Opriți-vă!

  Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ. – Psalmii 46:10

  Anul 2014 a fost un an greu pentru mine, fiindcă în anul acela mi-au murit două surori. De asemenea, ziua de 8 iunie a fost deosebit de dificilă – era ziua de naştere a scumpului meu băiat, David. Ar fi trebuit să împlinească patruzeci şi şase de ani. S-a născut prematur, a suferit de boala membranelor hialine (insuficienţă respiratorie acută, survenită în principal la nou-născuţi). A trăit foarte puţin şi n-am avut şansa să-l ţin măcar o dată în braţe.

  Rememorând toate aceste amintiri triste, mi-a fost dor să vină ziua în care să-l pot ţine în braţe pe David. Mi-am pus speranţa aceasta în Isus, Acela care ne va reuni cu familiile şi cu prietenii noştri când Se va întoarce ca să ne ia acasă. În seara aceea, am avut o experienţă neobişnuită. Am postat-o pe Facebook a doua zi ca să-i încurajez şi pe alţii. Postarea mea suna aşa: „9 iunie 2014: Aseară, pe când mă pregăteam de culcare, doar lumina de veghe din baie rămăsese aprinsă. Stătusem cu ochii spre cer, mă rugasem lui Dumnezeu şi-I mulţumisem pentru harul şi îndurarea Sa. Luna era aproape plină şi strălucise puternic. Apoi au acoperit-o norii, semn că venea furtuna. M-am întristat şi m-am simţit alungată.”

  Postarea mea continua astfel: „M-am rugat Domnului cu ochii deschişi şi I-am cerut să-mi asculte rugăciunea. I-am spus că, dacă avea să facă luna să iasă iar din nori pentru mine până să închei rugăciunea şi până să intru în pat, aveam să ştiu – fără nicio umbră de îndoială – că mă auzise. Am şoptit această rugăciune privind spre locul întunecos de pe bolta cerească unde ar fi trebuit să se afle luna. În mai puţin de un minut, conturul palid al lunii a devenit vizibil în spatele norilor denşi. M-am bucurat şi I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru îndurarea şi bunătatea Sa. Apoi, deodată, a strălucit în toată puterea ei. Am fost atât de fericită! Mi-au dat lacrimile de bucurie. A rămas aşa cinci minute, până când cerul s-a întunecat din nou. Mi-am încheiat rugăciunile, I-am spus noapte bună împăratului meu şi I-am mulţumit.”

  În concluzie, am scris: ,Am dormit adânc cum n-am mai dormit de mult timp. N-am mai avut nevoie de pastile sau de ceai de plante. Am dormit cu dragostea lui Dumnezeu în inimă şi în gând. Am învăţat foarte multe lucruri în acele momente petrecute singură cu El. Şi mi-am dorit să vă împărtăşesc şi vouă experienţa aceasta.” „Opriţi-vă”, ne spune Dumnezeu, „şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu.” Opreşte-te ca să stai de vorbă cu El astăzi!

  Judith Fletcher Norwood

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...