Articolul precedentDespre becuri şi sănătate
  Articolul următorPromisiuni – promisiuni

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „lată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” – Apocalipsa 21:3,4

  Cu ceva vreme în urmă, am auzit suspine venind din camera băiatului meu Luca, de cinci ani. M-am dus să întreb ce are.

  – Vreau să mor, mi-a spus el, privindu-mă trist.

  – De ce? l-am întrebat eu oarecum surprinsă.

  – Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu, iar El mă înţelege, a răspuns printre suspine.

  L-am luat în braţe, dar n-am putut să-mi reprim zâmbetul. Vorbiserăm despre ce se întâmplă când moare cineva, i-am explicat lui Luca că toţi cei care mor cad într-un fel de somn. Nu sunt conştienţi de nimic din jurul lor şi nici nu visează. Apoi, când revine Isus, toţi morţii se vor trezi din acest „somn” şi următoarea persoană pe care o văd este Isus. Din acel moment, toţi credincioşii pot fi pentru totdeauna cu Isus. Era evident că îşi amintise toate acestea.

  Sigur că i-am explicat copilului meu că nu trebuie să ne dorim moartea ca să fim cu Isus mai curând. El este în fiecare zi cu noi şi putem vorbi cu El oricând. Isus Se bucură dacă noi trăim bine şi este cu noi atunci când ne e greu şi vrea să ne dea curaj şi putere. Dar n-a fost suficient pentru Luca.

  – Eu vreau să-L văd acum, a zis el.

  Acest episod m-a impresionat foarte mult. Băieţelul meu înţelesese că Isus este singurul care îl înţelege în totalitate. Nu voia să mai aştepte niciun pic. Voia ca Isus să vină acum, imediat, să îl ia în braţe şi să îi şteargă lacrimile.

  Ai vrea şi tu acelaşi lucru? Tânjeşti să te ia în braţe şi să îţi şteargă lacrimile? Am o veste bună. Isus spune: „În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:2,3).

  Doar Dumnezeu ştie când va veni această zi. Dar, pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Caroline Naumann

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu - 2017. Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...