Articolul precedent„Ce faci tu aici?”
  Articolul următorGranițe

  Fii gata tu însăţi!

  De aceea, şi voi fiţi gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi. – Matei 24:44

  Sosise timpul pentru primul congres al femeilor în partea noastră de Africa. Eram încântată să întâlnesc şi să relaţionez cu femei din alte ţări. Ca directoare a Departamentului Misiunea Femeii, a trebuit să mobilizez femei din zona mea, dintre care multe nu călătoriseră în afara teritoriului nostru, aşa că m-am asigurat că le trimit comunicări lunare în care să le reamintesc de pregătirile ce trebuiau făcute pentru o călătorie reuşită. Aveam în minte faptul că eu însămi nu aveam paşaport şi în acea perioadă era foarte greu să obţii paşaport în ţara mea, însă eram prea ocupată cu toată lumea ca să fiu eu însămi gata.

  Cu două săptămâni înainte de eveniment, în sfârşit, am ajuns la biroul de paşapoarte. Aşteptând să îmi depun actele, am fost abordată de un tânăr care a zis că mă ajută cu procesarea datelor mai repede. Ştiind că am timpul scurt, i-am acceptat oferta. Cu trei zile înainte de drum, am făcut o verificare, doar ca să constat că cererea mea nu fusese înregistrată şi nu era nicăieri nicio dovadă că a existat vreodată o asemenea cerere. Am completat un alt formular şi am achitat o sumă mai mare. Timpul normal de obţinere a paşaportului era de trei luni, dar eu aveam la dispoziţie doar trei zile. Mi s-a spus să merg a doua zi, care era o zi de vineri, să mi se emită un document de călătorie, întrucât nu era posibilă emiterea unui paşaport în trei zile.

  Vineri dimineaţa devreme m-am prezentat la ghişeul de paşapoarte. Am aşteptat întreaga zi fără niciun rezultat. Femei din zone îndepărtate începeau să sosească, întrucât făcusem planul ca delegatele să se întâlnească în Sabat pentru închinare. Apunea soarele, iar eu încă aşteptam. Într-un final, mi s-a spus să mă prezint ziua următoare – în Sabat. Deja plângeam.

  M-am prezentat a doua zi dimineaţa şi mi-am ridicat documentul de călătorie. Dar am pierdut închinarea împreună cu celelalte femei delegate. Mi s-a spus ulterior că ele se rugaseră pentru mine.

  În timp ce stăteam pe bancă, aşteptându-mi paşaportul temporar, o lecţie mi s-a conturat în minte foarte clar. Am fost ocupată cu pregătirea altora pentru drum, dar am neglijat propriile pregătiri. Cât de adevărat este că, în această viaţă, suntem ocupate pregătindu-i pe alţii pentru venirea împărăţiei şi neglijăm propriile noastre pregătiri! În ziua aceea, vom fi în lacrimi când îi vom vedea pe cei pe care i-am pregătit gata să meargă la cer, în timp ce noi rămânem în urmă.

  Caroline Chola

  Fii gata tu însăţi! - 2017. Cât de adevărat este că, în această viaţă, suntem ocupate pregătindu-i pe alţii pentru venirea împărăţiei şi neglijăm propriile noastre pregătiri! În ziua aceea, vom fi în lacrimi când îi vom vedea pe cei pe care i-am pregătit gata să meargă la cer, în timp ce noi rămânem în urmă.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...