Minune în 2013

  Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. – Matei 18:19,20

  Tabăra se terminase, era duminică, iar eu aşteptam să vină cineva şi să mă ducă acasă. Colega mea de cameră a intrat, s-a aşezat şi a zis:

  – E o minune. Trebuie să fie o minune. O mi-nu-ne!

  – Ce anume e o minune, Rose?

  Ea s-a ridicat, a pornit brusc spre uşă, apoi s-a întors rapid, repetând:

  – E o minune! E o minune!

  Apoi s-a aşezat pe pat faţă în faţă cu mine, ridicându-şi şi lăsându-şi piciorul în jos de câteva ori.

  – Rose, fii atentă ce faci cu piciorul ăla! i-am zis eu.

  Ştiam că avea o problemă gravă la şold, iar medicul îi spusese că nu era nicio şansă să fie operată, din cauza stării proaste a oaselor. Din această cauză, lua calmante deja de patru sau cinci ani. Apoi Rose a început să îmi povestească:

  – Când am venit în această tabără eram hotărâtă să rog un pastor să înalţe o rugăciune pentru mine şi să îmi facă ungerea. Cum azi e duminică şi e ultima noastră zi aici, am mers la capelă şi am început să mă rog. Apoi au început să intre oameni şi am simţit că e cazul să plec.

  Aşa am aflat de la Rose că, înainte să iasă din capelă, a fost invitată să rămână şi să participe la serviciul de ungere a unei persoane pe care şi ea o cunoştea. După aceea, unul dintre pastori s-a oferit să se roage pentru ea, iar Rose i-a spus că nu se poate pleca pe genunchi, din cauza problemei medicale. Pastorul i-a spus că nu e nicio problemă, apoi s-a oferit să se roage pentru ea şi să îi facă ungerea.

  Rose s-a aşezat totuşi pe genunchi, apoi s-a ridicat şi şi-a luat bastonul. După ce s-a odihnit într-un balansoar de pe hol, a pornit spre camera noastră – şi de atunci merge foarte bine.

  Bastonul şi cadrul lui Rose sunt nefolosite. Fără îndoială că Dumnezeu a ales să onoreze credinţa unuia dintre copiii Săi şi să facă o minune pentru Rose.

  „Încrede-te în Domnul și fă binele, locuieşte în tară si umblă în credinciosie! Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra!” (Psalmii 37:3-5).

  Muriel Heppel

  Minune în 2013 - 2018. „Încrede-te în Domnul si fă binele, locuieşte în tară si umblă în credinciosie! Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra!” (Psalmii 37:3-5).
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...