Dumnezeu este de partea mea

  Deci ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? – Romani 8:31

  În fiecare moment al vieţii mele, Dumnezeu a fost lângă mine. La bucurie, disperare, sentiment de inadecvare şi lipsă de valoare, la bine, la rău, când am fost sceptică, când am avut îndoieli, când am văzut totul în negru, Dumnezeu întotdeauna a fost şi întotdeauna va fi lângă mine. În fiecare moment al fiecărei zile, Dumnezeu este de partea mea; nimic nu poate fi împotriva mea. Îmi repet de multe ori că Dumnezeu este de partea mea; mă ajută să Îl apreciez pentru că m-a creat, m-a ţinut în viaţă şi m-a îndrumat. Datorită îndurării, harului şi iubirii Sale infinite pentru o păcătoasă ca mine sunt eu astăzi unde sunt.

  Cu 20 de ani în urmă, o binecuvântare era cât pe ce să îmi devoreze sănătatea şi viaţa, dar, prin iubirea şi harul lui Dumnezeu, am supravieţuit să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. Era a opta mea sarcină şi s-a dovedit a fi ectopică. Nu puteam înţelege. Medicii rezidenţi erau în grevă, iar eu nu ştiam nimic despre sarcinile ectopice, dar Dumnezeu ştia totul. Spitalele unde am fost consultată au refuzat să mă opereze, fiindcă aveam tensiunea prea mică, aşa că sarcina a împlinit 21 de zile, cu sângerări, leşin şi dureri cumplite. Un medic necreştin a fost singurul care, într-un final, şi-a asumat riscul şi m-a operat; rana s-a vindecat urât, dar Dumnezeu m-a salvat.

  Un alt incident urât s-a petrecut în viaţa mea în decembrie 2004, când o neînţelegere a avut loc între copiii mei şi cei ai unei vecine, chiar pe 25 decembrie. Am rezolvat problema şi am crezut că s-a terminat episodul, aşa că am plecat într-o călătorie pe 26 decembrie, întorcându-mă două zile mai târziu. Când m-am întors, copiii erau în ceartă iarăşi; din nou am rezolvat conflictul, însă câteva ore mai târziu, am fost atacaţi de aceeaşi vecină, de copiii ei şi de bătăuşi angajaţi ca să ne ucidă pe mine şi pe fiica mea.

  Spre slava lui Dumnezeu, El este întotdeauna de partea mea. Am fost atacată în faţa casei, cu lanţuri şi cabluri grele, şi am ajuns la spital în acea seară, unde am fost cusută peste tot pe faţă şi în cap. Poliţistul care a preluat cazul, un necreştin, a pledat pe lângă mine să nu fac plângere în justiţie, ci să iert şi să îl las pe Dumnezeu să Se ocupe cum ştie El. Ceea ce am şi făcut, deşi reticentă. Dumnezeu este de partea mea, iar astăzi eu am pace, mă mişc liber, dar vecina mea, nu.

  Dumnezeu mi-a salvat şi păstrat viaţa intactă, ca să dau mărturie despre bunătatea Lui în viaţa mea. lată ce face Dumnezeu pentru mine! Nimic nu mă va despărţi pe mine de Dumnezeul meu. Pentru tine ce a făcut Dumnezeu?

  Ziri Palu-Amala

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Miere din stâncă

  Mă rog astăzi ca fiecare dintre noi să învețe să asculte mai mult de Dumnezeu și să se supună voinței Sale, lăsându-L să ne dea „miere din stâncă”.

  Răbdarea este o roadă

  Dacă îi permitem lui Hristos să ne dea puterea de a exercita răbdarea atunci când avem nevoie ea, vom descoperi adevărata libertate care ne scoate de sub stăpânirea propriilor emoții, pentru a trăi ca aceia care au fost schimbați după asemănarea cu Hristos.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Publicate astăzi

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Răspunsul religiei

  Doamne, arată-ne mie și copiilor mei frumusețea vieții când ești Tu la cârmă! PROVOCARE: Alege astăzi un imn pe care nu l-ai mai cântat de mult și fredonează-l ori de câte ori poți!

  Sátánt a saját cselekedetei ítélik el

  „És énekelik Mózesnek, az Isten szolgájának énekét, és a Báránynak énekét, ezt mondván: Nagyok és...