El ține cont de detalii

  Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmii 37:4

  Doamne, iar trebuie să ne mutăm. Nu îţi cer o casă mare, dar vreau totuşi să-Ţi cer o favoare. Ştii, despre locul în care o să ne mutăm… se poate, te rog, să fie un apartament sau o casă pe o stradă care are nume de floare? Mi-ar plăcea foarte mult!”

  Pe de altă parte, soţul meu se ruga: „Doamne, trebuie să ne mutăm de aici. Chiria în zona asta se măreşte în disperare. Tată, tu ştii suma maximă pe care o putem da pe chirie, aşa că, Te rog, ajută-ne să găsim locuinţa adecvată exact la preţul ăsta.” Ne-am rugat în numele lui Isus.

  O săptămână mai târziu, în cadrul unei întâlniri pentru femei, participantele s-au rugat şi ele ca Dumnezeu să ajute familia noastră să găsească o nouă locuinţă. După câteva zile, coordonatoarea Departamentului Misiunea Femeii l-a sunat pe soţul meu şi i-a spus că ea şi soţul ei ar vrea să ne închirieze casa lor. Ne-am uitat pe internet cum arată casa și – uau! – era imensă. Văzusem case mai mici decât aceasta la nişte preţuri mult mai mari decât ne permiteam. Totuşi, din politeţe, am căzut de acord să mergem şi să vedem casa.

  Doamna ne-a întâmpinat şi a început să ne prezinte casa aceea mare şi frumoasă. Ştiind că nu ne permiteam să locuim acolo (chiar dacă vedeam avantajele), turul a fost un adevărat chin pentru noi. La final, ne-am aşezat cu toţii în sufragerie, iar soţul meu a pus întrebarea capitală: cât era chiria pentru casă. Fără ezitare, doamna a rostit exact suma în legătură cu care se rugase soţul meu că ar fi o chirie rezonabilă pentru noi. Cei doi soţi nu cereau niciun cent mai mult sau mai puţin. Dumnezeu trebuie să fi zâmbit văzându-ne expresia de pe faţă.

  – Vreţi să vă rugaţi cu privire la acest lucru? a întrebat doamna.

  – Sora noastră de credinţă, i s-a adresat soţul meu, ne-am rugat deja. Luăm casa!

  Ulterior am aflat că şi ea se rugase – ca să le acceptăm oferta.

  Ne-am luat la revedere, am urcat în maşină, ne-am îndepărtat un pic, apoi ne-am oprit pur şi simplu să-I aducem laudă lui Dumnezeu. Am strigat. Am râs. Am plâns cu un sentiment de uşurare şi uimire că Dumnezeu ne dăduse o casă frumoasă la preţul care trebuia – şi pe bulevardul Magnolia.

  Nu ezita să Îi spui lui Dumnezeu tot ce ai pe inimă. El ţine cont de detalii!

  Sayuri Ruiz Rodriguez

  El ține cont de detalii - 2018. Soţul meu se ruga: „Doamne, trebuie să ne mutăm de aici. Chiria în zona asta se măreşte în disperare. Tată, tu ştii suma maximă pe care o putem da pe chirie, aşa că, Te rog, ajută-ne să găsim locuinţa adecvată exact la preţul ăsta.” Nu ezita să Îi spui lui Dumnezeu tot ce ai pe inimă. El ţine cont de detalii!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...