Articolul precedentIntoleranța
  Articolul următorSănătatea este deplinătate

  Dumnezeu răspunde la rugăciunile noastre

  Cheamă-mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti. Ieremia 33:3

  Cu toţii aşteptăm răspunsuri din partea lui Dumnezeu la rugăciunile noastre. Uneori, ne răspunde imediat, dar deseori nu ne aşteptăm la lucrurile pe care Dumnezeu ni le dă. Aş vrea să spun câte ceva despre binecuvântările şi marea iubire pe care ni le pune înainte Domnul nostru.

  La 17 ani, fiica mea a avut o operaţie ginecologică şi medicul i-a spus că nu va avea niciodată copii. Ne-am făcut griji, însă am decis ca, în cazul în care se căsătoreşte, să adopte un copil. La scurt timp după aceea, am devenit adventistă şi am început să învăţ să mă rog. Citisem cărţi despre rugăciune. Urmând un sfat dintr-o carte, am tăiat bucăţi de hârtie şi am scris pe fiecare rugăciuni pentru fiica mea, apoi le-am pus pe toate în Biblia ei. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un ginere bun şi o nepoată: „Doamne, Te rog, dă-mi o nepoată. De fapt, aş vrea două, dar dă-mi cel puţin una.”

  În privinţa ginerelui, Dumnezeu a răspuns imediat. Am întâlnit o femeie care mi-a spus că ea se ruga pentru un soţ: „Doamne, dă-mi un soţ de care să fiu demnă.” I-am povestit fiicei mele, iar ea a început să se roage la fel. La patru ani de la operaţie, fiica mea s-a căsătorit. Alesul ei era atipic: nu avea părinţi, nu avea serviciu, nu avea nimic după standardele acestei luni. Când am întrebat-o: „De ce Zhenya? Nu are nimic. Ai respins băieţi buni.”

  „Mamă, e un om bun; o să fie un bun familist şi apreciază ideea de familie. Eu m-am rugat. Când i-am spus că e posibil ca eu să nu pot face copii, mi-a spus: «Nu-i nimic. O să ne avem unul pe altul.»” În 2002 s-au căsătorit, iar în 2003 s-a născut Katya. După doi ani s-a născut Eve, iar în 2012 Dumnezeu le-a dat un băiat, pe Damir. Aceşti copii au totul, mai ales iubire şi înţelegere.

  Taţi aşa ca Zhenya al nostru sunt greu de găsit – face totul. Dumnezeu mi-a binecuvântat copiii din abundenţă. Iar minunea este că, atunci când Aliona era însărcinată cu prima fetiţă, a făcut o ecografie. Medicul s-a uitat la fişa ei medicală şi nu şi-a putut crede ochilor – totul era foarte bine, ca şi când n-ar fi avut loc nicio operaţie; nu era decât o cicatrice. Medicul care a operat-o a spus că numai Dumnezeu putea face aşa ceva. Şi noi am fost de acord. Mai presus de orice, Lui îi mulţumim!

  Alia Shumilo

  Dumnezeu răspunde la rugăciunile noastre - 2017. Medicul s-a uitat la fişa ei medicală şi nu şi-a putut crede ochilor - totul era foarte bine, ca şi când n-ar fi avut loc nicio operaţie; nu era decât o cicatrice. Medicul care a operat-o a spus că numai Dumnezeu putea face aşa ceva. Şi noi am fost de acord. Mai presus de orice, Lui îi mulţumim!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...