Articolul precedentReducere naturala a durerii
  Articolul următorBătălie cu aglomerarea

  Înregistrare eşuată

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu – neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” – Matei 19:26

  Perioada de reînregistrare ca asistentă se încheia la finalul lunii octombrie. Eu întotdeauna fac ce trebuie făcut, inclusiv plăţile, înainte de data scadentă. Şi de această dată am procedat la fel – sau cel puţin aşa am crezut. Înregistrarea este importantă pentru evitarea pauzelor în practicarea meseriei de asistentă. Am plătit online, ca şi în trecut, apoi am plecat într-o vacanţă de două săptămâni, aşteptându-mă ca totul să fie bine şi să îmi reiau îndatoririle când mă voi întoarce. Aşa cum fac deseori înainte să plec, am aranjat cu o colegă să facă tura în locul meu în ziua în care trebuia să îmi reiau activitatea, în eventualitatea că ceva s-ar fi întâmplat şi nu aş fi putut ajunge.

  M-am întors extenuată, mi-am verificat e-mailurile şi am vorbit cu colega respectivă, confirmându-i că voi fi la serviciu seara următoare. Mai târziu în aceeaşi seară, am observat un teanc de scrisori. Printre ultimele plicuri, existau două, nu doar unul, în care mi se comunica faptul că taxa mea de înregistrare nu fusese acceptată şi mi se dădea o săptămână „timp de har”. Care tocmai trecuse.

  Am fost îngrozită că în toată această perioadă plata mea nu fusese efectuată. Neştiind motivele, a trebuit să acţionez rapid. Am verificat de două ori formularul de înregistrare online şi, da, teama mi s-a adeverit. Acolo se stipula că înregistrarea trebuia făcută online. Nu se poate, mi-am zis. Biroul era închis. Din nou, am luat legătura cu colega mea şi i-am explicat situaţia; cu dragă inimă, a acceptat să facă tura mea şi mi-am informat şi superiorul cu privire la situaţie.

  Dimineaţa următoare, am sunat la Colegiul Asistenţilor Medicali şi am explicat eroarea. Din fericire, am putut plăti prin telefon. Mi s-a spus că procedura de înregistrare va dura cinci zile lucrătoare. Nu puteam beneficia de cinci zile libere de la serviciu fără să afectez programul de lucru al colegilor. Era într-o joi dimineaţa; vineri seara o aveam liberă, dar aş fi fost de serviciu sâmbătă şi duminică noaptea. M-am rugat Domnului, cerându-l un singur lucru: „Te rog, fă ca înregistrarea mea să se confirme până vineri dimineaţa, dacă e voia Ta.” Practic, era vorba de o singură zi lucrătoare, nude cinci.

  Vineri dimineaţa, am verificat confirmările. Dumnezeu răspunsese la rugăciunea unei femei disperate. Eram complet înregistrată. Eram în culmea fericirii. M-am simţit specială în ochii lui Dumnezeu şi l-am mulţumit că a făcut posibil ceea ce părea imposibil. Credinţa în Dumnezeu este cu adevărat vitală pentru viaţa creştinului. Această experienţă mă face să mă gândesc la iubirea excepţională a lui Dumnezeu şi la cât de mult are El grijă de noi. Fie ca noi, prin harul lui Dumnezeu şi prin credinţa noastră, să ne încredem în El cu totul!

  Donette James-Samuel

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Miere din stâncă

  Mă rog astăzi ca fiecare dintre noi să învețe să asculte mai mult de Dumnezeu și să se supună voinței Sale, lăsându-L să ne dea „miere din stâncă”.

  Răbdarea este o roadă

  Dacă îi permitem lui Hristos să ne dea puterea de a exercita răbdarea atunci când avem nevoie ea, vom descoperi adevărata libertate care ne scoate de sub stăpânirea propriilor emoții, pentru a trăi ca aceia care au fost schimbați după asemănarea cu Hristos.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Publicate astăzi

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Răspunsul religiei

  Doamne, arată-ne mie și copiilor mei frumusețea vieții când ești Tu la cârmă! PROVOCARE: Alege astăzi un imn pe care nu l-ai mai cântat de mult și fredonează-l ori de câte ori poți!

  Sátánt a saját cselekedetei ítélik el

  „És énekelik Mózesnek, az Isten szolgájának énekét, és a Báránynak énekét, ezt mondván: Nagyok és...