Articolul precedentDând slavă lui Dumnezeu
  Articolul următorRenunțând la umflături

  Domnul să îți dea după credinţa ta

  Când a plecat de acolo, s-au luat după Isus doi orbi, care strigau şi ziceau: „Ai milă de noi. Fiul lui David!” După ce a intrat în casă, orbii au venit la El. Şi Isus le-a zis: „Credeţi că pot face lucrul acesta?” „Da, Doamne”, l-au răspuns ei. Atunci S-a atins de ochii lor şi a zis: „Facă-vi-se după credinţa voastră!” Şi li s-au deschis ochii. Isus le-a poruncit cu tot dinadinsul şi le-a zis: „Vedeţi să nu ştie nimeni.” Dar ei, cum au ieşit, au răspândit vestea despre El în tot ţinutul acela. – Matei 9:27-31

  Aici, în Rusia, am aflat despre o emisiune TV în cadrul căreia telespectatorii scriau pe o bucată de hârtie un motiv de rugăciune, pe orice subiect, şi cineva din studio se ruga pentru toţi cei care participau în acest fel. Am scris şi eu o cerere de rugăciune. L-am implorat pe Dumnezeu să aibă îndurare faţă de fratele meu, care în decursul ultimului an îşi pierduse vederea.

  Până să ajungă să nu mai vadă cu ambii ochi, putea vedea cu unul singur, cu celălalt nemaivăzând de trei ani. Când a început să îşi piardă vederea şi la al doilea ochi, a fost supus multor operaţii; din nefericire, niciuna nu a reuşit.

  Când a rămas orb, l-a cerut lui Dumnezeu două lucruri: să îl lase să îşi vadă soţia – chiar dacă numai puţin – pentru că, evident, o iubea şi voia să o vadă, şi să îşi vadă farfuria când mânca, fiindcă avea dificultăţi cu mâncatul.

  Când am scris biletul cu motivul de rugăciune, am început să mă rog intens şi am crezut că Domnul va răspunde la rugăciunea mea şi a fratelui meu.

  Într-un final, medicii au venit cu ideea unei alte operaţii la ochiul cu care nu mai vedea de câţiva ani. Şi operaţia a reuşit. Azi, fratele meu îşi poate vedea soţia şi farfuria cu mâncare. Sunt arii foarte înguste de vedere, dar reprezintă răspunsul la rugăciunea noastră. Cât ceri, atâta primeşti!

  Nu există nimic magic cu privire la emisiunea TV despre rugăciune; ni se spune: „Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi” (Matei 21:22), aşa că uneori nu trebuie decât să cerem. În Ioan 16:24 se spune: „Până acum n-aţi cerut nimic în Numele Meu, cereţi şi veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină!” Slavă Domnului pentru iubirea, mila şi minunile Sale preţioase, pe care continuă să le manifeste în viaţa noastră!

  Raisa Ostrovskaya

  Domnul să îți dea după credinţa ta - 2017. „Până acum n-aţi cerut nimic în Numele Meu, cereţi şi veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină!” Slavă Domnului pentru iubirea, mila şi minunile Sale preţioase, pe care continuă să le manifeste în viaţa noastră!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!