Trezirea!

  Îl lasă să-l vadă faţa cu bucurie. – Iov 33:26
  Ei vor vedea faţa Lui. – Apocalipsa 22:4

  Spre sfârşitul adolescenţei, am descoperit că aveam un nodul la sân. Doctorul mi-a spus că părea benign şi mi-a recomandat să-l ţinem sub observaţie. După cinci ani, a început să mă doară sânul şi m-am întors la cabinet. Medicul m-a examinat şi a constatat că nodului se mărise semnificativ. M-a trimis direct la spital şi a programat operaţia pentru a doua zi.

  Când m-am trezit de dimineaţă, am intrat în panică, întrucât ştiam că, dacă nodului era canceros, aveam să pierd sânul. Pe la 6:30, asistenta mi-a făcut o injecţie.

  – Ca să te linişteşti, mi-a spus. Anestezia ţi-o facem cu puţin timp înainte de ora şapte, când intri în operaţie.

  Dar mi s-a părut că durează o veşnicie până să vină să-mi facă anestezia. Când a trecut prin salonul meu, am întrebat-o:

  – Cât e ceasul?

  A izbucnit în râs şi mi-a spus cât era, dar n-am reţinut pentru că aveam mintea în ceaţă. Apoi am auzit-o vorbind cu cineva:

  – Acum iese din anestezie. De o jumătate de oră de când trec pe la ea mă tot întreabă cât e ceasul! Operaţia a decurs bine. Tumoarea nu este canceroasă.

  Am deschis ochii ca să văd cu cine vorbea. Era tata şi se uita la mine cu multă dragoste. Plecase de la serviciu ca să fie lângă mine când aveam să ies din operaţia de care mi-a fost atât de frică! Au trecut mai bine de cincizeci de ani de atunci, dar n-am uitat cât de bine m-am simţit când am deschis ochii şi l-am văzut pe tatăl meu zâmbind la mine în sala de terapie intensivă.

  Nu vom fi cu toţi în viaţă la revenirea lui Hristos. Unii dintre noi ne vom ridica din mormânt şi-i vom găsi lângă noi pe îngerii păzitori, cum am găsit-o eu pe asistenta mea lângă mine la terapie intensivă. Şi când vom ridica privirea, ÎI vom vedea pe Mântuitorul, zâmbind iubitor.

  „Nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii şi noi vom fi schimbaţi” (1 Corinteni 15:51,52). Dacă suntem credincioşi şi nu vom mai fi în viaţă la revenirea lui Hristos, îngerul nostru ne va trezi la cea dintâi înviere. O, ce bucurie!

  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Trezirea! - 2018. Nu vom fi cu toţi în viaţă la revenirea lui Hristos. Unii dintre noi ne vom ridica din mormânt şi-i vom găsi lângă noi pe îngerii păzitori, cum am găsit-o eu pe asistenta mea lângă mine la terapie intensivă. Şi când vom ridica privirea, ÎI vom vedea pe Mântuitorul, zâmbind iubitor.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iubindu-i pe cei care nu merită iubirea

  Scump Isus, Îți suntem pentru totdeauna recunoscători pentru harul Tău minunat! Mulțumesc că ne iubești chiar și în momentele noastre cele mai întunecate! Ajută-ne să manifestăm prin cuvinte și fapte dragostea Ta către aproapele.

  Pietricica din pantof

  Te încurajez ca astăzi să-ți iei timp să rezolvi problemele, înainte ca ele să-ți cauzeze mai multă durere și să te coste timp prețios în viitor.

  Renunță la sare!

  Dumnezeu ne cere să călătorim pe un drum mai puțin bătătorit. Mai exact, uneori este foarte greu să lăsăm în urmă durerile, frustrările și mâhnirea. Uneori nu vrem să le lăsăm, pentru că, altminteri, ne-am pierde identitatea din prezent.

  Lanterna

  Eram uimită! Dumnezeu are o mie de căi de a avea grijă de noi. Chiar s-au împlinit cuvintele: „Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!”

  Publicate astăzi

  Primul război mondial

  Astăzi, dacă nu suntem atenți, putem aprinde un război sau, cu mai multă atenție, putem stinge un conflict. Ce vom face? Soluția lui Dumnezeu este întotdeauna împăcarea. Deși pare la îndemână, soluția războiului este cea mai costisitoare variantă. Abia după ce realizăm cât de mari sunt pierderile, regretăm, dar tardiv, că nu am făcut tot ce era posibil pentru a rezolva pașnic un conflict.

  Iubindu-i pe cei care nu merită iubirea

  Scump Isus, Îți suntem pentru totdeauna recunoscători pentru harul Tău minunat! Mulțumesc că ne iubești chiar și în momentele noastre cele mai întunecate! Ajută-ne să manifestăm prin cuvinte și fapte dragostea Ta către aproapele.

  Cununa de glorie şi coroana regala stima de sine

  Nu acorda prea mare importanţă prestigiului oferit de mâna omului! Acest fel de prestigiu este imperfect, deoarece este oferit şi acceptat de simpli muritori. Acordă valoare supremă demnităţii care vine de la Dumnezeu, care ne face desăvârşiţi atunci când o primim.

  Rugă pentru părinți

  Părinte ceresc, Îți predau azi părinții omenești pentru a-i acoperi cu mâna Ta ocrotitoare, pentru a-i întări cu puterea Ta fără margini și pentru a le da credința neclintită! PROVOCARE: Află care sunt anumite probleme și încercări cu care se confruntă părinții tăi și roagă-te pentru acestea în mod special!

  El kell nyernünk a mennyet

  „Vigyázzatok azért minden időben, kérvén, hogy méltókká tétessetek arra, hogy elkerüljétek mindezeket, amik bekövetkeznek, és...