Articolul precedentIntrăm în odihna lui Hristos
  Articolul următorDependența de Dumnezeu

  Greșeală de tipar

  Cine este omul acela dintre voi care, dacă-i cere fiul său o pâine, să-i dea o piatră? Sau, dacă-i cere un peşte, să-i dea un şarpe? Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru, care este în ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer! Matei 7:9-11

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. – Ieremia 29:11

  Prin anii 1990, când am scris cartea, încă nepublicată, Secretele femeii pozitive (O privire proaspătă asupra femeilor din Biblie), undeva în mijlocul cărţii am scris o propoziţie care – din cauza dislexiei mele – a ieşit altceva decât ar fi trebuit. Am intenţionat să scriu: „Dumnezeu ne-a creat astfel încât noi să ÎI putem iubi.” Dar am scris: „Dumnezeu ne-a creat astfel încât El să ne poată iubi.”

  Stând şi uitându-mă la ce scrisesem, Duhul Sfânt m-a convins că intr-adevăr Dumnezeu ne-a creat astfel încât să ne poată iubi. Dumnezeu este iubire. Iubirea are nevoie de un receptor. Aşa că Dumnezeu ne-a făcut ca să primim iubirea Sa.

  Ce gând minunat! Conştientizarea faptului că Dumnezeu m-a făcut aşa încât El să mă poată iubi mi-a schimbat întreaga percepţie asupra vieţii şi a modului de a o trăi şi de a reacţiona la ce mi se întâmplă.

  Gândeşte-te puţin: Dumnezeu ne-a creat aşa încât să ne poată iubi.

  Când noi iubim, ca nişte fiinţe umane fragile şi instabile ce suntem, facem tot posibilul să ocrotim, să hrănim, să sprijinim pe cel pe care îl iubim.

  Dar cu cât mai multe face iubirea lui Dumnezeu acţionând în favoarea noastră! Când nimeni nu îşi dă seama cine sau ce suntem, când nimeni nu ne apreciază, Dumnezeu este aici, răspândind iubirea Sa în jurul nostru şi niciodată, absolut niciodată, nu va dispărea.

  Hristos însuşi ne-a făcut această promisiune când a articulat memorabilele cuvinte: „Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin” (Matei 28:20).

  Dragă Tată ceresc, Îţi mulţumesc pentru dragostea Ta! Îţi mulţumesc că Te preocupi de mine, de ceea ce sunt, de ceea ce fac. Îţi mulţumesc că eşti întotdeauna alături de Mine! Te rog, ajută-mă, să apreciez iubirea Ta şi să Îţi accept îndrumarea! Şi fie ca întotdeauna să le spun şi altora aceste lucruri şi despre iubirea Ta! Amin.

  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Greșeală de tipar - 2018. Dragă Tată ceresc, Îţi mulţumesc pentru dragostea Ta! Îţi mulţumesc că Te preocupi de mine, de ceea ce sunt, de ceea ce fac. Îţi mulţumesc că eşti întotdeauna alături de Mine! Te rog, ajută-mă, să apreciez iubirea Ta şi să Îţi accept îndrumarea!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...