Binecuvântarea din ceasul al unsperezecelea

  Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci, „pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu”. 2 Corinteni 9:7

  Nu-mi stătea în obicei să pun bancnote mari (de douăzeci de dolari sau mai mari) în coş cu ocazia colectei pentru Săptămâna de Rugăciune. În miercurea aceea însă a fost o ocazie specială la Biserica Noul Legământ, din Savannah, Georgia. Comunitatea a ascultat atentă mesajul unui cunoscut evanghelist, Robert Connor. În timpul apelului pentru colectă, vorbitorul a îndemnat pe fiecare dintre cei prezenţi să ofere cea mai mare bancnotă pe care o avea în portofel sau în buzunar în seara aceea. Eu aveam o bancnotă de douăzeci de dolari. Vorbitorul s-a rugat fierbinte ca Domnul să-i binecuvânteze pe cei care au dat, dublându-le într-o săptămână suma oferită. Am pus bancnota de douăzeci de dolari în coş.

  Săptămâna a trecut repede şi a venit din nou ziua de miercuri cu ora de rugăciune. Prezbiterul a acordat timp pentru experienţe şi membrii au început să dea mărturie despre modul în care îi binecuvântase Domnul după darurile pentru Săptămâna de Rugăciune. O persoană oferise o sută de dolari. Eu n-am spus nimic, pentru că nu avusesem parte de nicio binecuvântare „monetară” specială. Nu bănuiam ce surpriză mă aştepta!

  M-am întors acasă şi, în timp ce mă pregăteam de culcare, am auzit un ciocănit la uşa de la intrare. Am deschis. Era un vechi şi bun prieten de-al meu, care nu era membru al bisericii mele. N-avea de unde să ştie de rugăciunea specială a evanghelistului. El mi-a spus:

  – Domnul mi-a spus să-ţi ofer un dar.

  Apoi, stând acolo în prag, s-a apucat să scrie un cec. Stupefiată, am luat cecul şi m-am uitat la sumă: şaptezeci şi şapte de dolari! Ca să-şi motiveze gestul, prietenul meu mi-a spus că mi-i oferise în semn de apreciere pentru „tot ajutorul” meu. Binecuvântarea mea sosise în ceasul al unsprezecelea! Şi nu era doar o sumă dublă, ci triplă şi chiar peste! La ora de rugăciune de săptămâna următoare, am fost prima care m-am ridicat de pe scaun ca să povestesc ce binecuvântare neaşteptată am primit.

  Da, sora mea, Dumnezeu iubeşte pe cine dă cu bucurie şi nu are egal când vine vorba de răsplătirea credinţei tale, a credincioşiei tale în aducerea zecimilor şi darurilor, a bucuriei cu care îi returnezi ceea ce este al Lui. Pune-L la încercare. Nu vei fi dezamăgită!

  Beatrice Banks

  Binecuvântarea din ceasul al unsperezecelea - 2018. Da, sora mea, Dumnezeu iubeşte pe cine dă cu bucurie şi nu are egal când vine vorba de răsplătirea credinţei tale, a credincioşiei tale în aducerea zecimilor şi darurilor, a bucuriei cu care îi returnezi ceea ce este al Lui. Pune-L la încercare. Nu vei fi dezamăgită!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...