Articolul precedentReducere naturala a durerii
  Articolul următorBătălie cu aglomerarea

  Înregistrare eşuată

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu – neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” – Matei 19:26

  Perioada de reînregistrare ca asistentă se încheia la finalul lunii octombrie. Eu întotdeauna fac ce trebuie făcut, inclusiv plăţile, înainte de data scadentă. Şi de această dată am procedat la fel – sau cel puţin aşa am crezut. Înregistrarea este importantă pentru evitarea pauzelor în practicarea meseriei de asistentă. Am plătit online, ca şi în trecut, apoi am plecat într-o vacanţă de două săptămâni, aşteptându-mă ca totul să fie bine şi să îmi reiau îndatoririle când mă voi întoarce. Aşa cum fac deseori înainte să plec, am aranjat cu o colegă să facă tura în locul meu în ziua în care trebuia să îmi reiau activitatea, în eventualitatea că ceva s-ar fi întâmplat şi nu aş fi putut ajunge.

  M-am întors extenuată, mi-am verificat e-mailurile şi am vorbit cu colega respectivă, confirmându-i că voi fi la serviciu seara următoare. Mai târziu în aceeaşi seară, am observat un teanc de scrisori. Printre ultimele plicuri, existau două, nu doar unul, în care mi se comunica faptul că taxa mea de înregistrare nu fusese acceptată şi mi se dădea o săptămână „timp de har”. Care tocmai trecuse.

  Am fost îngrozită că în toată această perioadă plata mea nu fusese efectuată. Neştiind motivele, a trebuit să acţionez rapid. Am verificat de două ori formularul de înregistrare online şi, da, teama mi s-a adeverit. Acolo se stipula că înregistrarea trebuia făcută online. Nu se poate, mi-am zis. Biroul era închis. Din nou, am luat legătura cu colega mea şi i-am explicat situaţia; cu dragă inimă, a acceptat să facă tura mea şi mi-am informat şi superiorul cu privire la situaţie.

  Dimineaţa următoare, am sunat la Colegiul Asistenţilor Medicali şi am explicat eroarea. Din fericire, am putut plăti prin telefon. Mi s-a spus că procedura de înregistrare va dura cinci zile lucrătoare. Nu puteam beneficia de cinci zile libere de la serviciu fără să afectez programul de lucru al colegilor. Era într-o joi dimineaţa; vineri seara o aveam liberă, dar aş fi fost de serviciu sâmbătă şi duminică noaptea. M-am rugat Domnului, cerându-l un singur lucru: „Te rog, fă ca înregistrarea mea să se confirme până vineri dimineaţa, dacă e voia Ta.” Practic, era vorba de o singură zi lucrătoare, nude cinci.

  Vineri dimineaţa, am verificat confirmările. Dumnezeu răspunsese la rugăciunea unei femei disperate. Eram complet înregistrată. Eram în culmea fericirii. M-am simţit specială în ochii lui Dumnezeu şi l-am mulţumit că a făcut posibil ceea ce părea imposibil. Credinţa în Dumnezeu este cu adevărat vitală pentru viaţa creştinului. Această experienţă mă face să mă gândesc la iubirea excepţională a lui Dumnezeu şi la cât de mult are El grijă de noi. Fie ca noi, prin harul lui Dumnezeu şi prin credinţa noastră, să ne încredem în El cu totul!

  Donette James-Samuel

  Înregistrare eşuată - 2017. Credinţa în Dumnezeu este cu adevărat vitală pentru viaţa creştinului. Această experienţă mă face să mă gândesc la iubirea excepţională a lui Dumnezeu şi la cât de mult are El grijă de noi. Fie ca noi, prin harul lui Dumnezeu şi prin credinţa noastră, să ne încredem în El cu totul!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...