Ivit printre nori

  „Da, sunt” i-a răspuns Isus. „Şi veţi vedea pe Fiul omului şezând la dreapta puterii şi venind pe norii cerului.” – Marcu 14:62

  Te-ai gândit vreodată la ziua în care împărăţia lui Dumnezeu Se va ivi printre nori? Ce zi măreaţă!

  Am avut ocazia să-mi petrec vara în Atlanta (sau „Hotlanta” cum îi spun unii), Georgia. Programul meu obişnuit includea dimineaţa o plimbare de meditaţie şi rugăciune.

  Într-o dimineaţă, temperatura răcoroasă, briza plăcută, peisajele şi sunetele naturii m-au înviorat.

  Am urmărit îndelung veveriţele zvăpăiate, rouă de pe firele de iarbă şi verdele închis al copacilor care se înălţau către cer. Am observat că florile îşi deschideau petalele pentru a primi razele soarelui.

  Apoi am văzut o scenă spectaculoasă: s-a ivit pe cer soarele de un galben-portocaliu intens, parcă împingând la o parte, pentru o secundă, copacii şi păsările ca să-şi facă loc! Am poposit ca să strâng în suflet frumuseţea acestei clipe şi ca să-mi imprim în memorie această imagine splendidă.

  Răsăritul soarelui m-a trimis imediat cu gândul la ziua aceea extraordinară când Hristos Se va ivi printre nori ca să-Şi primească poporul, arătându-Se în slavă, vizibil pentru orice ochi.

  Inima mea este copleşită când mă gândesc la ziua aceea minunată. Ce speranţă fericită este aceasta şi cum străluceşte ea în inimile noastre ca un soare!

  Să ne bucurăm de frumuseţile de pe pământ în timp ce aşteptăm revenirea lui Hristos. Să facem fapte bune în timp ce ne pregătim inimile pentru întâlnirea cu Mântuitorul şi împăratul, Isus!

  Vrei şi tu să fii acolo? Eu vreau. Să dea Domnul să ne vedem acolo şi, până atunci, să ne rugăm unele pentru altele ca să nu lipsească de acolo niciuna dintre noi!

  Ella Clark-Tolliver

  Ivit printre nori - 2018. Să ne bucurăm de frumuseţile de pe pământ în timp ce aşteptăm revenirea lui Hristos. Să facem fapte bune în timp ce ne pregătim inimile pentru întâlnirea cu Mântuitorul şi împăratul, Isus! Vrei şi tu să fii acolo? Să dea Domnul să ne vedem acolo şi, până atunci, să ne rugăm unele pentru altele ca să nu lipsească de acolo niciuna dintre noi!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Maratonul spiritual

  Bucuria mesei din ceruri va fi cea mai frumoasă masă de nuntă – nunta Mielului: Antrenorul nostru, Susținătorul și Salvatorul nostru. Din mâna Sa și prin harul Său noi vom primi coroanele victoriei. Lauda fie a lui Dumnezeu!

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...