Isus mă iubește și pe mine

  Voi atrage la Mine pe toţi oamenii. – loan 12:32

  Nu era nimeni în cameră, dar dîntr-un colţ răzbăteau şase cuvinte cântate de o voce cade copil: „Isus… mă… iubeşte… şi pe… mine.” Domnul Nimeni, peruşul, învăţase că putea să-i atragă pe cei prezenţi la colivia lui dacă îşi înclina simpaticul căpşor albastru deschis şi dacă rostea propoziţia asta.

  Trebuia neapărat să-mi cumpăr şi eu un peruş şi să aflu cum să-l învăţ să vorbească! Am găsit în toate cărţile pe care le-am citit o recomandare: să cumpăr o singură pasăre, pentru că ea va simţi nevoia să se ataşeze de ceva şi doar aşa se va ataşa de oameni. În final, m-am decis să iau totuşi două păsări cântătoare şi nu una singură vorbitoare, pentru că şi lor le place relaţia cu oamenii.

  Pasărea aceasta solitară care vorbea ca să atragă atenţia altora îmi aminteşte de faptul că majoritatea dintre noi cunoaştem printre vecinele noastre, printre surorile de la biserică sau printre colegele de la serviciu o persoană „flămândă” din punct de vedere social, o persoană care simte că încercările ei de a lega relaţii cu alţii nu au succes. O soră de credinţă mi-a povestit odată că într-un Sabat, când ieşea din biserică, prezbiterul de serviciu a dat mâna cu ea şi i-a urat „Sabat fericit!” în timp ce se pregătea să dea mâna cu persoana din spatele ei. Mi-a povestit că şi-a spus în gând: Nu am nevoie să dai mâna cu mine. Aş prefera mai degrabă ca soţia ta să-mi dea o îmbrăţişare.

  Omul singur tânjeşte după ceva care să-i umple golul din suflet. Sunt copiii şi tinerii „flămânzi” din punct de vedere social când părinţii şi adulţii nu-şi iau timp pentru ei, nu-i observă, nu discută cu ei, nu fac activităţi împreună cu ei? Vor căuta ei atunci să le atragă atenţia pe alte căi, aidoma peruşului care vorbea? Vor căuta să le atragă atenţia pe căi nesănătoase sau prin obiceiuri dăunătoare spiritual, ca să-şi umple golul din suflet?

  La fel şi surorile noastre sunt „flămânde” din punct de vedere social când nu le băgăm în seamă, nu le observăm, nu le facem complimente şi nu le implicăm spiritual? Să ne aducem aminte că, prin bunătatea şi atenţia noastră, le putem asigura de faptul că Isus le iubeşte şi pe ele!

  Janet Lankheet

  Isus mă iubește și pe mine - 2018. Omul singur tânjeşte după ceva care să-i umple golul din suflet. Copiii şi tinerii „flămânzi” din punct de vedere social când părinţii şi adulţii nu-şi iau timp pentru ei, nu-i observă, nu discută cu ei, nu fac activităţi împreună cu ei. Vor căuta să le atragă atenţia pe căi nesănătoase sau prin obiceiuri dăunătoare spiritual, ca să-şi umple golul din suflet!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...