Articolul precedentIntoleranța
  Articolul următorSănătatea este deplinătate

  Dumnezeu răspunde la rugăciunile noastre

  Cheamă-mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti. Ieremia 33:3

  Cu toţii aşteptăm răspunsuri din partea lui Dumnezeu la rugăciunile noastre. Uneori, ne răspunde imediat, dar deseori nu ne aşteptăm la lucrurile pe care Dumnezeu ni le dă. Aş vrea să spun câte ceva despre binecuvântările şi marea iubire pe care ni le pune înainte Domnul nostru.

  La 17 ani, fiica mea a avut o operaţie ginecologică şi medicul i-a spus că nu va avea niciodată copii. Ne-am făcut griji, însă am decis ca, în cazul în care se căsătoreşte, să adopte un copil. La scurt timp după aceea, am devenit adventistă şi am început să învăţ să mă rog. Citisem cărţi despre rugăciune. Urmând un sfat dintr-o carte, am tăiat bucăţi de hârtie şi am scris pe fiecare rugăciuni pentru fiica mea, apoi le-am pus pe toate în Biblia ei. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un ginere bun şi o nepoată: „Doamne, Te rog, dă-mi o nepoată. De fapt, aş vrea două, dar dă-mi cel puţin una.”

  În privinţa ginerelui, Dumnezeu a răspuns imediat. Am întâlnit o femeie care mi-a spus că ea se ruga pentru un soţ: „Doamne, dă-mi un soţ de care să fiu demnă.” I-am povestit fiicei mele, iar ea a început să se roage la fel. La patru ani de la operaţie, fiica mea s-a căsătorit. Alesul ei era atipic: nu avea părinţi, nu avea serviciu, nu avea nimic după standardele acestei luni. Când am întrebat-o: „De ce Zhenya? Nu are nimic. Ai respins băieţi buni.”

  „Mamă, e un om bun; o să fie un bun familist şi apreciază ideea de familie. Eu m-am rugat. Când i-am spus că e posibil ca eu să nu pot face copii, mi-a spus: «Nu-i nimic. O să ne avem unul pe altul.»” În 2002 s-au căsătorit, iar în 2003 s-a născut Katya. După doi ani s-a născut Eve, iar în 2012 Dumnezeu le-a dat un băiat, pe Damir. Aceşti copii au totul, mai ales iubire şi înţelegere.

  Taţi aşa ca Zhenya al nostru sunt greu de găsit – face totul. Dumnezeu mi-a binecuvântat copiii din abundenţă. Iar minunea este că, atunci când Aliona era însărcinată cu prima fetiţă, a făcut o ecografie. Medicul s-a uitat la fişa ei medicală şi nu şi-a putut crede ochilor – totul era foarte bine, ca şi când n-ar fi avut loc nicio operaţie; nu era decât o cicatrice. Medicul care a operat-o a spus că numai Dumnezeu putea face aşa ceva. Şi noi am fost de acord. Mai presus de orice, Lui îi mulţumim!

  Alia Shumilo

  Dumnezeu răspunde la rugăciunile noastre - 2017. Medicul s-a uitat la fişa ei medicală şi nu şi-a putut crede ochilor - totul era foarte bine, ca şi când n-ar fi avut loc nicio operaţie; nu era decât o cicatrice. Medicul care a operat-o a spus că numai Dumnezeu putea face aşa ceva. Şi noi am fost de acord. Mai presus de orice, Lui îi mulţumim!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Protecția lui Dumnezeu

  Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...