Locul de muncă

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Mai de mult I-am spus lui Dumnezeu ce loc de muncă îmi doresc: să stau la birou de la ora 9 la 17, să mă îmbrac elegant şi să interacţionez cu oameni din domeniul asistenţei medicale. Şi am primit ce-am vrut – până la ultimul detaliu. Ar fi trebuit să fiu fericită, nu? Dar nu eram – a fost cel mai detestabil loc de muncă pe care l-am avut în viaţa mea. După doi ani a trebuit să îmi dau demisia din motive familiale. Când s-a rezolvat problema din familia mea, a trebuit să îmi caut alt serviciu. De data aceasta însă, m-am hotărât să-L las pe Dumnezeu să decidă în totalitate locul unde ar trebui să muncesc. Si asa a fost.

  Într-o zi am sunat la un spital în legătură cu factura aferentă costurilor medicale ale unei prietene. A trebuit să întreb despre nişte medicamente ieftine pentru care prietenei mele îi fusese eliberată o factură cu nişte preţuri foarte mari. Persoana de la capătul firului mi-a spus:

  – Vă fac legătura la Barb, managera Departamentului Medical, şi îi puteţi spune ei ce vă nedumereşte.

  În conversaţia pe care am avut-o cu Barb, aceasta şi-a dat seama că înţelegeam termenii medicali pe care îi folosea. I-am spus, prin urmare, că sunt asistentă.

  – Lucraţi undeva în prezent? m-a întrebat ea, după care a urmat o rafală de alte întrebări: Sunteţi asistentă absolventă de facultate sau doar de cursuri postliceale? V-ar plăcea să lucraţi şi, dacă da, câte ore şi cu ce program? Nu aţi vrea să veniţi la noi la spital şi să stăm de vorbă? Mi-ar plăcea să cunosc pe cineva care a depus atâta efort doar ca să ajute o prietenă.

  După o discuţie faţă către faţă, Barb m-a rugat să merg la Departamentul Resurse Umane şi să îmi depun dosarul pentru postul liber pe care-l avea la ea în departament.

  – Mai avem câteva dosare depuse, dar ţinem legătura.

  Ziua următoare, la biserică, Cindy, o prietenă care lucra la Spitalul „St. Mary”, unde îmi depusesem actele, mi-a spus că Barb mă simpatizează foarte mult. Am zâmbit, gândindu-mă dacă voi rămâne doar cu simpatia şi atât. Şi n-am rămas, după cum aveam să aflu după un telefon primit luni dimineaţa, prin care eram informată că primisem postul. Sabatul următor, la biserică, Cindy mi-a spus:

  – Când m-am dus să dau referinţe bune despre tine, Barb mi-a spus că nu mai e nevoie, că a decis deja să te angajeze pe tine.

  Când nu I-am mai spus lui Dumnezeu ce să facă şi L-am lăsat să lucreze în interesul meu, El mi-a dat un loc de muncă bun, pe care îl am de ani de zile. Dumnezeu S-a ocupat de tot. Nici măcar n-a trebuit să caut. Doar m-am rugat. El a făcut restul. El ştie ce e cel mai bine pentru fiecare dintre noi.

  Marge Vande Hei

  Locul de muncă - 2018. Când nu I-am mai spus lui Dumnezeu ce să facă şi L-am lăsat să lucreze în interesul meu, El mi-a dat un loc de muncă bun, pe care îl am de ani de zile. Dumnezeu S-a ocupat de tot. Nici măcar n-a trebuit să caut. Doar m-am rugat. El a făcut restul. El ştie ce e cel mai bine pentru fiecare dintre noi.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...