Un înger păzitor pe nume Nicki

  Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.Psalmii 34:7

  Mie şi mamei ne place să stăm şi să vorbim câte în lună şi în stele în faţa unei ceşti de ceai fierbinte. În momente de acest gen aflu mai multe despre copilăria mea.

  Fratele meu e cu doi ani mai mare decât mine şi dintotdeauna am fost apropiaţi. Mama mi-a zis că primul cuvânt rostit de mine a fost numele fratelui. Ziua, când mă trezeam din somn, strigam după fratele meu să vină şi să mă scoată din pătuţ. Când am mai crescut, mă ţineam permanent după el şi nu doar că voiam să mă joc cu el, dar credeam că pot face tot ce face el.

  Familia mea locuia la ţară şi avea o fermă de vaci vizavi de casă. Fratelui meu, care avea patru ani, îi plăcea să stea cu orele pe lângă vaci. Eu eram însă prea mică să mi se dea voie să traversez strada şi să merg cu el. Într-o zi, fratele meu a zbughit-o pe uşă afară, spre grajduri. Uşa nu s-a închis bine, aşa că m-am furişat după el. Am coborât în fugă cele trei trepte, am traversat aleea şi am ajuns în stradă. Apoi, dintr-un motiv, m-am oprit.

  Poate că nu l-am mai văzut pe fratele meu şi nu am ştiut încotro a luat-o. Poate că am regretat că am mers după el. Nu ştiu, şi nici mama nu ştie. Ce s-a întâmplat după aceea ne-a povestit doamna Boyd, vecina noastră.

  Despre acea zi de demult, doamna Boyd îşi aminteşte că, la un moment dat, l-a auzit pe Nicki, câinele ei ciobănesc german, lătrând frenetic, insistent chiar. Doamna Boyd a ieşit să vadă ce are Nicki şi a dat cu ochii de mine stând în mijlocul drumului – fix pe direcţia unei maşini venind cu viteză. A alergat, m-a prins şi m-a tras din calea maşinii care se apropia. Apoi doamna Boyd m-a dus acasă la foarte îngrijorata şi recunoscătoarea mea mamă.

  Ştiu că mama s-a rugat necontenit pentru mine de când m-am născut. Iar în ziua aceea Dumnezeu a răspuns în mod special la rugăciunile ei pentru siguranţa mea. El i-a trimis pe doamna Boyd şi pe Nicki să mă salveze. Le voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru reacţia lor rapidă. Îngerul Domnului a vegheat asupra mea în acea zi. Astăzi, Dumnezeu te are şi pe tine în pază. Să Îl lăudăm pentru grija angelică a Cerului!

  Jenny Rivera

  Un înger păzitor pe nume Nicki - 2018. El i-a trimis pe doamna Boyd şi pe Nicki să mă salveze. Le voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru reacţia lor rapidă. Îngerul Domnului a vegheat asupra mea în acea zi. Astăzi, Dumnezeu te are şi pe tine în pază. Să Îl lăudăm pentru grija angelică a Cerului!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...