O relație specială

  lată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el şi el, cu Mine. – Apocalipsa 3:20

  Am un nepoţel foarte simpatic, care în curând va împlini doi ani. II iubesc enorm. Cum îl văd, cum vreau să-l iau în braţe, să-l strâng la piept şi să vorbesc cu el pe limba lui. Nu există sentiment mai plăcut decât acela pe care-l am când îl văd cum îşi întinde braţele mici către mine. Ne petrecem timpul vorbind şi povestind. Nu înţeleg prea bine ce-mi spune, dar nici nu contează prea mult, fiindcă noi doi avem o relaţie foarte specială. Ne uităm mult timp la pozele de pe telefonul meu sau de pe aparatul de fotografiat. (Nu le pot şterge, chiar dacă le-am păstrat mult timp pe computer, fiindcă lui îi plac atât de mult!) Uneori colorăm, citim sau ne jucăm cu maşinuţe; ne distrăm de minune!

  Dar, uneori, când îl chem să vină la mine, îşi întoarce capul în cealaltă direcţie şi îşi ascunde faţa în umărul mamei lui sau fuge şi se ascunde după piciorul ei, pentru că nu mă vrea. Pentru o secundă, respingerea lui mă doare. Trebuie să mă retrag şi să-i dau timp să se reîmprietenească cu mine. De obicei, ne reîmprietenim repede şi avem iarăşi momentele noastre speciale. Cu toate acestea, există şi situaţii în care nu ne reîmprietenim. Atunci rămân un simplu observator – mă uit, dar nu pun mâna – şi relaţia noastră are de suferit.

  Ultima oară când mi-a întors spatele m-am gândit la relaţia mea cu Isus. De câte ori a fost El nevoit să facă un pas înapoi şi să aştepte până am vrut să petrec timpul cu El din nou? De câte ori I-am îndurerat inima fugind la o distracţie pământească, în loc să alerg la El pentru linişte sufletească? De câte ori a bătut la uşa inimii mele şi nu L-am lăsat să intre? L-am lăsat să fie doar un observator!

  Nu vreau să-L tratez aşa, pentru că, atunci când nu-mi petrec timpul împreună cu El, pierd enorm de mult. Pierd când nu meditez la bunătatea pe care mi-a arătat-o şi la multele Sale binecuvântări. El ştie ce spun chiar şi atunci când cuvintele şi gândurile mele sunt încurcate, de neînţeles pentru ceilalţi. Parcă-L văd cum îmi zâmbeşte, aşa cum îi zâmbesc şi eu nepotului meu atunci când îmi spune nişte vorbe înţelese doar de el. Mi-am făcut obiceiul să-i spun lui Isus în fiecare zi că vreau să-L cunosc mai bine.

  Isus este şi prietenul tău! Dumnezeu Tatăl este tăticul tău. Ei vor să petreacă timp împreună cu tine. Vrei să-I primeşti astăzi şi să ai o relaţie specială cu Ei, mai importantă decât orice altă relaţie?

  Mona Fellers

  O relație specială - 2018. Isus este şi prietenul tău! Dumnezeu Tatăl este tăticul tău. Ei vor să petreacă timp împreună cu tine. Vrei să-I primeşti astăzi şi să ai o relaţie specială cu Ei, mai importantă decât orice altă relaţie?
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...