Fascinație pentru patul cu apă

  Căci Domnul îşi întinde privirile peste tot pământul ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui. – 2 Cronici 16:9

  Gravidă în luna a opta, eram într-o zi la cumpărături cu nişte prietene şi rude într-un mare magazin american. Toată lumea era doritoare să mă ajute cu fetiţa mea de aproximativ doi ani, care trebuia dusă în braţe aproape permanent. M-am bucurat să văd cum trece din nişte braţe în altele în timpul acelei zile lungi de cumpărături. Apoi, la un moment dat în cursul după-amiezii, m-am întors să văd ce face micuţa, doar că n-am zărit-o nicăieri. Şi nimeni nu ştia unde dispăruse. Disperată, am strigat: „Doamne, ajută-mă, te rog!” Toată lumea a pornit în toate direcţiile să o caute. Brusc, am simţit cum mi se face totul negru înaintea ochilor şi nu văd nimic. Totuşi am continuat să alerg şi să strig în sinea mea: Te rog, Doamne, trebuie să mă ajuţi! Am nevoie de ajutorul Tău! Acum! Nu pot trăi fără ea. Te rog, ajută-mă! Vederea mi-a revenit la normal şi am văzut în faţa mea un agent de securitate.

  – Nu vă supăraţi, nu cumva aţi văzut o fetiţă singură?

  – Acolo este o fetiţă care se joacă pe un pat cu apă, mi-a răspuns el întorcându-se şi arătând spre un raion îndepărtat al magazinului.

  Am alergat până am ajuns la ea. Era o plăcere să o priveşti: sărea şi ţopăia nevinovată, făcând valuri în salteaua cu apă. Complet fascinată de patul cu apă, fetiţa mea nu realizase că e în totalitate singură.

  Biblia ne spune că ochii lui Dumnezeu ne veghează permanent, deoarece ne vrea binele. În vremuri de nevoie, Dumnezeu devine tăria noastră. Se dovedeşte puternic centru cei ale căror inimi sunt în totalitate ale Sale. Îi sunt foarte recunoscătoare că a vegheat asupra fiicei mele.

  Eu vreau ca inima mea să fie întreagă a lui Dumnezeu, aşa cum spune textul nostru. Dar tu? Tu nu vrei o inimă la fel? O poţi avea. Pune-ţi această dorinţă şi acţionează în vederea primirii ei din mâna lui Dumnezeu. Ai răbdare; durează. La arma urmei, sfinţirea este o lucrare ce durează o viaţă.

  Aşa cum un copil are nevoie de timp să înveţe să meargă, şi umblarea cu Dumnezeu presupune acelaşi lucru. În cursul acestui proces de învăţare, ochii atenţi ai ui Dumnezeu sunt asupra noastră. Mâna Sa este întinsă să ne ajute să ne menţinem echilibrul. Doar El ne poate salva atunci când începem să fim fascinaţi de păcat, aşa cum fetiţa mea a fost fascinată de patul cu apă. Nu te bucuri că ne putem încrede în Dumnezeu să ne schimbe? Eu cu siguranţă mă bucur.

  Jacqueline Hope HoShing-Clarke

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...