Dumnezeu este de partea mea

  Deci ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? – Romani 8:31

  În fiecare moment al vieţii mele, Dumnezeu a fost lângă mine. La bucurie, disperare, sentiment de inadecvare şi lipsă de valoare, la bine, la rău, când am fost sceptică, când am avut îndoieli, când am văzut totul în negru, Dumnezeu întotdeauna a fost şi întotdeauna va fi lângă mine. În fiecare moment al fiecărei zile, Dumnezeu este de partea mea; nimic nu poate fi împotriva mea. Îmi repet de multe ori că Dumnezeu este de partea mea; mă ajută să Îl apreciez pentru că m-a creat, m-a ţinut în viaţă şi m-a îndrumat. Datorită îndurării, harului şi iubirii Sale infinite pentru o păcătoasă ca mine sunt eu astăzi unde sunt.

  Cu 20 de ani în urmă, o binecuvântare era cât pe ce să îmi devoreze sănătatea şi viaţa, dar, prin iubirea şi harul lui Dumnezeu, am supravieţuit să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. Era a opta mea sarcină şi s-a dovedit a fi ectopică. Nu puteam înţelege. Medicii rezidenţi erau în grevă, iar eu nu ştiam nimic despre sarcinile ectopice, dar Dumnezeu ştia totul. Spitalele unde am fost consultată au refuzat să mă opereze, fiindcă aveam tensiunea prea mică, aşa că sarcina a împlinit 21 de zile, cu sângerări, leşin şi dureri cumplite. Un medic necreştin a fost singurul care, într-un final, şi-a asumat riscul şi m-a operat; rana s-a vindecat urât, dar Dumnezeu m-a salvat.

  Un alt incident urât s-a petrecut în viaţa mea în decembrie 2004, când o neînţelegere a avut loc între copiii mei şi cei ai unei vecine, chiar pe 25 decembrie. Am rezolvat problema şi am crezut că s-a terminat episodul, aşa că am plecat într-o călătorie pe 26 decembrie, întorcându-mă două zile mai târziu. Când m-am întors, copiii erau în ceartă iarăşi; din nou am rezolvat conflictul, însă câteva ore mai târziu, am fost atacaţi de aceeaşi vecină, de copiii ei şi de bătăuşi angajaţi ca să ne ucidă pe mine şi pe fiica mea.

  Spre slava lui Dumnezeu, El este întotdeauna de partea mea. Am fost atacată în faţa casei, cu lanţuri şi cabluri grele, şi am ajuns la spital în acea seară, unde am fost cusută peste tot pe faţă şi în cap. Poliţistul care a preluat cazul, un necreştin, a pledat pe lângă mine să nu fac plângere în justiţie, ci să iert şi să îl las pe Dumnezeu să Se ocupe cum ştie El. Ceea ce am şi făcut, deşi reticentă. Dumnezeu este de partea mea, iar astăzi eu am pace, mă mişc liber, dar vecina mea, nu.

  Dumnezeu mi-a salvat şi păstrat viaţa intactă, ca să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. lată ce face Dumnezeu pentru mine! Nimic nu mă va despărţi pe mine de Dumnezeul meu. Pentru tine ce a făcut Dumnezeu?

  Ziri Palu-Amala

  Dumnezeu este de partea mea - 2017. Dumnezeu mi-a salvat şi păstrat viaţa intactă, ca să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. lată ce face Dumnezeu pentru mine! Nimic nu mă va despărţi pe mine de Dumnezeul meu. Pentru tine ce a făcut Dumnezeu?
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...