Articolul precedentDespre becuri şi sănătate
  Articolul următorPromisiuni – promisiuni

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „lată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” – Apocalipsa 21:3,4

  Cu ceva vreme în urmă, am auzit suspine venind din camera băiatului meu Luca, de cinci ani. M-am dus să întreb ce are.

  – Vreau să mor, mi-a spus el, privindu-mă trist.

  – De ce? l-am întrebat eu oarecum surprinsă.

  – Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu, iar El mă înţelege, a răspuns printre suspine.

  L-am luat în braţe, dar n-am putut să-mi reprim zâmbetul. Vorbiserăm despre ce se întâmplă când moare cineva, i-am explicat lui Luca că toţi cei care mor cad într-un fel de somn. Nu sunt conştienţi de nimic din jurul lor şi nici nu visează. Apoi, când revine Isus, toţi morţii se vor trezi din acest „somn” şi următoarea persoană pe care o văd este Isus. Din acel moment, toţi credincioşii pot fi pentru totdeauna cu Isus. Era evident că îşi amintise toate acestea.

  Sigur că i-am explicat copilului meu că nu trebuie să ne dorim moartea ca să fim cu Isus mai curând. El este în fiecare zi cu noi şi putem vorbi cu El oricând. Isus Se bucură dacă noi trăim bine şi este cu noi atunci când ne e greu şi vrea să ne dea curaj şi putere. Dar n-a fost suficient pentru Luca.

  – Eu vreau să-L văd acum, a zis el.

  Acest episod m-a impresionat foarte mult. Băieţelul meu înţelesese că Isus este singurul care îl înţelege în totalitate. Nu voia să mai aştepte niciun pic. Voia ca Isus să vină acum, imediat, să îl ia în braţe şi să îi şteargă lacrimile.

  Ai vrea şi tu acelaşi lucru? Tânjeşti să te ia în braţe şi să îţi şteargă lacrimile? Am o veste bună. Isus spune: „În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:2,3).

  Doar Dumnezeu ştie când va veni această zi. Dar, pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Caroline Naumann

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...