Dumnezeu poate

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni, lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă – Matei 19:26

  Acum caţiva ani, am călătorit cu avionul de la Brisbane (Australia) la Sydney, ca să iau avionul către Guam, unde aveam programată o prezentare. Aveam la dispoziţie nouăzeci de minute pentru a-mi ridica bagajul, a găsi terminalul internaţional din altă clădire, a reînregistra bagajele pentru zborul următor, a trece de controlul de securitate şi a găsi poarta de îmbarcare în avionul spre Guam. Din nefericire, avionul din Brisbane nu a plecat la ora programată. A avut o întârziere de jumătate de oră şi am început să-I cer lui Dumnezeu să mă ajute să ajung la timp în Sydney ca să pot prinde avionul următor. După o oră de frământare sufletească, am lăsat totul în mâna Sa, convinsă că El mă va ajuta să ajung în Guam, dacă acesta era planul Său.

  Câteva minute mai târziu, I-am dat slavă când am auzit vocea căpitanului în difuzor anunţând că recuperase cincisprezece minute de întârziere. Când ne-am apropiat de Sydney însă, s-a făcut anunţul supărător că nu se putea ateriza pe aeroportul din Sydney şi că va trebui să rămânem în aer cincisprezece minute. Nu-i nimic, mi-am spus, s-ar putea totuşi să am timp să prind avionul de legătură – în ultimul moment. Dar cele cincisprezece minute de zbor în jurul aeroportului s-au transformat în treizeci şi apoi în patruzeci şi cinci! Am lăsat din nou planurile mele in mâna Domnului.

  Când avionul a aterizat într-un final, mai aveam doar treizeci de minute până la îmbarcare. Mă resemnasem deja. Dar a început să se petreacă o serie de miracole. Primul a fost că mi-am găsit bagajul foarte repede. Al doilea a fost că un pasager amabil m-a îndrumat către terminalul internaţional, explicându-mi că se găsea în clădirea învecinată, după o parcare acoperită. Câteva culoare din parcare erau blocate, aşa că am cerut indicaţii unui bărbat. Iar îngerul meu păzitor (aşa l-am numit), în loc să-mi dea indicaţii, m-a dus personal până la terminal şi chiar până la ghişeul căutat! Spre mirarea mea, doamna de la ghişeu mi-a spus că mai aveam timp pentru înregistrare şi îmbarcare. După aceea, am trecut rapid prin controlul de securitate şi am sosit la poartă exact în clipa când se anunţa începerea îmbarcării.

  Experienţa aceasta extraordinară mi-a întărit credinţa şi mi-a amintit o dată în plus că îngrijorarea este inutilă şi că, la Domnul, nimic nu e imposibil!

  Caria Baker

  Dumnezeu poate - 2018. Experienţa aceasta extraordinară mi-a întărit credinţa şi mi-a amintit o dată în plus că îngrijorarea este inutilă şi că, la Domnul, nimic nu e imposibil!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...