuta cu răbdare să rezolvăm acele chestiuni pentru prezent şi pentru totdeauna. Abia după cei o mie de ani „ Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor”(Apocalipsa 7:17).

  Dacă eu, ca terapeut, aş ţine o sesiune de terapie de o mie de ani, aş câştiga cam 438 de milioane de dolari. Isus o s-o facă aşa cum face El totul – fără bani şi fără plată. Slavă Terapeutului nostru ceresc, Psihologului nostru divin. Sfătuitorului nostru minunat!

  Jennifer Jill Schwirzer

  O sesiune de terapie de o mie de ani - 2017. „Cred că Dumnezeu va sta cu cei dintre noi care avem sentimente rănite şi ne va ajuta cu răbdare să rezolvăm acele chestiuni pentru prezent şi pentru totdeauna. Abia după cei o mie de ani „Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...