Dumnezeu face mai mult decât suficient

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! – Proverbele 3:5

  0 frumoasă universitate din Tennessee mi-l fura pe întâiul meu născut. Băiatul meu drag se făcuse mare şi venise timpul să plece de acasă, din Florida.

  A fost o perioadă de emoţii amestecate pentru mine. Pe de o parte, eram mândră de el şi mă bucuram că intrase la colegiu.

  Pe de altă parte însă, undeva în străfundul sufletului, eram răscolită de întrebări: L-am iubit oare suficient pe acest copil? Ne-am spus unul altuia tot ce trebuia spus? Ştie că viaţa mea a început să fie cu adevărat frumoasă abia în clipa în care i-am văzut primul zâmbet? Aveam o mulţime de întrebări şi doar câteva regrete.

  Aş fi putut să-l apreciez mai mult şi să-l critic mai puţin. Când a greşit, am ridicat tonul la el; dar când a avut o reuşită, i-am vorbit încet. Singurul meu băiat pleca şi aveam să-i spun câteva lucruri.

  Ne-am dus la restaurantul lui mexican preferat şi am luat masa doar noi doi împreună. Am profitat de momentele acelea ca să stăm de vorbă, ca de atâtea ori până atunci. I-am spus că el era minunea mea, un dar de la Dumnezeu.

  Apoi i-am cerut iertare pentru că nu am fost întotdeauna cea mai bună mamă. Înainte să continui, copilul meu m-a prins de mână şi mi-a spus:

  – Te-ai descurcat foarte bine, mamă. Eşti o mamă bună!

  Aveam nevoie să aud cuvintele astea. Tânărul meu preţios era bine. Era amabil, onest şi temător de Dumnezeu. Eu nu fusesem suficient de bună ca mamă, dar harul lui Dumnezeu a fost mai mult decât suficient.

  Nu-mi dau seama cum a reuşit Dumnezeu să transforme o mogâldeaţă de băiat într-un bărbat puternic, în pofida greşelilor mele. Dar nici nu am nevoie să înţeleg! Nu trebuie decât să am încredere că Marele Maestru are grijă să-l transforme într-un om al Său.

  Faptul acesta îmi este de ajuns. Eu nu am făcut suficient, dar El face mai mult decât suficient.

  Doamne scump, mă rog astăzi pentru mămica tânără care întâmpină dificultăţi în creşterea copiilor. Mă rog şi pentru mămicile mai în vârstă, care şi-ar dori să o ia de la capăt. Te rog, adu-le aminte acestor femei preţioase că desăvârşirea Ta acoperă greşelile lor. Adu-le aminte că harul Tău este mai mult decât suficient pentru copiii lor. Amin.

  Rose Joseph Thomas

  Dumnezeu face mai mult decât suficient - 2018. Doamne scump, mă rog astăzi pentru mămica tânără care întâmpină dificultăţi în creşterea copiilor. Mă rog şi pentru mămicile mai în vârstă, care şi-ar dori să o ia de la capăt. Te rog, adu-le aminte acestor femei preţioase că desăvârşirea Ta acoperă greşelile lor. Amin.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...