Minunea de la miezul nopții

  De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea. – Marcu 11:24

  Pe 10 martie 2014, fetiţa mea a împlinit 15 luni. A fost nu doar o zi specială, ci şi ziua în care trebuia din nou vaccinată. La un moment dat mi-am dat seama că i-am rătăcit carnetul de vaccinare, pe care trebuia să îl duc la spital. L-am căutat reste tot, găsind doar lucrurile pe care le ţin împreună cu carnetul, nu şi carnetul.

  În această dimineaţă am renunţat să îl mai caut, dar am reluat căutările când m-am întors de la serviciu. Neavând nicio idee pe unde ar putea fi, am început să mă agit, din cauza importanţei pe care i-o acorda spitalul acestui carnet. În plus, nu știam ca neglijenţa mea să ducă la neimunizarea copilului meu. Înainte să merg la culcare, am căutat câteva ore bune carnetul.

  Brusc, în somn, mi-am adus aminte de lipsa carnetului. M-am trezit şi am înce-rut iar să îl caut, pe la ora 23. După 30 de minute mi-am dat seama că chiar trebuie să dorm, aşa că m-am întors în pat, fiindcă era evident că n-o să găsesc niciodată carnetul dacă mă chinui singură. Înainte să adorm mi-a trecut prin cap că aş putea să mă rog pentru orice şi să cred că Dumnezeu m-ar putea auzi. Aşa că I-am şoptit ui Dumnezeu această rugăciune: „Tu poţi să faci toate lucrurile. Te rog, ajută-mă să zisese carnetul de vaccinare al fetiţei mele!”

  După 30 de minute, fratele meu a intrat în dormitor întinzându-mi documentul îndelung căutat. Mi-a explicat că îl găsise sub unul dintre fotoliile din sufragerie. Apropo, a fost singurul fotoliu pe care nu l-am dat la o parte în căutările mele. Uau, a rost minunea mea de la miezul nopţii!

  În toată această experienţă, Dumnezeu încerca să îmi arate ceva, un lucru pe care l-am înţeles foarte bine a doua zi dimineaţa. S-a întâmplat când am deschis devoţionalul de femei şi am citit: „Minunea de la apus”, de Cheryl Henry-Aguilar. În acest text, Cheryl explica modul în care, în mod providenţial, a găsit pantoful fetiţei ei. Am înţeles că Dumnezeu încerca să îmi spună, aşa cum i-a spus şi lui Cheryl – şi cum ne spune tuturor, la un moment dat: „Îţi voi răspunde la rugăciune chiar dacă e vorba doar de nişte hârtii, cum ar fi, de exemplu, carnetul de vaccinuri.” Tu ce ai pierdut astăzi? Chiar şi din punct de vedere spiritual? Poate că pentru mulţii nu contează, dar pentru Dumnezeu contează. Spune-I despre nevoia ta de o minune. O să te ajute să găseşti ceea ce cauţi.

  Mofoluke I. Akoja

  Minunea de la miezul nopții - 2018. „Îţi voi răspunde la rugăciune chiar dacă e vorba doar de nişte hârtii, cum ar fi, de exemplu, carnetul de vaccinuri.” Tu ce ai pierdut astăzi? Poate că pentru mulţii nu contează, dar pentru Dumnezeu contează. Spune-I despre nevoia ta de o minune. O să te ajute să găseşti ceea ce cauţi.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...