Minune în 2013

  Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. – Matei 18:19,20

  Tabăra se terminase, era duminică, iar eu aşteptam să vină cineva şi să mă ducă acasă. Colega mea de cameră a intrat, s-a aşezat şi a zis:

  – E o minune. Trebuie să fie o minune. O mi-nu-ne!

  – Ce anume e o minune, Rose?

  Ea s-a ridicat, a pornit brusc spre uşă, apoi s-a întors rapid, repetând:

  – E o minune! E o minune!

  Apoi s-a aşezat pe pat faţă în faţă cu mine, ridicându-şi şi lăsându-şi piciorul în jos de câteva ori.

  – Rose, fii atentă ce faci cu piciorul ăla! i-am zis eu.

  Ştiam că avea o problemă gravă la şold, iar medicul îi spusese că nu era nicio şansă să fie operată, din cauza stării proaste a oaselor. Din această cauză, lua calmante deja de patru sau cinci ani. Apoi Rose a început să îmi povestească:

  – Când am venit în această tabără eram hotărâtă să rog un pastor să înalţe o rugăciune pentru mine şi să îmi facă ungerea. Cum azi e duminică şi e ultima noastră zi aici, am mers la capelă şi am început să mă rog. Apoi au început să intre oameni şi am simţit că e cazul să plec.

  Aşa am aflat de la Rose că, înainte să iasă din capelă, a fost invitată să rămână şi să participe la serviciul de ungere a unei persoane pe care şi ea o cunoştea. După aceea, unul dintre pastori s-a oferit să se roage pentru ea, iar Rose i-a spus că nu se poate pleca pe genunchi, din cauza problemei medicale. Pastorul i-a spus că nu e nicio problemă, apoi s-a oferit să se roage pentru ea şi să îi facă ungerea.

  Rose s-a aşezat totuşi pe genunchi, apoi s-a ridicat şi şi-a luat bastonul. După ce s-a odihnit într-un balansoar de pe hol, a pornit spre camera noastră – şi de atunci merge foarte bine.

  Bastonul şi cadrul lui Rose sunt nefolosite. Fără îndoială că Dumnezeu a ales să onoreze credinţa unuia dintre copiii Săi şi să facă o minune pentru Rose.

  „Încrede-te în Domnul și fă binele, locuieşte în tară si umblă în credinciosie! Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra!” (Psalmii 37:3-5).

  Muriel Heppel

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...