Ce să fac?

  Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti. – Ieremia 33:3

  Era într-o dimineaţă de Sabat şi urma să prezint povestirea copiilor la biserică. Pregătisem o mulţime de imagini. Am aruncat o privire pe e-mail şi am găsit un mesaj de la prietena mea, Joyce, care locuieşte în Nord, în Idaho. Din cauza frigului, furtunul de alimentare cu apă caldă al maşinii ei de spălat îngheţase şi crăpase, iar apa îi inundase complet o parte din casă: camera utilitară, bucătăria, diningul şi livingul.

  Acum îmi povestea cum a scos apa din casă o echipă de intervenţie în situaţii de urgenţă. Oricum, trebuia să înlocuiască tot, până şi mobila de bucătărie, tencuiala, covoarele şi podeaua (precum şi tavanul de la subsol). Lucrările de reparaţie aveau să dureze aproape trei luni. Se mutase cu toate cele necesare în camera ei. Îmi descria totuşi amănuntele acestea destul de relaxată. Apoi îmi povestea că vineri au venit muncitorii să cureţe azbestul de pe pereţi şi de pe tavan şi au anunţat-o că trebuiau să rămână până seara târziu ca să cureţe totul odată, pentru că nu mai puteau veni decât peste două săptămâni. Joyce i-a rugat să termine treaba cel târziu la ora cinci, pentru că după ora aceea venea Sabatul. Muncitorii i-au spus că nu era posibil.

  – O să mă rog ca să terminaţi până la ora 5, le-a spus ea.

  Pe parcursul zilei, au venit şi alţi muncitori ca să dea o mână de ajutor pentru că îşi încheiaseră lucrările la alte case. Până la ora 4 (cu o oră înainte), izolaţia din azbest a fost îndepărtată complet şi tot molozul a fost strâns!

  Joyce L-a onorat pe Dumnezeu dându-le mărturie lucrătorilor, iar Dumnezeu a răspuns rugăciunii ei într-un mod extraordinar.

  După ce am citit mesajul ei, am avut îndemnul să renunţ la povestirea pe care o pregătisem şi să le împărtăşesc copiilor experienţa ei. Şi nu le-a plăcut doar copiilor, ci şi adulţilor! În ziua aceea, s-au înălţat multe rugăciuni pentru Joyce!

  O, Părinte bun, ajută-mă să fiu mereu dispusă să iau poziţie pentru adevăr şi să le vorbesc altora despre Tine! Amin.

  Anna May Radke Waters

  Ce să fac? - 2018. Joyce L-a onorat pe Dumnezeu dându-le mărturie lucrătorilor, iar Dumnezeu a răspuns rugăciunii ei într-un mod extraordinar. O, Părinte bun, ajută-mă să fiu mereu dispusă să iau poziţie pentru adevăr şi să le vorbesc altora despre Tine! Amin.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...