Articolul precedentLumina Lumii
  Articolul următorÎnțelept cu inima

  Binecuvântări

  Încolo, toţi să fiţi cu aceleaşi gânduri, simţind cu alţii, iubind ca fraţii, miloşi, smeriţi, 1 Petru 3:8

  Aş vrea să cumpăr acest sul de flanel de la raionul de reduceri, i-am spus eu unei angajate din magazinul nostru local Walmart.

  – Bine, o să îl măsor să văd câţi metri are. Îl vreţi pe tot? Nu vă supăraţi că vă întreb, dar ce faceţi cu atâta material?

  Am fost mândră să îi spun că grupul nostru de la biserică, ce se numeşte Surorile Secrete, are în plan să confecţioneze pături de nou-născuţi pentru o ţară din lumea a treia. Angajata a făcut ceea ce trebuie să facă, adăugând alte câteva suluri la cumpărăturile mele. Când am pus totul în coş, ea a băgat mâna în buzunar şi a scos nişte bani.

  -Vă rog, luaţi banii ăştia! Vreau să contribui şi eu la acest proiect valoros.

  Ce binecuvântare a fost această contribuţie pentru proiect, prin care noi, la rândul nostru, încercam să fim o binecuvântare pentru alţii!

  Isus, exemplul nostru, a făcut mult bine cât timp S-a aflat pe pământ. A vindecat bolnavi, a hrănit mulţimi flămânde, a asigurat băuturile la o nuntă şi a mers în multe case, făcându-le bucurie oamenilor, fie câte unuia, fie mai multora odată. A fost întotdeauna o binecuvântare pentru cei din jurul Lui. Noi suntem picioarele şi mâinile Sale în lumea contemporană atunci când găsim căi de a-i ajuta pe cei din jur. Isus străluceşte din inimile noastre şi primim cu toţii o binecuvântare bogată.

  Într-o altă ocazie, grupul nostru de femei a ales să ajute o doamnă în vârstă mutată recent în ţara noastră. Nici nu vorbea limba noastră, dar zâmbetele pot fi înţelese în toate limbile. Se afla într-un scaun cu rotile, dar acest lucru nu ne-a oprit în încercarea de a-i influenţa viaţa în bine. O doamnă din grupul nostru care era asistentă s-a îngrijit de tălpile ei, altcineva s-a ocupat de unghiile ei, iar o doamnă coafeză a tuns-o. I-am făcut şi câteva cadouri, cum ar fi nişte papuci de casă, o păturică pentru genunchi şi toate produsele de igienă pe care le-am folosit să o aranjăm. La finalul serii, am cântat imnurile ei preferate, pe care evident că le-a recunoscut după melodie. Zâmbete şi lacrimi de bucurie se puteau vedea pe faţa ei şi a familiei ei. Nu poţi să nu te simţi bine după o asemenea intervenţie!

  Isus a spus: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut” (Matei 25:40). Azi, gândeşte-te unde poţi da o mână de ajutor, unde poţi rosti o vorbă de încurajare, neaşteptând nimic în schimb. Vezi însă că, atunci când oferi, primeşti în schimb binecuvântare!

  Rosemary Byrd Hickman

  Binecuvântări - 2017. Azi, gândeşte-te unde poţi da o mână de ajutor, unde poţi rosti o vorbă de încurajare, neaşteptând nimic în schimb. Vezi însă că, atunci când oferi, primeşti în schimb binecuvântare!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...