Articolul precedentÎn momentele mele cele mai jenante
  Articolul următorCare este jertfa ta?

  Cadou de iarnă

  Dumnezeul cel mare (…) face dreptate orfanului şi văduvei, (…) iubeşte pe străin şi-i dă hrană şi îmbrăcăminte. – Deuteronomul 10:18

  Sorţii erau împotriva noastră. Lucrul cel mai raţional şi realist de făcut era să renunţăm şi să acceptăm că pur şi simplu nu era să fie. Merseserăm la toate birourile posibile, scriseserăm toate scrisorile posibile şi dăduserăm nenumărate telefoane – degeaba.

  Băiatul meu abia aştepta să înceapă facultatea. S-a înscris, a participat la interviuri şi locul i-a fost asigurat. Compania de finanţare fusese şi ea anunţată şi toate documentele au fost trimise.

  – Mamă, ia uită-te la scrisoarea asta! mi-a spus Kenny într-o zi, cu vocea lui blajină. Citind, nu îmi venea să cred. Fiului meu i se refuzase sponsorizarea. Se spunea că nu e eligibil. Singură fiind, nu îi puteam plăti şcoala. M-am uitat la faţa lui Kenny şi i-am putut citi dezamăgirea, neîncrederea şi deruta.

  – Măi băiatule, tu o să mergi la facultate, i-am spus eu, bătându-l pe spate.

  Ne rugaserăm la Dumnezeu pentru această şansă şi Dumnezeu nu mă dezamăgise. Motivele enumerate în scrisoare nu se legau. Din câte ştiam eu, băiatul meu întrunea toate criteriile de eligibilitate pentru finanţare. Din fericire, în acea perioadă nu aveam serviciu; dacă aş fi lucrat, mi-ar fi fost extrem de greu să investesc timp şi efort în contactarea diferitelor autorităţi şi să cercetez mai departe problema. Ore întregi am petrecut în rugăciune, cercetând legislaţia, dând telefoane şi mergând în audienţe, cum ar fi la biroul local al parlamentarului din zona noastră. S-a rugat toată familia – atât cea din Marea Britanie, cât şi cea din alte ţări. Prietenii de la biserică ne-au inundat cu rugăciunile lor. Între timp, eu îl pregăteam pe fiul meu pentru mersul la facultate.

  În prima zi a semestrului, fiul meu s-a dus la facultate, dar autorităţile insistau că nu este eligibil pentru sponsorizare. L-am lăsat pe Kenny acolo, neştiind ce-o să se aleagă de toată situaţia. A încheiat primul semestru, dar tot nu era niciun progres dinspre problema finanţării.

  M-am trezit într-o dimineaţă cu lacrimi şiroind pe faţă şi m-am rugat cu inima împovărată ca Domnul să mă îndrume şi să mă ajute să accept planul Său pentru viaţa lui Kenny.

  Cu câteva zile înainte de finalul anului, am primit un telefon prin care eram informată că într-adevăr băiatul meu se califica pentru sponsorizare. Slavă lui Dumnezeu, care întotdeauna Se preocupă de problemele noastre.

  Regina Ncube

  Cadou de iarnă - 2017. Cu câteva zile înainte de finalul anului, am primit un telefon prin care eram informată că într-adevăr băiatul meu se califica pentru sponsorizare. Slavă lui Dumnezeu, care întotdeauna Se preocupă de problemele noastre.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...