Dumnezeu răspunde la rugăciune

  Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi. – Psalmii 91:15

  Itinerarul meu mă ducea în două ţări, altele decât ţara mea natală. Într-una era obligatorie viza de intrare. Aveam la dispoziţie un număr limitat de zile pentru a o solicita, până la plecarea din ţara în care nu aveam nevoie de viză. De obicei, o viză se obţinea într-o săptămână, însă a mea întârzia să sosească. Şi n-am reuşit s-o obţin până în ziua plecării.

  A trebuit să plec fără paşaport. Plănuisem să merg mai întâi în ţara unde nu aveam nevoie de viză şi să solicit să-mi fie trimis paşaportul la ambasada de acolo prin DHL (serviciu de poştă rapidă internaţională). Sigur că era riscant, fiindcă trebuia să trăiesc o perioadă fără un document de identificare important. Dar nu aveam altă variantă!

  Trebuia să plec din ţara aceea într-o duminică. Pe măsură ce se apropia ziua plecării, am aşteptat, am numărat zilele şi ne-am rugat. Miercuri. Joi. Nicio veste despre viză. Dacă nu sosea la timp, nu putem solicita nici prelungirea perioadei de şedere.

  Vineri. În sfârşit, a sosit vestea că primisem viza! Exista însă o problemă: dacă îmi era expediat paşaportul vineri prin DHL, aveam să-l primesc tocmai luni, iar eu trebuia să plec duminică. Era foarte complicat. M-am rugat stăruitor împreună cu ceilalţi colegi şi am postit ca Duhul Sfânt să intervină şi să-mi dea o soluţie la dilema mea. În final, soţul meu a reuşit să ia paşaportul, să vină să mi-l aducă şi să se întoarcă acasă în aceeaşi zi. Domnul a auzit strigătul nostru şi ne-a ajutat!

  Vreau să depun mărturie aici că, în viaţă, nimic nu este mai important ca rugăciunea. Rugăciunea este legătura noastră cu Dumnezeu, mai ales în perioade critice. Ea este puterea noastră şi podul nostru către cer. Când chemăm Numele Său, primim răspuns în mod sigur. Promisiunea Sa este că El va asculta rugăciunile noastre.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru lucrarea Duhului Sfânt, care Se uneşte cu noi în rugăciune şi mijloceşte pentru noi. Iţi mulţumesc că nu ne laşi să ducem singuri lupta vieţii şi că tot cerul este de partea noastră.

  Caroline Chola

  Dumnezeu răspunde la rugăciune - 2018. Vreau să depun mărturie aici că, în viaţă, nimic nu este mai important ca rugăciunea. Rugăciunea este legătura noastră cu Dumnezeu, mai ales în perioade critice. Ea este puterea noastră şi podul nostru către cer. Când chemăm Numele Său, primim răspuns în mod sigur. Promisiunea Sa este că El va asculta rugăciunile noastre.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...