Ce să fac?

  Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti. – Ieremia 33:3

  Era într-o dimineaţă de Sabat şi urma să prezint povestirea copiilor la biserică. Pregătisem o mulţime de imagini. Am aruncat o privire pe e-mail şi am găsit un mesaj de la prietena mea, Joyce, care locuieşte în Nord, în Idaho. Din cauza frigului, furtunul de alimentare cu apă caldă al maşinii ei de spălat îngheţase şi crăpase, iar apa îi inundase complet o parte din casă: camera utilitară, bucătăria, diningul şi livingul.

  Acum îmi povestea cum a scos apa din casă o echipă de intervenţie în situaţii de urgenţă. Oricum, trebuia să înlocuiască tot, până şi mobila de bucătărie, tencuiala, covoarele şi podeaua (precum şi tavanul de la subsol). Lucrările de reparaţie aveau să dureze aproape trei luni. Se mutase cu toate cele necesare în camera ei. Îmi descria totuşi amănuntele acestea destul de relaxată. Apoi îmi povestea că vineri au venit muncitorii să cureţe azbestul de pe pereţi şi de pe tavan şi au anunţat-o că trebuiau să rămână până seara târziu ca să cureţe totul odată, pentru că nu mai puteau veni decât peste două săptămâni. Joyce i-a rugat să termine treaba cel târziu la ora cinci, pentru că după ora aceea venea Sabatul. Muncitorii i-au spus că nu era posibil.

  – O să mă rog ca să terminaţi până la ora 5, le-a spus ea.

  Pe parcursul zilei, au venit şi alţi muncitori ca să dea o mână de ajutor pentru că îşi încheiaseră lucrările la alte case. Până la ora 4 (cu o oră înainte), izolaţia din azbest a fost îndepărtată complet şi tot molozul a fost strâns!

  Joyce L-a onorat pe Dumnezeu dându-le mărturie lucrătorilor, iar Dumnezeu a răspuns rugăciunii ei într-un mod extraordinar.

  După ce am citit mesajul ei, am avut îndemnul să renunţ la povestirea pe care o pregătisem şi să le împărtăşesc copiilor experienţa ei. Şi nu le-a plăcut doar copiilor, ci şi adulţilor! În ziua aceea, s-au înălţat multe rugăciuni pentru Joyce!

  O, Părinte bun, ajută-mă să fiu mereu dispusă să iau poziţie pentru adevăr şi să le vorbesc altora despre Tine! Amin.

  Anna May Radke Waters

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...