Mai presus de ceruri

Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. – Psalmii 36:5

Aflată în avion, în zborul de întoarcere din Puerto Rico după un tur de promovare a misiunii mele, am fost uimită de priveliştea magnifică. Acolo, în înaltul cerului, am fost cuprinsă de admiraţie pentru lucrarea mâinilor lui Dumnezeu. Inutil să adaug că pacea şi recunoştinţa mi-au inundat sufletul deja plin de bucurie.

Am notat în minte binecuvântările pe care mi le adusese această călătorie şi cum Dumnezeu Se îngrijise de toate nevoile mele în turul de trei săptămâni pe care îl făcusem. Am văzut mâna Sa implicându-se în fiecare detaliu, pe măsură ce dovedeam credinţă şi ascultare. Privind la norii de dedesubt, mi-a venit în minte cât de nesigură este viaţa şi cât de multe depind de grija plină de iubire a Tatălui nostru ceresc. Ce binecuvântare să îl cunosc pe El, Creatorul şi Salvatorul meu!

Experienţele din trecut ne ajută la întărirea relaţiei cu Dumnezeu şi contribuie la consolidarea încrederii în El. Astăzi mă confrunt cu greutăţi, dar privind la secvenţe din trecut, îmi reamintesc de credincioşia lui Dumnezeu. Pot pune în mâna Sa toate greutăţile, provocările şi grijile, fiind convinsă că El domină prezentul şi viitorul. Pot cânta, aşa ca psalmistul cu mulţi ani în urmă, ştiind că nu voi fi dezamăgită.

De același autor

O, Doamne, am încredere totală! Voi cânta şi Te voi lăuda. Îţi voi mulţumi, o, Doamne, printre popoare! Te voi lăuda printre neamuri. Dragostea ta statornică se ridică deasupra cerurilor; credincioşia Ta atinge norii (vezi Psalmii 108:1,3,4).

În fiecare zi îmi doresc să cânt şi să laud numele lui Isus! Dar cea mai mare dorinţă a mea este să închei călătoria spre casa veşnică, unde voi avea privilegiul să cânt nemijlocit laude la adresa numelui Său şi să fiu înconjurată de poporul lui Dumnezeu din fiecare colţ al lumii. Ce zi glorioasă va fi aceea!

Ţie ce lucru îţi reaminteşte azi de grija lui Dumnezeu? Te simţi îndemnată să cânţi un cântec de bucurie?

Mă rog ca credincioşia pe care a arătat-o Dumnezeu faţă de mine în trecut să mă ţină fermă în mijlocul încercărilor de azi şi să continuăm să îl lăudăm pe Dumnezeu. „Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui! […] Să se veselească fiii Sionului de împăratul lor! […] Să salte de bucurie credincioşii Lui îmbrăcaţi în slavă, să scoată strigăte de bucurie în aşternutul lor! Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor” (Psalmii 149:1-6).

Rhodi Alers de Lopez

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Mai presus de ceruri - 2017. În fiecare zi îmi doresc să cânt şi să laud numele lui Isus! Dar cea mai mare dorinţă a mea este să închei călătoria spre casa veşnică, unde voi avea privilegiul să cânt nemijlocit laude la adresa numelui Său şi să fiu înconjurată de poporul lui Dumnezeu din fiecare colţ al lumii. Ce zi glorioasă va fi aceea! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.