Uneori fac lucruri stupide

  Voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii. Matei 10:31

  S-a întâmplat într-o zi de vineri foarte aglomerată, în care trebuia să ajung în trei locuri diferite în timp foarte scurt. Mintea mea era preocupată cu alte lucruri, dar consideram că eram o persoană organizată şi că aveam să reuşesc să duc la capăt toate „misiunile”.

  Am ieşit pe uşă cu doi saci mari de gunoi ca să-i arunc la gheenă şi am schimbat două vorbe pe casa scării cu o doamnă pe care nu o mai văzusem în bloc. Am încuiat uşa şi am băgat cheile în buzunar. Când am ajuns la maşină, mi-am pus geanta pe portbagaj, felicitându-mă că „mi-am folosit capul” şi că n-am scăpat-o din greşeală în gheenă când am aruncat sacii de gunoi. Nu aveam timp să mă duc s-o recuperez din pubelă.

  Am găsit un loc de parcare aproape de cabinetul medicului. Am întins braţul spre scaunul din dreapta ca să-mi iau geanta, dar nu era acolo! Atunci mi-am dat seama: nu o luasem de pe portbagaj! Ce să fac? Nu aveam timp să mă întorc acasă şi s-o caut, fiindcă trebuia să intru la medic în trei minute. Am sunat-o pe sora mea, care locuieşte în acelaşi bloc cu mine, dar nu mi-a răspuns.

  În această agonie, am înălţat o rugăciune pentru un miracol. La scurt timp după aceea, a intrat în cabinet sora mea cu geanta! Nu-mi venea să cred! Nu avea timp să-mi explice chiar atunci ce se întâmplase, aşa că trebuia să aştept. I-am dat slavă Domnului pentru bunătatea Sa.

  Următoarea mea oprire a fost la poştă şi ghiceşte cu cine m-am întâlnit acolo: cu doamna necunoscută din bloc!

  Ea mi-a povestit ce s-a întâmplat. A văzut că am plecat cu geanta pe portbagaj. A încercat să-mi atragă atenţia, dar eram concentrată la drum, pentru că ieşeam din parcare şi intram pe o stradă aglomerată. Mi-a luat geanta căzută în mijlocul străzii, dar nu ştia cum să mi-o dea. În timp ce stătea nedumerită în faţa blocului, a coborât sora mea şi problema s-a rezolvat. Am îmbrăţişat-o şi i-am mulţumit pentru că a ajutat la realizarea unei minuni pentru mine în acea zi.

  Dumnezeul meu, care vede fiecare vrabie ce cade pe pământ, intervine şi atunci când eu fac lucruri stupide. N-am cuvinte să-I mulţumesc îndeajuns pentru valoarea pe care mi-o acordă.

  Edith Fitch

  Uneori fac lucruri stupide - 2018. Dumnezeul meu, care vede fiecare vrabie ce cade pe pământ, intervine şi atunci când eu fac lucruri stupide. N-am cuvinte să-I mulţumesc îndeajuns pentru valoarea pe care mi-o acordă.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...