Dumnezeu ne aude

  El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut. – Apocalipsa 21:4

  În copilărie, am fost foarte ataşată de tatăl meu, care era pastor şi evanghelist. Dată fiind slujba sa, era plecat mult timp de acasa, dar de fiecare dată când se întorcea, adică o dată la cincisprezece zile, ne aducea cate ceva bun. Eu si fraţii mei îl aşteptam cu multă nerăbdare.

  În 2002, am plecat la colegiu. A fost un an bun pentru mine, cu multe binecuvântări. Dar anul 2003 îmi rezerva o mare surpriză.

  În prima jumătate a anului, totul a decurs bine. În iulie, am mers acasă, am petrecut câteva zile frumoase cu ai mei, dar timpul a trecut repede şi a trebuit să mă întorc la şcoală. La plecare, tata mi-a făcut o propunere: să mă rog şi să citesc dintr-o carte inspiratoare de Ellen G. White în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră la care se ruga şi citea el. Am acceptat ideea şi am început să o pun în aplicare.

  Însă planul nu a durat mult. În septembrie, am primit o veste pe care n-aş fi vrut să o primesc niciodată: tatăl meu decedase în urma unui atac de cord masiv.

  Acela a fost momentul în care povestea mea cu Dumnezeu a devenit extraordinar de frumoasă. Tata îmi spunea des: „Eu nu pot fi tot timpul cu tine, dar Tatăl din cer poate!”

  Şi aşa a şi fost.

  Când am primit vestea morţii tatălui meu, am simţit efectiv că Dumnezeu mă ia in braţe şi îmi şopteşte la ureche: „Eu sunt cu tine.” Am păstrat promisiunea aceasta în suflet mereu.

  Şi minunile Lui nu s-au oprit acolo: El mi-a dat putere să o încurajez şi pe mama. Sunt recunoscătoare pentru faptul că Dumnezeu şi tatăl meu au fost prieteni atât de apropiaţi. Dumnezeu ştia cât de mult avea să mă doară pierderea tatălui meu şi m-a pregătit din timp – prin chiar cuvintele lui. Acum aştept marea zi când îl voi revedea şi când nu ne vom mai despărţi niciodată!

  Aceasta este speranţa tuturor celor care Îl cunosc pe Dumnezeu!

  Rosângela Carniato Camargo de Oliviera

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...