Călătorii

  Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine! În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus.Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. loan 14:1-3

  Nu-i aşa că-ţi place să vizitezi locuri noi? E foarte palpitant să călătoreşti şi uneori nu ştii când şi încotro porneşti sau ce vei găsi la destinaţie, mai ales dacă te deplasezi cu maşina, cum mă deplasez eu şi soţul meu.

  Cea mai mare parte a vieţii mi-am petrecut-o în Texas. Sunt texană şi mă laud cu asta. Este un stat foarte frumos. Nu mi-am închipuit niciodată că aveam să mă mut într-o zi în alt stat.

  Până când m-am căsătorit cu Frank.

  Frank a crescut în Texas şi îi cunoaşte frumuseţile. Dar a locuit foarte mulţi ani în Idaho. Şi nu era dispus să se întoarcă în Texas. Deci ghiciţi cine a trebuit să se mute! Niciunuia dintre prietenii mei nu i-a venit să creadă că am putut face aşa ceva.

  – Ce? Să pleci din Texas şi să te muţi în Idaho?

  Şi totuşi am plecat.

  De când m-am mutat în Idaho, am călătorit împreună cu Frank în multe locuri şi în multe state noi pentru mine. Munţi noi, defileuri noi, lacuri noi, păsări noi şi animale sălbatice noi. A fost o experienţă extraordinară!

  Dar noi plănuim să mai călătorim undeva. Este un loc unde nu am mai fost niciodată şi unde ne dorim de mult timp să ajungem. Am auzit multe lucruri frumoase despre el. Insă călătoria aceasta va fi diferită, pentru că nu vom avea bagaje. Şi nu vom merge cu maşina, ci vom zbura. Locul acesta este cerul!

  Acolo vom vizita multe locuri şi vom vedea lucruri pe care nu le-am văzut niciodată. Din câte am citit, cerul va eclipsa în splendoare toate peisajele pe care le-am văzut aici, pe pământ. Acolo plănuim să călătorim şi mai mult. Acolo ne vom stabili definitiv. De-abia aşteptăm momentul!

  Ne mutăm iar, de data aceasta în cer şi nu mai avem astâmpăr. De-abia aşteptăm să intrăm pe porţile de mărgăritar ale cetăţii. Vrei să vii şi tu cu noi?

  Donna Sherrill Lewis

  Călătorii - 2018. Cerul va eclipsa în splendoare toate peisajele pe care le-am văzut aici, pe pământ. Acolo plănuim să călătorim şi mai mult. Acolo ne vom stabili definitiv. De-abia aşteptăm momentul! Ne mutăm iar, de data aceasta în cer şi nu mai avem astâmpăr. De-abia aşteptăm să intrăm pe porţile de mărgăritar ale cetăţii. Vrei să vii şi tu cu noi?
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...