Fascinație pentru patul cu apă

  Căci Domnul îşi întinde privirile peste tot pământul ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui. – 2 Cronici 16:9

  Gravidă în luna a opta, eram într-o zi la cumpărături cu nişte prietene şi rude într-un mare magazin american. Toată lumea era doritoare să mă ajute cu fetiţa mea de aproximativ doi ani, care trebuia dusă în braţe aproape permanent. M-am bucurat să văd cum trece din nişte braţe în altele în timpul acelei zile lungi de cumpărături. Apoi, la un moment dat în cursul după-amiezii, m-am întors să văd ce face micuţa, doar că n-am zărit-o nicăieri. Şi nimeni nu ştia unde dispăruse. Disperată, am strigat: „Doamne, ajută-mă, te rog!” Toată lumea a pornit în toate direcţiile să o caute. Brusc, am simţit cum mi se face totul negru înaintea ochilor şi nu văd nimic. Totuşi am continuat să alerg şi să strig în sinea mea: Te rog, Doamne, trebuie să mă ajuţi! Am nevoie de ajutorul Tău! Acum! Nu pot trăi fără ea. Te rog, ajută-mă! Vederea mi-a revenit la normal şi am văzut în faţa mea un agent de securitate.

  – Nu vă supăraţi, nu cumva aţi văzut o fetiţă singură?

  – Acolo este o fetiţă care se joacă pe un pat cu apă, mi-a răspuns el întorcându-se şi arătând spre un raion îndepărtat al magazinului.

  Am alergat până am ajuns la ea. Era o plăcere să o priveşti: sărea şi ţopăia nevinovată, făcând valuri în salteaua cu apă. Complet fascinată de patul cu apă, fetiţa mea nu realizase că e în totalitate singură.

  Biblia ne spune că ochii lui Dumnezeu ne veghează permanent, deoarece ne vrea binele. În vremuri de nevoie, Dumnezeu devine tăria noastră. Se dovedeşte puternic centru cei ale căror inimi sunt în totalitate ale Sale. Îi sunt foarte recunoscătoare că a vegheat asupra fiicei mele.

  Eu vreau ca inima mea să fie întreagă a lui Dumnezeu, aşa cum spune textul nostru. Dar tu? Tu nu vrei o inimă la fel? O poţi avea. Pune-ţi această dorinţă şi acţionează în vederea primirii ei din mâna lui Dumnezeu. Ai răbdare; durează. La arma urmei, sfinţirea este o lucrare ce durează o viaţă.

  Aşa cum un copil are nevoie de timp să înveţe să meargă, şi umblarea cu Dumnezeu presupune acelaşi lucru. În cursul acestui proces de învăţare, ochii atenţi ai ui Dumnezeu sunt asupra noastră. Mâna Sa este întinsă să ne ajute să ne menţinem echilibrul. Doar El ne poate salva atunci când începem să fim fascinaţi de păcat, aşa cum fetiţa mea a fost fascinată de patul cu apă. Nu te bucuri că ne putem încrede în Dumnezeu să ne schimbe? Eu cu siguranţă mă bucur.

  Jacqueline Hope HoShing-Clarke

  Fascinație pentru patul cu apă - 2018. Mâna Sa este întinsă să ne ajute să ne menţinem echilibrul. Doar El ne poate salva atunci când începem să fim fascinaţi de păcat, aşa cum fetiţa mea a fost fascinată de patul cu apă. Nu te bucuri că ne putem încrede în Dumnezeu să ne schimbe?
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...