Dumnezeu poartă de grijă

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Eu şi soţul meu, Dan, discutam un subiect îndrăgit de puţine cupluri. Era temuta discuţie despre bani. Eu lucram cu jumătate de normă ca secretara bisericii, iar soţul meu lucra cu normă întreagă ca pastor şi aveam de întreţinut doi copii la o şcoală privată a bisericii. Pur şi simplu nu aveam destui bani să ne descurcăm. Soluţia la situaţia noastră financiară era ca eu să îmi găsesc un al doilea serviciu cu jumătate de normă. Ne-am rugat şi am avut încredere că Dumnezeu ne va ajuta.

  La câteva săptămâni după discuţia noastră, mă aflam intr-un magazin, la raionul de lenjerie pentru femei, cumpărând o cămaşă de noapte. Am simţit îndemnul să o întreb pe o angajată de acolo dacă nu cumva era vreun post liber în magazin. Femeia a răspuns afirmativ, ba, mai mult, era un loc liber exact în acel raion. Mi-am depus cererea şi am fost instruită imediat.

  Noul meu loc de muncă a devenit câmpul meu misionar. Înainte de a pleca la serviciu obişnuiam să mă rog ca Dumnezeu să mă ajute să dau o bună mărturie pentru El. Întâlneam multe femei bolnave de cancer care aveau nevoie de lenjerie adecvată după operaţie. Le veneam în ajutor găsind ce aveau nevoie nu doar în magazin, ci şi în catalogul online. Le ascultam poveştile şi le spuneam că mă voi ruga pentru ele.

  Într-o zi a venit o doamnă şi a întrebat dacă aveam maiouri roz. I-am spus că nu aveam de culoare roz, dar că la raionul de femei se găseau nişte tricouri gen maiou foarte drăguţe. Doamna a revenit la casa mea de marcat cu un tricou roz. Mi-a povestit că îl cumpăra pentru mama ei. Mai era o săptămână până la Ziua Mamei şi m-am gândit că era un cadou, aşa că i-am spus că sunt convinsă că mamei ei îi va plăcea tricoul, fiindcă era o nuanţă drăguţă de roz. Atunci doamna mi-a spus că mama ei murise şi că lua tricoul pentru a o îmbrăca pe mama ei în sicriu, pe sub sacou. Pe loc, am zis: „O, îmi pare rău! O să mă rog pentru dumneavoastră!” Ochii ei şi ai mei s-au umplut de lacrimi, iar doamna mi-a mulţumit.

  Dumnezeu mi-a oferit acest loc de muncă nu doar ca să îmi ajute financiar familia, ci şi să le ofere altora încurajare prin intermediul meu. Încurajează şi tu astăzi pe cineva!

  Christa White Schiffbauer

  Dumnezeu poartă de grijă - 2018. Dumnezeu mi-a oferit acest loc de muncă nu doar ca să îmi ajute financiar familia, ci şi să le ofere altora încurajare prin intermediul meu. Încurajează şi tu astăzi pe cineva!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...