Dumnezeu poartă de grijă

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Eu şi soţul meu, Dan, discutam un subiect îndrăgit de puţine cupluri. Era temuta discuţie despre bani. Eu lucram cu jumătate de normă ca secretara bisericii, iar soţul meu lucra cu normă întreagă ca pastor şi aveam de întreţinut doi copii la o şcoală privată a bisericii. Pur şi simplu nu aveam destui bani să ne descurcăm. Soluţia la situaţia noastră financiară era ca eu să îmi găsesc un al doilea serviciu cu jumătate de normă. Ne-am rugat şi am avut încredere că Dumnezeu ne va ajuta.

  La câteva săptămâni după discuţia noastră, mă aflam intr-un magazin, la raionul de lenjerie pentru femei, cumpărând o cămaşă de noapte. Am simţit îndemnul să o întreb pe o angajată de acolo dacă nu cumva era vreun post liber în magazin. Femeia a răspuns afirmativ, ba, mai mult, era un loc liber exact în acel raion. Mi-am depus cererea şi am fost instruită imediat.

  Noul meu loc de muncă a devenit câmpul meu misionar. Înainte de a pleca la serviciu obişnuiam să mă rog ca Dumnezeu să mă ajute să dau o bună mărturie pentru El. Întâlneam multe femei bolnave de cancer care aveau nevoie de lenjerie adecvată după operaţie. Le veneam în ajutor găsind ce aveau nevoie nu doar în magazin, ci şi în catalogul online. Le ascultam poveştile şi le spuneam că mă voi ruga pentru ele.

  Într-o zi a venit o doamnă şi a întrebat dacă aveam maiouri roz. I-am spus că nu aveam de culoare roz, dar că la raionul de femei se găseau nişte tricouri gen maiou foarte drăguţe. Doamna a revenit la casa mea de marcat cu un tricou roz. Mi-a povestit că îl cumpăra pentru mama ei. Mai era o săptămână până la Ziua Mamei şi m-am gândit că era un cadou, aşa că i-am spus că sunt convinsă că mamei ei îi va plăcea tricoul, fiindcă era o nuanţă drăguţă de roz. Atunci doamna mi-a spus că mama ei murise şi că lua tricoul pentru a o îmbrăca pe mama ei în sicriu, pe sub sacou. Pe loc, am zis: „O, îmi pare rău! O să mă rog pentru dumneavoastră!” Ochii ei şi ai mei s-au umplut de lacrimi, iar doamna mi-a mulţumit.

  Dumnezeu mi-a oferit acest loc de muncă nu doar ca să îmi ajute financiar familia, ci şi să le ofere altora încurajare prin intermediul meu. Încurajează şi tu astăzi pe cineva!

  Christa White Schiffbauer

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...