Înainte ca să Mă cheme

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde. – Isaia 65:24

  Ai văzut vreodată cum arată mărturiile pe carton? Cu un marker negru, pe o bucată oarecare de carton, cineva îşi rezumă experienţa cea mai neagră a vieţii. Pe o faţă a cartonului – viaţa înainte de Isus; pe faţa cealaltă – viaţa după întâlnirea cu Isus.

  Impresionată de câteva astfel de mărturii pe carton, văzute pe GodTube, m-am decis să organizez în biserica mea o expoziţie de mărturii de acest gen. Şi să particip şi eu, cu mărturia mea.

  M-am tot învârtit în jurul câtorva idei legate de diferite aspecte ale vieţii mele şi am tot revenit la următoarea, simţind de la început că era cea mai bună: „Neinteresată de Biblie” – scria pe o faţă a cartonului; „Acum ţin seminare biblice” – scria pe cealaltă faţă.

  În Sabatul stabilit mi-am prezentat mărturia pe carton atunci când mi-a venit rândul. La final, toţi participanţii am luat loc în sală. Imediat am observat un cuplu pe care nu îl văzusem până atunci şi mi-am dorit să mă duc şi să le spun celor doi bun-venit, după încheierea programului. M-am tot întrebat cum să procedez, dat fiind că stăteam departe de ei.

  Mi-am făcut griji degeaba.

  La terminarea programului, în timp ce mă uitam spre ei şi îmi făceam planuri de abordare, am observat că amândoi se ridică. Doamna se uita în jur. Am observat că mă caută din ochi, apoi privirile ni s-au întâlnit, după care ea a pornit spre mine. Nu a trebuit decât să mă ridic şi să ies pe culoar. A ajuns la mine şi, fără alte introduceri, m-a întrebat:

  – Ţineţi seminare biblice?

  – Da.

  – De asta am venit. Am nevoie să studiez Biblia cu cineva. Stăteam aseară acasă şi am simţit imboldul puternic de a veni la această biserică în această dimineaţă. Nu aveam cum să nu fiu aici, aşa puternic era impulsul. Am căutat pe internet adresa şi am sperat că o să găsesc pe cineva care să mă ajute. Iar dumneavoastră aţi avut scris mesajul pe un carton. Pur şi simplu nu îmi vine să cred.

  Sora mea, am zis în gând, ba să crezi! Ăsta e doar începutul.

  Şi aşa a fost.

  Carolyn K. Karlstrom

  Înainte ca să Mă cheme - 2018. Am nevoie să studiez Biblia cu cineva. Stăteam aseară acasă şi am simţit imboldul puternic de a veni la această biserică în această dimineaţă. Nu aveam cum să nu fiu aici, aşa puternic era impulsul. Dumneavoastră aţi avut scris despre seminariile biblice. Pur şi simplu nu îmi vine să cred.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...