Oamenii, mai presus decât proiectele

  Drept răspuns împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de căte ori aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut.” – Matei 25:40

  Este gata! Proiectul demarat acum patru ani – de punere pe muzică a cărţii Apocalipsa – a trecut din mâinile noastre în ale altora, să îl perfecţioneze, să îl lustruiască şi să îl ambaleze, până va ajunge din nou la noi sub forma a două CD-uri pline de sudoare, sânge şi lacrimi creative a peste 20 de interpreţi, textieri, muzicieni, artişti şi ingineri. Pfiu! Acum alte mâini vor mânui dispozitivele în perpetuă schimbare, concepute să transfere muzica de pe disc în urechi, care o vor auzi, şi în sisteme nervoase, care vor simţi ritmul, armonia şi melodia. Să sperăm că creierul va percepe poezia. Apoi vor curge reacţiile – aprecierile, dar şi criticile cu privire la orice, de la acel fragment vocal la acompaniamentul instrumental din cutare sau cutare loc, la încărcătura artistică a elementelor de artă vizuală, ca fiind„prea blânde”sau„prea înverşunate”, de la „asta trebuia să fie aşa”… până la „oare ce-o fi fost în capul vostru?”.

  Prin harul lui Dumnezeu, voi îndura toate acestea cu pace şi linişte. Muzica, oricât de importantă ar fi, nu este la fel de importantă precum sufletele care au creat-o. Ştii ceva? Am învăţat că oamenii sunt mai presus decât proiectele. Da, Dumnezeu ne-a spus să ne menţinem ocupaţi, să lucrăm în via Sa, să facem ceva şi să aducem rod; şi eu cred că Dumnezeu S-a aflat la conducerea acestui efort creativ. Dar în mijlocul acestui maraton, El m-a învăţat că aceia alături de care am alergat contează mai mult decât linia de sosire, decât trofeul, decât atenţia de după. De fapt, ei au fost linia de sosire, trofeul, atenţia de după, în ciuda monotoniei şi a dificultăţilor inerente înregistrărilor. În ciuda inevitabilelor dezacorduri apărute, în special cu producătorul meu, Delon Lawrence, care a muncit zi şi noapte. El a contat mai mult. M-am trezit rostind în repetate rânduri: „Mai bine arunc toate cele 45 de trackuri la toaletă decât să îmi pierd prietenia cu tine.” Şi am vorbit serios. Pentru că Isus m-a învăţat ce contează cu adevărat. Şi vorbesc serios.

  Fanaticilor ca mine le place să lucreze, să lucreze şi iar să lucreze pentru Dumnezeu. De fapt, în virtutea unui temperament furtunos, eu aş lucra, aş lucra, aş lucra – în orice situaţie. Sunt aşa datorită unei moşteniri. Dacă nu Dumnezeu ar fi stăpânul inimii mele, acelaşi avânt care însufleţeşte muzica creştină ar putea conduce un bordel sau o casă unde se consumă droguri. De unele singure, marile lucrări – chiar şi marile lucrări religioase – nu indică prezenţa lui Dumnezeu. Dragostea indică prezenţa lui Dumnezeu. Fără dragoste, eu nu sunt nimic. Oamenii sunt mai presus decât proiectele. Amin.

  Jennifer Jill Schwirzer

  Oamenii, mai presus decât proiectele - 2017. Dacă nu Dumnezeu ar fi stăpânul inimii mele, acelaşi avânt care însufleţeşte muzica creştină ar putea conduce un bordel sau o casă unde se consumă droguri. De unele singure, marile lucrări - chiar şi marile lucrări religioase - nu indică prezenţa lui Dumnezeu. Dragostea indică prezenţa lui Dumnezeu.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...