Ivit printre nori

  „Da, sunt” i-a răspuns Isus. „Şi veţi vedea pe Fiul omului şezând la dreapta puterii şi venind pe norii cerului.” – Marcu 14:62

  Te-ai gândit vreodată la ziua în care împărăţia lui Dumnezeu Se va ivi printre nori? Ce zi măreaţă!

  Am avut ocazia să-mi petrec vara în Atlanta (sau „Hotlanta” cum îi spun unii), Georgia. Programul meu obişnuit includea dimineaţa o plimbare de meditaţie şi rugăciune.

  Într-o dimineaţă, temperatura răcoroasă, briza plăcută, peisajele şi sunetele naturii m-au înviorat.

  Am urmărit îndelung veveriţele zvăpăiate, rouă de pe firele de iarbă şi verdele închis al copacilor care se înălţau către cer. Am observat că florile îşi deschideau petalele pentru a primi razele soarelui.

  Apoi am văzut o scenă spectaculoasă: s-a ivit pe cer soarele de un galben-portocaliu intens, parcă împingând la o parte, pentru o secundă, copacii şi păsările ca să-şi facă loc! Am poposit ca să strâng în suflet frumuseţea acestei clipe şi ca să-mi imprim în memorie această imagine splendidă.

  Răsăritul soarelui m-a trimis imediat cu gândul la ziua aceea extraordinară când Hristos Se va ivi printre nori ca să-Şi primească poporul, arătându-Se în slavă, vizibil pentru orice ochi.

  Inima mea este copleşită când mă gândesc la ziua aceea minunată. Ce speranţă fericită este aceasta şi cum străluceşte ea în inimile noastre ca un soare!

  Să ne bucurăm de frumuseţile de pe pământ în timp ce aşteptăm revenirea lui Hristos. Să facem fapte bune în timp ce ne pregătim inimile pentru întâlnirea cu Mântuitorul şi împăratul, Isus!

  Vrei şi tu să fii acolo? Eu vreau. Să dea Domnul să ne vedem acolo şi, până atunci, să ne rugăm unele pentru altele ca să nu lipsească de acolo niciuna dintre noi!

  Ella Clark-Tolliver

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...