Articolul precedentPe aripile laudei
  Articolul următorMediul şi sănătatea

  Mai presus de ceruri

  Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. – Psalmii 36:5

  Aflată în avion, în zborul de întoarcere din Puerto Rico după un tur de promovare a misiunii mele, am fost uimită de priveliştea magnifică. Acolo, în înaltul cerului, am fost cuprinsă de admiraţie pentru lucrarea mâinilor lui Dumnezeu. Inutil să adaug că pacea şi recunoştinţa mi-au inundat sufletul deja plin de bucurie.

  Am notat în minte binecuvântările pe care mi le adusese această călătorie şi cum Dumnezeu Se îngrijise de toate nevoile mele în turul de trei săptămâni pe care îl făcusem. Am văzut mâna Sa implicându-se în fiecare detaliu, pe măsură ce dovedeam credinţă şi ascultare. Privind la norii de dedesubt, mi-a venit în minte cât de nesigură este viaţa şi cât de multe depind de grija plină de iubire a Tatălui nostru ceresc. Ce binecuvântare să îl cunosc pe El, Creatorul şi Salvatorul meu!

  Experienţele din trecut ne ajută la întărirea relaţiei cu Dumnezeu şi contribuie la consolidarea încrederii în El. Astăzi mă confrunt cu greutăţi, dar privind la secvenţe din trecut, îmi reamintesc de credincioşia lui Dumnezeu. Pot pune în mâna Sa toate greutăţile, provocările şi grijile, fiind convinsă că El domină prezentul şi viitorul. Pot cânta, aşa ca psalmistul cu mulţi ani în urmă, ştiind că nu voi fi dezamăgită.

  O, Doamne, am încredere totală! Voi cânta şi Te voi lăuda. Îţi voi mulţumi, o, Doamne, printre popoare! Te voi lăuda printre neamuri. Dragostea ta statornică se ridică deasupra cerurilor; credincioşia Ta atinge norii (vezi Psalmii 108:1,3,4).

  În fiecare zi îmi doresc să cânt şi să laud numele lui Isus! Dar cea mai mare dorinţă a mea este să închei călătoria spre casa veşnică, unde voi avea privilegiul să cânt nemijlocit laude la adresa numelui Său şi să fiu înconjurată de poporul lui Dumnezeu din fiecare colţ al lumii. Ce zi glorioasă va fi aceea!

  Ţie ce lucru îţi reaminteşte azi de grija lui Dumnezeu? Te simţi îndemnată să cânţi un cântec de bucurie?

  Mă rog ca credincioşia pe care a arătat-o Dumnezeu faţă de mine în trecut să mă ţină fermă în mijlocul încercărilor de azi şi să continuăm să îl lăudăm pe Dumnezeu. „Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui! […] Să se veselească fiii Sionului de împăratul lor! […] Să salte de bucurie credincioşii Lui îmbrăcaţi în slavă, să scoată strigăte de bucurie în aşternutul lor! Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor” (Psalmii 149:1-6).

  Rhodi Alers de Lopez

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Miere din stâncă

  Mă rog astăzi ca fiecare dintre noi să învețe să asculte mai mult de Dumnezeu și să se supună voinței Sale, lăsându-L să ne dea „miere din stâncă”.

  Răbdarea este o roadă

  Dacă îi permitem lui Hristos să ne dea puterea de a exercita răbdarea atunci când avem nevoie ea, vom descoperi adevărata libertate care ne scoate de sub stăpânirea propriilor emoții, pentru a trăi ca aceia care au fost schimbați după asemănarea cu Hristos.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Publicate astăzi

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Răspunsul religiei

  Doamne, arată-ne mie și copiilor mei frumusețea vieții când ești Tu la cârmă! PROVOCARE: Alege astăzi un imn pe care nu l-ai mai cântat de mult și fredonează-l ori de câte ori poți!

  Sátánt a saját cselekedetei ítélik el

  „És énekelik Mózesnek, az Isten szolgájának énekét, és a Báránynak énekét, ezt mondván: Nagyok és...