Sentimentul pericolului

  lată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Matei 28:20

  Am întâmpinat câteva dificultăţi la serviciu. Lucrând ca manager şi fiind mai tânără decât majoritatea subalternilor mei, m-am confruntat cu o serie de provocări. Dar am observat că se contura un tipar. Ele surveneau după perioadele de înviorare spirituală din viaţa mea. Prima provocare a apărut imediat după Sabatul când din biserica noastră din Kingston, Jamaica, a fost transmis prin satelit programul evanghelistic „Pentecost and More”. Am fost extraordinar de fericită să particip la botezul care a încununat evenimentul şi care a fost transmis în toată lumea prin satelit.

  După trei zile, a apărut o complicaţie la serviciu. După o lună – în urma unui alt weekend încărcat de binecuvântări spirituale pe care l-am petrecut împreună cu femeile din biserica mea – problema a reapărut. Situaţia a ajuns critică după o activitate de post şi rugăciune pentru femei pe care am primit îndemnul s-o organizez, în zilele acelea, Duhul Sfânt S-a manifestat prin cuvintele şi slujirea coordonatoarei departamentului Misiunea Femeii. Lanţurile care ne ţineau încătuşate s-au rupt şi sufletele au fost eliberate.

  În săptămâna care a urmat, la serviciu „s-a dezlănţuit iadul”, cum se spune. La fel ca Ilie, am intrat într-o stare de panică, depresie, anxietate şi îmi venea să fug. Nu ştiam unde să mă ascund. Îmi era teamă c-o să fiu ucisă. Începând de vineri seara următoare, m-am rugat tot weekendul, până când am leşinat duminică seara. Luni, m-am întors la serviciu. O angajată a venit la mine şi mi-a ordonat:

  – Du-te şi mută-ţi maşina!

  Mi-a mai poruncit să plec de la serviciu la altă oră. În seara aceea, m-a cuprins o frică de nedescris. M-am zbuciumat aproape toată noaptea şi orice sunet auzeam îl luam drept semn al morţii mele iminente. M-am rugat până am adormit.

  A doua zi de dimineaţă, am simţit că m-am trezit la o viaţă nouă. Chiar m-am întrebat dacă nu cumva înviasem! I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru îndurarea Lui. Apoi, m-a sunat coordonatoarea departamentului Misiunea Femeii. Mi-a spus că a simţit că eram în pericol şi că se rugase pentru mine.

  – Te sun, mi-a spus ea, ca să te anunţ că s-a terminat. Dumnezeu a triumfat! Am rămas fără grai, fiindcă nu-i povestisem nici ei şi nimănui altcuiva prin ce treceam la locul de muncă.

  Ştiu că Dumnezeu ne conduce si că nicio armă nu are șanse să ne doboare. Când suntem în Hristos, noi suntem mai mult decât biruitoare (Isaia 54:17; Romani 8:37)!

  Keisha D. Sterling

  Sentimentul pericolului - 2018. Ştiu că Dumnezeu ne conduce si că nicio armă nu are șanse să ne doboare. Când suntem în Hristos, noi suntem mai mult decât biruitoare.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...