Oamenii, mai presus decât proiectele

  Drept răspuns împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de căte ori aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut.” – Matei 25:40

  Este gata! Proiectul demarat acum patru ani – de punere pe muzică a cărţii Apocalipsa – a trecut din mâinile noastre în ale altora, să îl perfecţioneze, să îl lustruiască şi să îl ambaleze, până va ajunge din nou la noi sub forma a două CD-uri pline de sudoare, sânge şi lacrimi creative a peste 20 de interpreţi, textieri, muzicieni, artişti şi ingineri. Pfiu! Acum alte mâini vor mânui dispozitivele în perpetuă schimbare, concepute să transfere muzica de pe disc în urechi, care o vor auzi, şi în sisteme nervoase, care vor simţi ritmul, armonia şi melodia. Să sperăm că creierul va percepe poezia. Apoi vor curge reacţiile – aprecierile, dar şi criticile cu privire la orice, de la acel fragment vocal la acompaniamentul instrumental din cutare sau cutare loc, la încărcătura artistică a elementelor de artă vizuală, ca fiind„prea blânde”sau„prea înverşunate”, de la „asta trebuia să fie aşa”… până la „oare ce-o fi fost în capul vostru?”.

  Prin harul lui Dumnezeu, voi îndura toate acestea cu pace şi linişte. Muzica, oricât de importantă ar fi, nu este la fel de importantă precum sufletele care au creat-o. Ştii ceva? Am învăţat că oamenii sunt mai presus decât proiectele. Da, Dumnezeu ne-a spus să ne menţinem ocupaţi, să lucrăm în via Sa, să facem ceva şi să aducem rod; şi eu cred că Dumnezeu S-a aflat la conducerea acestui efort creativ. Dar în mijlocul acestui maraton, El m-a învăţat că aceia alături de care am alergat contează mai mult decât linia de sosire, decât trofeul, decât atenţia de după. De fapt, ei au fost linia de sosire, trofeul, atenţia de după, în ciuda monotoniei şi a dificultăţilor inerente înregistrărilor. În ciuda inevitabilelor dezacorduri apărute, în special cu producătorul meu, Delon Lawrence, care a muncit zi şi noapte. El a contat mai mult. M-am trezit rostind în repetate rânduri: „Mai bine arunc toate cele 45 de trackuri la toaletă decât să îmi pierd prietenia cu tine.” Şi am vorbit serios. Pentru că Isus m-a învăţat ce contează cu adevărat. Şi vorbesc serios.

  Fanaticilor ca mine le place să lucreze, să lucreze şi iar să lucreze pentru Dumnezeu. De fapt, în virtutea unui temperament furtunos, eu aş lucra, aş lucra, aş lucra – în orice situaţie. Sunt aşa datorită unei moşteniri. Dacă nu Dumnezeu ar fi stăpânul inimii mele, acelaşi avânt care însufleţeşte muzica creştină ar putea conduce un bordel sau o casă unde se consumă droguri. De unele singure, marile lucrări – chiar şi marile lucrări religioase – nu indică prezenţa lui Dumnezeu. Dragostea indică prezenţa lui Dumnezeu. Fără dragoste, eu nu sunt nimic. Oamenii sunt mai presus decât proiectele. Amin.

  Jennifer Jill Schwirzer

  Oamenii, mai presus decât proiectele - 2017. Dacă nu Dumnezeu ar fi stăpânul inimii mele, acelaşi avânt care însufleţeşte muzica creştină ar putea conduce un bordel sau o casă unde se consumă droguri. De unele singure, marile lucrări - chiar şi marile lucrări religioase - nu indică prezenţa lui Dumnezeu. Dragostea indică prezenţa lui Dumnezeu.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...