Servieta pierdută

  Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. – Isaia 41:10

  Aveam o servietă pe care doream să i-o trimit unui prieten din India. Am căutat-o în magazia mea plină cu de toate, dar n-am găsit-o. Am căutat-o in săptămânile următoare de fiecare dată când aveam puţin timp liber la dispoziţie. M-am uitat pe rafturi, în dulapuri, chiar şi în grămada de lucruri de pe podea. N-am reuşit s-o găsesc.

  Într-o zi, a venit la biroul meu un pastor din India care îmi era prieten. Venise şi să participe la nişte prezentări, şi ca să călătorească, urmând să se întoarcă in patria lui peste două săptămâni. Îl cunoştea pe prietenul meu indian şi a fost de acord să treacă pe la mine ca să ia servieta şi să i-o ducă.

  Între timp, m-am necăjit că n-am reuşit să găsesc servieta şi am renunţat s-o mai caut, dar l-am întrebat pe un coleg dacă putea să-mi dea servieta lui, care era exact ca a mea. I-am promis să i-o dau pe a mea când aveam s-o găsesc. N-a fost foarte încântat de idee, dar a acceptat. Nici eu n-am fost foarte încântată de soluţia aceasta fiindcă servieta lui se vedea că fusese folosită, pe când a mea era practic nouă. Dar am fost mulţumită că îmi puteam ţine promisiunea şi că puteam să-i fac o bucurie prietenului meu indian, căruia avea să-i prindă bine o servietă.

  Cu câteva zile înainte de întoarcerea pastorului indian, am decis s-o caut pe-a mea încă o dată cu mai mare atenţie. M-am rugat fierbinte când am intrat iar în magazie.

  Cum am intrat, m-am dus direct la grămada de lucruri de pe podea. Mă mai uitasem acolo, dar de data aceea am observat că în vârful grămezii se găsea o geantă. Am deschis-o şi, spre mirarea şi bucuria mea, servieta era chiar în această geantă! Era atât de frumoasă şi de curată!

  Sunt convinsă că s-a petrecut o minune, fiindcă verificasem zona de mai multe ori şi nu o remarcasem deloc. I-am mulţumit Domnului pentru că mi-a ascultat rugăciunea şi mi-a răspuns. Credinţa mea a fost întărită.

  Dumnezeu este foarte atent la dorinţele noastre şi este binevoitor să ne asculte rugăciunile. Să avem mereu încredere în El!

  Stella Thomas

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...