Dumnezeu este de partea mea

  Deci ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? – Romani 8:31

  În fiecare moment al vieţii mele, Dumnezeu a fost lângă mine. La bucurie, disperare, sentiment de inadecvare şi lipsă de valoare, la bine, la rău, când am fost sceptică, când am avut îndoieli, când am văzut totul în negru, Dumnezeu întotdeauna a fost şi întotdeauna va fi lângă mine. În fiecare moment al fiecărei zile, Dumnezeu este de partea mea; nimic nu poate fi împotriva mea. Îmi repet de multe ori că Dumnezeu este de partea mea; mă ajută să Îl apreciez pentru că m-a creat, m-a ţinut în viaţă şi m-a îndrumat. Datorită îndurării, harului şi iubirii Sale infinite pentru o păcătoasă ca mine sunt eu astăzi unde sunt.

  Cu 20 de ani în urmă, o binecuvântare era cât pe ce să îmi devoreze sănătatea şi viaţa, dar, prin iubirea şi harul lui Dumnezeu, am supravieţuit să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. Era a opta mea sarcină şi s-a dovedit a fi ectopică. Nu puteam înţelege. Medicii rezidenţi erau în grevă, iar eu nu ştiam nimic despre sarcinile ectopice, dar Dumnezeu ştia totul. Spitalele unde am fost consultată au refuzat să mă opereze, fiindcă aveam tensiunea prea mică, aşa că sarcina a împlinit 21 de zile, cu sângerări, leşin şi dureri cumplite. Un medic necreştin a fost singurul care, într-un final, şi-a asumat riscul şi m-a operat; rana s-a vindecat urât, dar Dumnezeu m-a salvat.

  Un alt incident urât s-a petrecut în viaţa mea în decembrie 2004, când o neînţelegere a avut loc între copiii mei şi cei ai unei vecine, chiar pe 25 decembrie. Am rezolvat problema şi am crezut că s-a terminat episodul, aşa că am plecat într-o călătorie pe 26 decembrie, întorcându-mă două zile mai târziu. Când m-am întors, copiii erau în ceartă iarăşi; din nou am rezolvat conflictul, însă câteva ore mai târziu, am fost atacaţi de aceeaşi vecină, de copiii ei şi de bătăuşi angajaţi ca să ne ucidă pe mine şi pe fiica mea.

  Spre slava lui Dumnezeu, El este întotdeauna de partea mea. Am fost atacată în faţa casei, cu lanţuri şi cabluri grele, şi am ajuns la spital în acea seară, unde am fost cusută peste tot pe faţă şi în cap. Poliţistul care a preluat cazul, un necreştin, a pledat pe lângă mine să nu fac plângere în justiţie, ci să iert şi să îl las pe Dumnezeu să Se ocupe cum ştie El. Ceea ce am şi făcut, deşi reticentă. Dumnezeu este de partea mea, iar astăzi eu am pace, mă mişc liber, dar vecina mea, nu.

  Dumnezeu mi-a salvat şi păstrat viaţa intactă, ca să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. lată ce face Dumnezeu pentru mine! Nimic nu mă va despărţi pe mine de Dumnezeul meu. Pentru tine ce a făcut Dumnezeu?

  Ziri Palu-Amala

  Dumnezeu este de partea mea - 2017. Dumnezeu mi-a salvat şi păstrat viaţa intactă, ca să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. lată ce face Dumnezeu pentru mine! Nimic nu mă va despărţi pe mine de Dumnezeul meu. Pentru tine ce a făcut Dumnezeu?
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Protecția lui Dumnezeu

  Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...