Trezirea!

  Îl lasă să-l vadă faţa cu bucurie. – Iov 33:26
  Ei vor vedea faţa Lui. – Apocalipsa 22:4

  Spre sfârşitul adolescenţei, am descoperit că aveam un nodul la sân. Doctorul mi-a spus că părea benign şi mi-a recomandat să-l ţinem sub observaţie. După cinci ani, a început să mă doară sânul şi m-am întors la cabinet. Medicul m-a examinat şi a constatat că nodului se mărise semnificativ. M-a trimis direct la spital şi a programat operaţia pentru a doua zi.

  Când m-am trezit de dimineaţă, am intrat în panică, întrucât ştiam că, dacă nodului era canceros, aveam să pierd sânul. Pe la 6:30, asistenta mi-a făcut o injecţie.

  – Ca să te linişteşti, mi-a spus. Anestezia ţi-o facem cu puţin timp înainte de ora şapte, când intri în operaţie.

  Dar mi s-a părut că durează o veşnicie până să vină să-mi facă anestezia. Când a trecut prin salonul meu, am întrebat-o:

  – Cât e ceasul?

  A izbucnit în râs şi mi-a spus cât era, dar n-am reţinut pentru că aveam mintea în ceaţă. Apoi am auzit-o vorbind cu cineva:

  – Acum iese din anestezie. De o jumătate de oră de când trec pe la ea mă tot întreabă cât e ceasul! Operaţia a decurs bine. Tumoarea nu este canceroasă.

  Am deschis ochii ca să văd cu cine vorbea. Era tata şi se uita la mine cu multă dragoste. Plecase de la serviciu ca să fie lângă mine când aveam să ies din operaţia de care mi-a fost atât de frică! Au trecut mai bine de cincizeci de ani de atunci, dar n-am uitat cât de bine m-am simţit când am deschis ochii şi l-am văzut pe tatăl meu zâmbind la mine în sala de terapie intensivă.

  Nu vom fi cu toţi în viaţă la revenirea lui Hristos. Unii dintre noi ne vom ridica din mormânt şi-i vom găsi lângă noi pe îngerii păzitori, cum am găsit-o eu pe asistenta mea lângă mine la terapie intensivă. Şi când vom ridica privirea, ÎI vom vedea pe Mântuitorul, zâmbind iubitor.

  „Nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii şi noi vom fi schimbaţi” (1 Corinteni 15:51,52). Dacă suntem credincioşi şi nu vom mai fi în viaţă la revenirea lui Hristos, îngerul nostru ne va trezi la cea dintâi înviere. O, ce bucurie!

  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Trezirea! - 2018. Nu vom fi cu toţi în viaţă la revenirea lui Hristos. Unii dintre noi ne vom ridica din mormânt şi-i vom găsi lângă noi pe îngerii păzitori, cum am găsit-o eu pe asistenta mea lângă mine la terapie intensivă. Şi când vom ridica privirea, ÎI vom vedea pe Mântuitorul, zâmbind iubitor.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...