Doamne, Te rog vindecă-mă!

  Căci El nu necăjeşte cu plăcere, nici nu mâhneşte bucuros pe copiii oamenilor.Plângerile lui Ieremia 3:33

  Agonizam de două ore pe gresia din baie când m-a găsit soţul meu. „Ce-ai păţit? De ce nu m-ai strigat?” întrebările lui curgeau ca o cascadă. Eram în vizită la fratele meu şi nu voisem să trezesc pe nimeni. Durerile din partea de jos a abdomenului erau insuportabile. A trebuit să mă târăsc, fiindcă de ridicat nu mă puteam ridica în picioare. Fără să îmi dau seama cum, suferisem o fractură de disc. Habar nu aveam că urma să fiu imobilizată următoarele opt săptămâni.

  În acele zile, refugiul meu a fost Dumnezeu. El a fost tovarăşul meu neobosit, ca şi în cazul lui Ieremia; Domnul a fost scăparea mea în ziua necazului. În orele de dinainte de răsăritul soarelui, mă dădeam jos din patul meu cu apă şi intram în cada cu apă fierbinte. Acolo stăteam de vorbă cu Dumnezeu cu orele, plângând, suspinând şi implorând ajutorul Său. Împreună cu soţul meu, am încercat tot felul de tratamente naturale, dar calmantele erau singurul lucru care mă ajuta.

  Apoi a venit momentul să ne îndreptăm spre noua noastră misiune. Cumva, am împachetat întreaga casă – cu ajutorul familiei şi al prietenilor -, apoi am pornit spre superba insulă Palau, din Micronezia.

  Aici am întâlnit-o pe Christiana, o femeie minunată de 84 de ani, care m-a invitat să-i fiu parteneră de rugăciune. În fiecare dimineaţă ne rugam la ora 9. La trei luni după sosirea noastră în Palau, s-a organizat o tabără. Totul a fost aranjat împreună, cu mari speranţe. Responsabilitatea mea de director tehnic responsabil cu înregistrarea video a evenimentului mi-a produs mare nelinişte. Singurul lucru care mă îngrozea era coborâtul şi urcatul repetat pe scări. M-am rugat pentru putere. Devreme în dimineaţa de Sabat, Christiana şi-a convocat grupa de rugăciune şi s-a rugat ca Domnul să binecuvânteze programul şi să o vindece pe soţia pastorului – adică pe mine.

  Luni dimineaţa, Christiana m-a întrebat cum mă simţisem peste weekend.

  – Bine. Nu am luat analgezice, iar duminică am mers cu barca pe Lacul Meduza, apoi m-am căţărat pe o stâncă şi am înotat.

  – Înseamnă că te-ai vindecat, a exclamat ea.

  Gata cu cele cinci luni de agonie! Aşa, pur şi simplu! Mi-am pus întrebări de multe ori cu privire la această experienţă. Se pare că, prin intermediul durerilor, al tristeţilor şi necazurilor noastre. Dumnezeu încearcă să ne înveţe lecţii pe care altfel nu le-am învăţa. Cu Dumnezeu, durerea are întotdeauna un scop. Acest gând îmi aduce încurajare.

  Gloria Turcios

  Doamne, Te rog vindecă-mă! - 2018. Se pare că, prin intermediul durerilor, al tristeţilor şi necazurilor noastre. Dumnezeu încearcă să ne înveţe lecţii pe care altfel nu le-am învăţa. Cu Dumnezeu, durerea are întotdeauna un scop. Acest gând îmi aduce încurajare.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Maratonul spiritual

  Bucuria mesei din ceruri va fi cea mai frumoasă masă de nuntă – nunta Mielului: Antrenorul nostru, Susținătorul și Salvatorul nostru. Din mâna Sa și prin harul Său noi vom primi coroanele victoriei. Lauda fie a lui Dumnezeu!

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...