Cadoul pentru prim-ministru

  Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea. – 1 Corinteni 13:13

  Pledez pentru indivizi (inclusiv pentru propriul băiat de 25 de ani, Sonny) care au dizabilităţi grave de dezvoltare. Misiunea mea din ultimii cinci ani a fost să intermediez expedierea de cadouri şi felicitări de încurajare diferitelor persoane. În anul 2011, ne-am hotărât să îi trimitem prim-ministrului Canadei un exemplar proaspăt ieşit de la tipar al devoţionalului pentru femei, Renew, împreună cu o felicitare. La expeditor l-am trecut pe fiul nostru, Sonny.

  Pe 5 decembrie, după nişte treburi la bancă, m-am întors la maşină. Tatăl lui Sonny, Ron, vorbea la telefon cu un anume agent Smith, de la Poliţia Regală Călare a Canadei. L-am auzit pe Ron spunând: „Dar, domnule, cadourile şi scrisorile noastre adresate prim-ministrului Stephen Harper din ultimii cinci ani au fost întotdeauna bine primite. Lobby-ul soţiei mele pentru persoane cu dizabilităţi de dezvoltare are la bază credinţa şi misiunea ei personală.” Apoi mi-a dat telefonul să explic eu mai departe.

  Se pare că plicul cu bule în care trimisesem devoţionalul conţinea şi un praf alb. PoIiţia încercase să identifice substanţa, dar nu reuşise. Pentru că Sonny nu putuse să răspundă la întrebările agentului, însoţitorul lui, Doug, îi dăduse agentului datele părinţilor lui. Din nefericire, nu îmi mai aminteam de unde luasem plicul.

  Vreme de o oră, agitaţi, eu şi Ron am aşteptat ca substanţa să fie şi mai detaliat coalizată.

  Apoi am primit un telefon oficial: „Întrucât nu am putut identifica praful alb, am concluzionat că nu este nimic periculos.” Am fost de asemenea asiguraţi că nimeni nu era acuzat de nimic, iar cartea personalizată de la Sonny, împreună cu felicitarea de sărbători, avea să ajungă la prim-ministru. Mai târziu, în aceeaşi zi, ne-am adus aminte de unde provenea plicul, aşa că am lăsat un mesaj pe robotul agentului Smith: „Plicul provine dintr-o tabără în care a fost Sonny şi a conţinut o pictură care Îl prezenta pe Isus cu o Biblie deschisă, având deasupra un text care spune să Îl iubim mai întâi pe Dumnezeu şi apoi pe semeni.” Era exact ceea ce încerca să facă Sonny.

  Asemenea lui Sonny, hai să ne hotărâm astăzi să iubim pe cineva în locul lui Isus!

  Deborah Sanders

  Cadoul pentru prim-ministru - 2018. „Plicul provine dintr-o tabără în care a fost Sonny şi a conţinut o pictură care Îl prezenta pe Isus cu o Biblie deschisă, având deasupra un text care spune să Îl iubim mai întâi pe Dumnezeu şi apoi pe semeni.” Era exact ceea ce încerca să facă Sonny. Asemenea lui Sonny, hai să ne hotărâm astăzi să iubim pe cineva în locul lui Isus!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...