Un înger păzitor pe nume Nicki

  Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.Psalmii 34:7

  Mie şi mamei ne place să stăm şi să vorbim câte în lună şi în stele în faţa unei ceşti de ceai fierbinte. În momente de acest gen aflu mai multe despre copilăria mea.

  Fratele meu e cu doi ani mai mare decât mine şi dintotdeauna am fost apropiaţi. Mama mi-a zis că primul cuvânt rostit de mine a fost numele fratelui. Ziua, când mă trezeam din somn, strigam după fratele meu să vină şi să mă scoată din pătuţ. Când am mai crescut, mă ţineam permanent după el şi nu doar că voiam să mă joc cu el, dar credeam că pot face tot ce face el.

  Familia mea locuia la ţară şi avea o fermă de vaci vizavi de casă. Fratelui meu, care avea patru ani, îi plăcea să stea cu orele pe lângă vaci. Eu eram însă prea mică să mi se dea voie să traversez strada şi să merg cu el. Într-o zi, fratele meu a zbughit-o pe uşă afară, spre grajduri. Uşa nu s-a închis bine, aşa că m-am furişat după el. Am coborât în fugă cele trei trepte, am traversat aleea şi am ajuns în stradă. Apoi, dintr-un motiv, m-am oprit.

  Poate că nu l-am mai văzut pe fratele meu şi nu am ştiut încotro a luat-o. Poate că am regretat că am mers după el. Nu ştiu, şi nici mama nu ştie. Ce s-a întâmplat după aceea ne-a povestit doamna Boyd, vecina noastră.

  Despre acea zi de demult, doamna Boyd îşi aminteşte că, la un moment dat, l-a auzit pe Nicki, câinele ei ciobănesc german, lătrând frenetic, insistent chiar. Doamna Boyd a ieşit să vadă ce are Nicki şi a dat cu ochii de mine stând în mijlocul drumului – fix pe direcţia unei maşini venind cu viteză. A alergat, m-a prins şi m-a tras din calea maşinii care se apropia. Apoi doamna Boyd m-a dus acasă la foarte îngrijorata şi recunoscătoarea mea mamă.

  Ştiu că mama s-a rugat necontenit pentru mine de când m-am născut. Iar în ziua aceea Dumnezeu a răspuns în mod special la rugăciunile ei pentru siguranţa mea. El i-a trimis pe doamna Boyd şi pe Nicki să mă salveze. Le voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru reacţia lor rapidă. Îngerul Domnului a vegheat asupra mea în acea zi. Astăzi, Dumnezeu te are şi pe tine în pază. Să Îl lăudăm pentru grija angelică a Cerului!

  Jenny Rivera

  Un înger păzitor pe nume Nicki - 2018. El i-a trimis pe doamna Boyd şi pe Nicki să mă salveze. Le voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru reacţia lor rapidă. Îngerul Domnului a vegheat asupra mea în acea zi. Astăzi, Dumnezeu te are şi pe tine în pază. Să Îl lăudăm pentru grija angelică a Cerului!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Iubindu-i pe cei care nu merită iubirea

  Scump Isus, Îți suntem pentru totdeauna recunoscători pentru harul Tău minunat! Mulțumesc că ne iubești chiar și în momentele noastre cele mai întunecate! Ajută-ne să manifestăm prin cuvinte și fapte dragostea Ta către aproapele.

  Pietricica din pantof

  Te încurajez ca astăzi să-ți iei timp să rezolvi problemele, înainte ca ele să-ți cauzeze mai multă durere și să te coste timp prețios în viitor.

  Renunță la sare!

  Dumnezeu ne cere să călătorim pe un drum mai puțin bătătorit. Mai exact, uneori este foarte greu să lăsăm în urmă durerile, frustrările și mâhnirea. Uneori nu vrem să le lăsăm, pentru că, altminteri, ne-am pierde identitatea din prezent.

  Publicate astăzi

  Primul rege al lui Israel

  Poate cea mai importantă lecție este aceea a dependenței de Dumnezeu; când cineva se consideră prea bun pentru a se mai lăsa condus de Dumnezeu, va face greșeli ireparabile. Ziua de azi este o ocazie să refaci dependența ta modestă și sigură față de Dumnezeu.

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Esenţa existenţei noastre

  Crede că trăieşti, simţi şi acţionezi pentru că El este în tine şi tu eşti în El! Fără prezenţa Sa în viaţa ta, ai pieri. Ce privilegiu imens să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi îţi acceptă întreaga viaţă în ciuda tuturor greşelilor!

  Scrisoare cu un destinatar și doi beneficiari

  Doamne, ajută-mă să văd în oameni ce vezi Tu frumos și bun! Dă-mi putere să descopăr lucruri pozitive în cei care astăzi îmi par neplăcuți! Ajută-mă să iubesc ca Tine! PROVOCARE: Fă o listă cu persoane din anturajul tău și în fiecare zi a săptămânii roagă-te pentru o altă persoană sau grup! Îți recomand să adaugi pe listă nu doar persoane dragi, ci și persoane mai puțin apropiate sau chiar persoane care nu îți sunt tocmai simpatice.

  Boldogok, akik vigyáznak

  „Boldogok azok a szolgák, akiket az úr, mikor hazamegy, vigyázva talál: bizony mondom néktek, hogy...