Să răscumpărăm timpul

  Vă voi răsplăti astfel anii pe care i-au mâncat lăcustele. – loel 2:25

  Acum Michael poate fi găsit acasă la bunica lui. O ajută bucuros la orice treabă în gospodărie. Îi face cumpărăturile, duce gunoiul. Îi repară diverse lucruri. Uneori mă simt puţin geloasă. Michael îşi petrece cea mai mare parte a vacanţei la bunica!

  Altădată, Michael nu se gândea decât la el. Şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii, de la 18 la 28 de ani, la şcoala de corecţie şi la închisoare. În fiecare an avea probleme cu poliţia.

  Bunica nu l-a putut vedea mai mulţi ani la rând. Lucrul acesta o afecta mult. Îşi iubea nepotul foarte mult şi se bucura când el şi fratele lui mai mic petreceau vacanţa de vară şi sărbătorile la ea.

  Ne-am rugat pentru el în familie, cu încrederea că, la eliberarea din închisoare, avea să se schimbe şi să-L accepte pe Dumnezeu ca Mântuitor personal.

  După mai mulţi ani, Michael a ieşit din închisoare. Era deja adult. Fratele lui se făcuse mare. Surorile lui mai mici erau adolescente, iar bunica avea optzeci şi cinci de ani şi suferea de Parkinson. Trăise atâţia ani departe de familie, dar Dumnezeu avea să răscumpere timpul pierdut, avea să-i redea anii în care nu stătuse aproape de noi. Relaţia dintre el şi bunica este mai bună ca niciodată!

  Biblia ne spune că Dumnezeu ne va returna ceea ce Diavolul ne-a luat (loel 2:25). La fel ca în vechime, El a ascultat rugăciunile zilnice ale bunicii lui Michael şi ale familiei lui. A văzut lacrimile pe care le-a vărsat mama lui. A înţeles prin ce suferinţă trecea familia lui. Şi a spus: „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi… gânduri de pace şi nu de nenorocire (Ieremia 29:11).

  Să-I mulţumim lui Dumnezeu că le dă înapoi anii pierduţi celor care cheamă Numele Său!

  Avis Floyd Jackson

  Să răscumpărăm timpul - 2018. La fel ca în vechime, Dumnezeu a ascultat rugăciunile zilnice ale bunicii lui Michael şi ale familiei lui. A văzut lacrimile pe care le-a vărsat mama lui. A înţeles prin ce suferinţă trecea familia lui. Şi a spus: „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi... gânduri de pace şi nu de nenorocire (Ieremia 29:11).
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...