Minunea de la miezul nopții

  De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea. – Marcu 11:24

  Pe 10 martie 2014, fetiţa mea a împlinit 15 luni. A fost nu doar o zi specială, ci şi ziua în care trebuia din nou vaccinată. La un moment dat mi-am dat seama că i-am rătăcit carnetul de vaccinare, pe care trebuia să îl duc la spital. L-am căutat reste tot, găsind doar lucrurile pe care le ţin împreună cu carnetul, nu şi carnetul.

  În această dimineaţă am renunţat să îl mai caut, dar am reluat căutările când m-am întors de la serviciu. Neavând nicio idee pe unde ar putea fi, am început să mă agit, din cauza importanţei pe care i-o acorda spitalul acestui carnet. În plus, nu știam ca neglijenţa mea să ducă la neimunizarea copilului meu. Înainte să merg la culcare, am căutat câteva ore bune carnetul.

  Brusc, în somn, mi-am adus aminte de lipsa carnetului. M-am trezit şi am înce-rut iar să îl caut, pe la ora 23. După 30 de minute mi-am dat seama că chiar trebuie să dorm, aşa că m-am întors în pat, fiindcă era evident că n-o să găsesc niciodată carnetul dacă mă chinui singură. Înainte să adorm mi-a trecut prin cap că aş putea să mă rog pentru orice şi să cred că Dumnezeu m-ar putea auzi. Aşa că I-am şoptit ui Dumnezeu această rugăciune: „Tu poţi să faci toate lucrurile. Te rog, ajută-mă să zisese carnetul de vaccinare al fetiţei mele!”

  După 30 de minute, fratele meu a intrat în dormitor întinzându-mi documentul îndelung căutat. Mi-a explicat că îl găsise sub unul dintre fotoliile din sufragerie. Apropo, a fost singurul fotoliu pe care nu l-am dat la o parte în căutările mele. Uau, a rost minunea mea de la miezul nopţii!

  În toată această experienţă, Dumnezeu încerca să îmi arate ceva, un lucru pe care l-am înţeles foarte bine a doua zi dimineaţa. S-a întâmplat când am deschis devoţionalul de femei şi am citit: „Minunea de la apus”, de Cheryl Henry-Aguilar. În acest text, Cheryl explica modul în care, în mod providenţial, a găsit pantoful fetiţei ei. Am înţeles că Dumnezeu încerca să îmi spună, aşa cum i-a spus şi lui Cheryl – şi cum ne spune tuturor, la un moment dat: „Îţi voi răspunde la rugăciune chiar dacă e vorba doar de nişte hârtii, cum ar fi, de exemplu, carnetul de vaccinuri.” Tu ce ai pierdut astăzi? Chiar şi din punct de vedere spiritual? Poate că pentru mulţii nu contează, dar pentru Dumnezeu contează. Spune-I despre nevoia ta de o minune. O să te ajute să găseşti ceea ce cauţi.

  Mofoluke I. Akoja

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...