Doamne, Te rog vindecă-mă!

  Căci El nu necăjeşte cu plăcere, nici nu mâhneşte bucuros pe copiii oamenilor.Plângerile lui Ieremia 3:33

  Agonizam de două ore pe gresia din baie când m-a găsit soţul meu. „Ce-ai păţit? De ce nu m-ai strigat?” întrebările lui curgeau ca o cascadă. Eram în vizită la fratele meu şi nu voisem să trezesc pe nimeni. Durerile din partea de jos a abdomenului erau insuportabile. A trebuit să mă târăsc, fiindcă de ridicat nu mă puteam ridica în picioare. Fără să îmi dau seama cum, suferisem o fractură de disc. Habar nu aveam că urma să fiu imobilizată următoarele opt săptămâni.

  În acele zile, refugiul meu a fost Dumnezeu. El a fost tovarăşul meu neobosit, ca şi în cazul lui Ieremia; Domnul a fost scăparea mea în ziua necazului. În orele de dinainte de răsăritul soarelui, mă dădeam jos din patul meu cu apă şi intram în cada cu apă fierbinte. Acolo stăteam de vorbă cu Dumnezeu cu orele, plângând, suspinând şi implorând ajutorul Său. Împreună cu soţul meu, am încercat tot felul de tratamente naturale, dar calmantele erau singurul lucru care mă ajuta.

  Apoi a venit momentul să ne îndreptăm spre noua noastră misiune. Cumva, am împachetat întreaga casă – cu ajutorul familiei şi al prietenilor -, apoi am pornit spre superba insulă Palau, din Micronezia.

  Aici am întâlnit-o pe Christiana, o femeie minunată de 84 de ani, care m-a invitat să-i fiu parteneră de rugăciune. În fiecare dimineaţă ne rugam la ora 9. La trei luni după sosirea noastră în Palau, s-a organizat o tabără. Totul a fost aranjat împreună, cu mari speranţe. Responsabilitatea mea de director tehnic responsabil cu înregistrarea video a evenimentului mi-a produs mare nelinişte. Singurul lucru care mă îngrozea era coborâtul şi urcatul repetat pe scări. M-am rugat pentru putere. Devreme în dimineaţa de Sabat, Christiana şi-a convocat grupa de rugăciune şi s-a rugat ca Domnul să binecuvânteze programul şi să o vindece pe soţia pastorului – adică pe mine.

  Luni dimineaţa, Christiana m-a întrebat cum mă simţisem peste weekend.

  – Bine. Nu am luat analgezice, iar duminică am mers cu barca pe Lacul Meduza, apoi m-am căţărat pe o stâncă şi am înotat.

  – Înseamnă că te-ai vindecat, a exclamat ea.

  Gata cu cele cinci luni de agonie! Aşa, pur şi simplu! Mi-am pus întrebări de multe ori cu privire la această experienţă. Se pare că, prin intermediul durerilor, al tristeţilor şi necazurilor noastre. Dumnezeu încearcă să ne înveţe lecţii pe care altfel nu le-am învăţa. Cu Dumnezeu, durerea are întotdeauna un scop. Acest gând îmi aduce încurajare.

  Gloria Turcios

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...