Minunea cu șurubelnița

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

  Eram în drum spre o colegă, ca să o susţin în timpul unei ceremonii de învestitură. Totul a fost bine şi frumos până am ajuns pe drumul naţional 441. Imediat ce am virat, am auzit un pocnet venind din direcţia roţii mele din dreapta spate. Am tras imediat pe dreapta în primul loc disponibil, unde am observat şi un atelier auto. Am coborât şi mi-am examinat maşina, cu ochii mei neexperimentaţi. Pană nu aveam. M-am tot uitat şi am aşteptat câteva minute. Presiunea din cauciuc părea să rămână aceeaşi.

  Am rostit în gând încă o rugăciune şi mi-am reluat drumul spre şcoala aflată la mai puţin de 20 de kilometri. Totuşi, pocnetul devenea din ce în ce mai tare. Era nu doar problematic, ci şi penibil. Am condus mai departe. Am ajuns teafără în parcarea şcolii la timp, cu zgomot cu tot. Am verificat din nou presiunea. Părea să fie bună.

  După o frumoasă ceremonie de învestitură, l-am rugat pe pastorul asistent să se uite la cauciucul meu şi să asculte ce zgomot scoate, în timp ce eu conduceam în parcare. Aşa a făcut, asigurându-mă că roata nu are nimic. Categoric nu aveam pană. Se auzea şi pocnetul însă. M-am gândit să fac şi următorul drum scurt pe care îl mai aveam de făcut cu maşina în acea zi, până la biserică. L-am sunat pe soţul meu să îl pun în gardă cu privire la o posibilă problemă cu maşina, în caz că ar fi trebuit să vină să mă ia. Apoi mi-am continuat drumul pe „roţile rugăciunii”, însoţită de neîntreruptul păcănit. Am ajuns la biserică având încă intact cauciucul. Între timp, soțul meu îl sunase pe unul dintre membrii bisericii, un mecanic, şi îl rugase să vină să vadă ce se întâmplă.

  După părerea mea, mecanicul a scos la iveală o minune. O şurubelniţă de 15 cm, fără mâner, pătrunsese în cauciucul meu din dreapta spate. Capătul şurubelniţei, înțepenit în cauciuc, a acţionat pe post de dop, care a făcut ca aerul să nu iasă din pneul secţionat.

  – Ce Dumnezeu uimitor! a exclamat mecanicul. N-am mai văzut aşa ceva!

  – Slavă Domnului! Slavă Domnului, am răspuns eu, în timp ce luam din mâna lui şurubelniţa scoasă din cauciuc.

  Uneori, Dumnezeu îşi trimite îngerii să închidă gura leilor. Dar este la fel de capabil să închidă orificiul dintr-un pneu înţepat, până când fiica Sa ajunge într-un loc sigur.

  Tată, Îţi mulţumesc pentru planurile Tale neasemuite de a ne împlini toate nevoile zilei de azi!

  Claudette Garbutt-Harding

  Minunea cu șurubelnița - 2018. Uneori, Dumnezeu îşi trimite îngerii să închidă gura leilor. Dar este la fel de capabil să închidă orificiul dintr-un pneu înţepat, până când fiica Sa ajunge într-un loc sigur. Tată, Îţi mulţumesc pentru planurile Tale neasemuite de a ne împlini toate nevoile zilei de azi!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...