În așteptarea lui Dumnezeu

  Aş mai trage nădejde în tot timpul suferinţelor mele, până mi se va schimba starea în care mă găsesc. Iov 14:14

  Tu îmi întinzi masa. – Psalmii 23:5

  Ca mămică tânără, fiind la prima experienţă a alăptării, nu prea m-am descurcat să împlinesc nevoile bebeluşului meu. Fetiţa mea plângea mult şi încercam să-i dau să sugă de fiecare dată când plângea. Însă ea nu prindea sânul aşa cum mă aşteptam. Procesul era frustrant pentru ea şi fizic dureros pentru mine. Uneori plângeam odată cu ea. Eram capabilă să-i ofer ce avea nevoie, dar mai întâi a trebuit să învăţăm să colaborăm. Îmi doream sincer s-o hrănesc şi s-o cresc pe această mică comoară pe care Dumnezeu ne-o dăduse mie şi soţului meu după nouă luni lungi de aşteptare.

  La fel ca micuţa mea, şi eu am plâns uneori ca Dumnezeu să-mi împlinească o nevoie – şi s-o împlinească repede! I-am cerut un anumit loc de muncă pe care îl consideram cel mai potrivit pentru mine. Dar, la fel ca micuţa mea, care a trebuit să înveţe să aştepte ajutorul meu ca să-i fie satisfăcută foamea, şi eu am strigat la Dumnezeu de multe ori pentru a găsi un loc de muncă în urma mutării într-o localitate nouă. Am fost nevoită să-mi schimb serviciul de mai multe ori, fiindcă soţul meu este pastor şi era repartizat în diferite zone.

  Căutarea aceasta a unui loc de muncă a fost o experienţă frustrantă şi înfricoşătoare. Dar, în ciuda sentimentelor mele, Dumnezeu lucra deja pentru mine, aşteptându-mă să mă liniştesc şi să-L urmez.

  Uneori plângem ca Dumnezeu să ne dea să mâncăm, deşi El ne aşteaptă cu masa deja întinsă. Lacrimile ne împiedică să vedem că El e gata. Mi s-a întâmplat des să-I cer Domnului un loc de muncă ce mi se părea foarte potrivit. El nu mi-a dat întotdeauna ce mi-am dorit eu, dar mi-a dat întotdeauna ce era cel mai potrivit pentru mine – şi la timpul potrivit. El m-a învăţat să aştept intervenţia Sa.

  El cunoştea în amănunt nevoile mele şi viaţa mea. După aceea, când priveam în retrospectivă, îmi dădeam seama că El îmi acorda timp să învăţ, la fel cum i-am dat şi eu bebeluşului meu timpul şi ajutorul necesar ca să înveţe să se hrănească.

  Dumnezeu ne îndeamnă să-L aşteptăm şi să nu ne pierdem curajul. El ne promite că nu ne va lipsi de niciun lucru bun. Poate că va trebui să aşteptăm mult, dar răsplata va fi veşnică!

  Betty Glover Perry

  În așteptarea lui Dumnezeu - 2018. Dumnezeu ne îndeamnă să-L aşteptăm şi să nu ne pierdem curajul. El ne promite că nu ne va lipsi de niciun lucru bun. Poate că va trebui să aşteptăm mult, dar răsplata va fi veşnică!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...