Articolul precedentRenunțând la umflături
  Articolul următorDarul neputinței

  Sub grija Sa

  Domnul te va păzi de orice rău, îţi va păzi sufletul. Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac. Psalmul 121:7-8

  Era joi dimineaţa devreme când am fost trezită de nişte zgomote de afară. Pentru că eram obosită din cauză că muncisem cu o seară înainte, le-am ignorat şi m-am culcat la loc. După aproximativ o jumătate de oră, am auzit strigăte care veneau din propria casă: „Poliţia! Poliţia!” Deschizând uşa la dormitor, am dat nas în nas cu doi poliţişti urcând pe scări. „Este casa dumneavoastră?”

  Derutată, le-am spus că „da”, iar ei m-au rugat să cobor să îmi opresc alarma. Cum au intrat poliţiştii în casă când eu aveam uşile încuiate? I-am rugat să îmi explice ce se întâmplase. Mi-au spus că pornise alarma, iar firma de securitate nu putuse să mă contacteze, aşa că îi solicitase pe ei să ia legătura cu mine. Telefonul meu era pe modul silenţios din seara anterioară, de când lucrasem, şi uitasem să repornesc sunetul; prin urmare, nu am auzit telefonul când firma de pază mă căutase.

  Poliţiştii mi-au mai spus că găsiseră deschisă uşa din spatele casei, aşa că au intrat şi au cercetat parterul şi se pregăteau să cerceteze etajul. În primul şi în primul rând, nu ştiam că uşa din spate era deschisă, iar partea şi mai ciudată era că nu am auzit alarma. Deşi am un somn superficial, dormisem cu alarma pornită. Poliţia mi-a întocmit dosar de alarmă falsă, dar o săptămână mai târziu, un vecin mi-a adus la cunoştinţă că, atunci când au examinat filmarea de pe camera de supraveghere din noaptea incidentului, au văzut doi bărbaţi ieşind în fugă din casa mea. Poliţia a luat filmul, iar ulterior i-au putut găsi şi aresta pe hoţi.

  Uneori ne rugăm cerându-I lui Dumnezeu să ne ocrotească şi să vegheze asupra noastră în noaptea care ne stă înainte. Posibil ca aceste rugăciuni să fie o rutină, dar în noaptea aceea eu ştiu că Dumnezeu a fost cel care m-a ocrotit. De ce nu m-a trezit alarma? Ştiu că Dumnezeu a făcut să dorm adânc. Ştia că, dacă m-aş fi trezit, probabil aş fi coborât scările şi aş fi dat nas în nas cu intruşii. Această poveste ar fi putut avea un final foarte diferit. Să nu considerăm că ocrotirea lui Dumnezeu vine de la sine!

  Agnes Vaughan

  Sub grija Sa - 2017. Ştiu că Dumnezeu a făcut să dorm adânc. Ştia că, dacă m-aş fi trezit, probabil aş fi coborât scările şi aş fi dat nas în nas cu intruşii. Această poveste ar fi putut avea un final foarte diferit. Să nu considerăm că ocrotirea lui Dumnezeu vine de la sine!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.