Cadoul pentru prim-ministru

  Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea. – 1 Corinteni 13:13

  Pledez pentru indivizi (inclusiv pentru propriul băiat de 25 de ani, Sonny) care au dizabilităţi grave de dezvoltare. Misiunea mea din ultimii cinci ani a fost să intermediez expedierea de cadouri şi felicitări de încurajare diferitelor persoane. În anul 2011, ne-am hotărât să îi trimitem prim-ministrului Canadei un exemplar proaspăt ieşit de la tipar al devoţionalului pentru femei, Renew, împreună cu o felicitare. La expeditor l-am trecut pe fiul nostru, Sonny.

  Pe 5 decembrie, după nişte treburi la bancă, m-am întors la maşină. Tatăl lui Sonny, Ron, vorbea la telefon cu un anume agent Smith, de la Poliţia Regală Călare a Canadei. L-am auzit pe Ron spunând: „Dar, domnule, cadourile şi scrisorile noastre adresate prim-ministrului Stephen Harper din ultimii cinci ani au fost întotdeauna bine primite. Lobby-ul soţiei mele pentru persoane cu dizabilităţi de dezvoltare are la bază credinţa şi misiunea ei personală.” Apoi mi-a dat telefonul să explic eu mai departe.

  Se pare că plicul cu bule în care trimisesem devoţionalul conţinea şi un praf alb. PoIiţia încercase să identifice substanţa, dar nu reuşise. Pentru că Sonny nu putuse să răspundă la întrebările agentului, însoţitorul lui, Doug, îi dăduse agentului datele părinţilor lui. Din nefericire, nu îmi mai aminteam de unde luasem plicul.

  Vreme de o oră, agitaţi, eu şi Ron am aşteptat ca substanţa să fie şi mai detaliat coalizată.

  Apoi am primit un telefon oficial: „Întrucât nu am putut identifica praful alb, am concluzionat că nu este nimic periculos.” Am fost de asemenea asiguraţi că nimeni nu era acuzat de nimic, iar cartea personalizată de la Sonny, împreună cu felicitarea de sărbători, avea să ajungă la prim-ministru. Mai târziu, în aceeaşi zi, ne-am adus aminte de unde provenea plicul, aşa că am lăsat un mesaj pe robotul agentului Smith: „Plicul provine dintr-o tabără în care a fost Sonny şi a conţinut o pictură care Îl prezenta pe Isus cu o Biblie deschisă, având deasupra un text care spune să Îl iubim mai întâi pe Dumnezeu şi apoi pe semeni.” Era exact ceea ce încerca să facă Sonny.

  Asemenea lui Sonny, hai să ne hotărâm astăzi să iubim pe cineva în locul lui Isus!

  Deborah Sanders

  Cadoul pentru prim-ministru - 2018. „Plicul provine dintr-o tabără în care a fost Sonny şi a conţinut o pictură care Îl prezenta pe Isus cu o Biblie deschisă, având deasupra un text care spune să Îl iubim mai întâi pe Dumnezeu şi apoi pe semeni.” Era exact ceea ce încerca să facă Sonny. Asemenea lui Sonny, hai să ne hotărâm astăzi să iubim pe cineva în locul lui Isus!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Iubindu-i pe cei care nu merită iubirea

  Scump Isus, Îți suntem pentru totdeauna recunoscători pentru harul Tău minunat! Mulțumesc că ne iubești chiar și în momentele noastre cele mai întunecate! Ajută-ne să manifestăm prin cuvinte și fapte dragostea Ta către aproapele.

  Pietricica din pantof

  Te încurajez ca astăzi să-ți iei timp să rezolvi problemele, înainte ca ele să-ți cauzeze mai multă durere și să te coste timp prețios în viitor.

  Renunță la sare!

  Dumnezeu ne cere să călătorim pe un drum mai puțin bătătorit. Mai exact, uneori este foarte greu să lăsăm în urmă durerile, frustrările și mâhnirea. Uneori nu vrem să le lăsăm, pentru că, altminteri, ne-am pierde identitatea din prezent.

  Publicate astăzi

  Primul rege al lui Israel

  Poate cea mai importantă lecție este aceea a dependenței de Dumnezeu; când cineva se consideră prea bun pentru a se mai lăsa condus de Dumnezeu, va face greșeli ireparabile. Ziua de azi este o ocazie să refaci dependența ta modestă și sigură față de Dumnezeu.

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Esenţa existenţei noastre

  Crede că trăieşti, simţi şi acţionezi pentru că El este în tine şi tu eşti în El! Fără prezenţa Sa în viaţa ta, ai pieri. Ce privilegiu imens să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi îţi acceptă întreaga viaţă în ciuda tuturor greşelilor!

  Scrisoare cu un destinatar și doi beneficiari

  Doamne, ajută-mă să văd în oameni ce vezi Tu frumos și bun! Dă-mi putere să descopăr lucruri pozitive în cei care astăzi îmi par neplăcuți! Ajută-mă să iubesc ca Tine! PROVOCARE: Fă o listă cu persoane din anturajul tău și în fiecare zi a săptămânii roagă-te pentru o altă persoană sau grup! Îți recomand să adaugi pe listă nu doar persoane dragi, ci și persoane mai puțin apropiate sau chiar persoane care nu îți sunt tocmai simpatice.

  Boldogok, akik vigyáznak

  „Boldogok azok a szolgák, akiket az úr, mikor hazamegy, vigyázva talál: bizony mondom néktek, hogy...