Articolul precedentPe aripile laudei
  Articolul următorMediul şi sănătatea

  Mai presus de ceruri

  Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. – Psalmii 36:5

  Aflată în avion, în zborul de întoarcere din Puerto Rico după un tur de promovare a misiunii mele, am fost uimită de priveliştea magnifică. Acolo, în înaltul cerului, am fost cuprinsă de admiraţie pentru lucrarea mâinilor lui Dumnezeu. Inutil să adaug că pacea şi recunoştinţa mi-au inundat sufletul deja plin de bucurie.

  Am notat în minte binecuvântările pe care mi le adusese această călătorie şi cum Dumnezeu Se îngrijise de toate nevoile mele în turul de trei săptămâni pe care îl făcusem. Am văzut mâna Sa implicându-se în fiecare detaliu, pe măsură ce dovedeam credinţă şi ascultare. Privind la norii de dedesubt, mi-a venit în minte cât de nesigură este viaţa şi cât de multe depind de grija plină de iubire a Tatălui nostru ceresc. Ce binecuvântare să îl cunosc pe El, Creatorul şi Salvatorul meu!

  Experienţele din trecut ne ajută la întărirea relaţiei cu Dumnezeu şi contribuie la consolidarea încrederii în El. Astăzi mă confrunt cu greutăţi, dar privind la secvenţe din trecut, îmi reamintesc de credincioşia lui Dumnezeu. Pot pune în mâna Sa toate greutăţile, provocările şi grijile, fiind convinsă că El domină prezentul şi viitorul. Pot cânta, aşa ca psalmistul cu mulţi ani în urmă, ştiind că nu voi fi dezamăgită.

  O, Doamne, am încredere totală! Voi cânta şi Te voi lăuda. Îţi voi mulţumi, o, Doamne, printre popoare! Te voi lăuda printre neamuri. Dragostea ta statornică se ridică deasupra cerurilor; credincioşia Ta atinge norii (vezi Psalmii 108:1,3,4).

  În fiecare zi îmi doresc să cânt şi să laud numele lui Isus! Dar cea mai mare dorinţă a mea este să închei călătoria spre casa veşnică, unde voi avea privilegiul să cânt nemijlocit laude la adresa numelui Său şi să fiu înconjurată de poporul lui Dumnezeu din fiecare colţ al lumii. Ce zi glorioasă va fi aceea!

  Ţie ce lucru îţi reaminteşte azi de grija lui Dumnezeu? Te simţi îndemnată să cânţi un cântec de bucurie?

  Mă rog ca credincioşia pe care a arătat-o Dumnezeu faţă de mine în trecut să mă ţină fermă în mijlocul încercărilor de azi şi să continuăm să îl lăudăm pe Dumnezeu. „Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui! […] Să se veselească fiii Sionului de împăratul lor! […] Să salte de bucurie credincioşii Lui îmbrăcaţi în slavă, să scoată strigăte de bucurie în aşternutul lor! Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor” (Psalmii 149:1-6).

  Rhodi Alers de Lopez

  Mai presus de ceruri - 2017. În fiecare zi îmi doresc să cânt şi să laud numele lui Isus! Dar cea mai mare dorinţă a mea este să închei călătoria spre casa veşnică, unde voi avea privilegiul să cânt nemijlocit laude la adresa numelui Său şi să fiu înconjurată de poporul lui Dumnezeu din fiecare colţ al lumii. Ce zi glorioasă va fi aceea!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...