El poate!

  Cerurile au fost făcute prin cuvântul Domnului şi toată oştirea lor, prin suflarea gurii Lui… Căci El zice şi se face, porunceşte şi ce porunceşte ia fiinţă. – Psalmii 33:6-9

  Am urmărit de curând un interviu cu Marcos Pontes, primul astronaut brazilian. În acest interviu, el mărturiseşte că, după călătoria în spaţiu, credinţa lui în Dumnezeu a crescut. Este imposibil să nu crezi în existenţa lui Dumnezeu după ce vezi cât de imens este universul. Este minunat să contempli natura şi fiecare detaliu perfect pe care numai un Dumnezeu are puterea să le creeze. Nu-i aşa că puterea Sa este uimitoare? El este atât de puternic, încât este suficient să rostească un cuvânt pentru ca lucrurile să vină la existenţă!

  Aş vrea să-ţi aduc aminte că noi avem acces la puterea aceasta care a fixat lumile în spaţiu şi care a umplut pământul cu atât de multe lucruri frumoase. Biblia ne spune că puterea aceasta a servit nu doar la creare, ci şi la vindecare. Când a fost pe pământ, Isus a rostit un cuvânt şi leproşii au fost vindecaţi. La glasul Său, demonii au fugit. La cuvântul Său, furtuna s-a potolit. Aş vrea deci să repet acest adevăr: puterea aceasta este la dispoziţia ta astăzi!

  Ce lucruri din viaţa ta ai vrea să fie altfel? Puterea care a creat lumea aceasta ne poate face făpturi noi. Puterea care a vindecat oameni ne poate însănătoşi şi pe noi. Puterea care a alungat demonii ne poate izgoni neliniştea din suflet. Puterea care a potolit furtuna poate domoli şi furtunile din viaţa noastră. Ea poate înlocui nesiguranţa, descurajarea şi disperarea cu pacea. Puterea lui Dumnezeu ne poate transforma. De multe ori, când ne uităm la noi, vedem atât de multe fapte nedesăvârşite. Cu toate acestea, puterea lui Dumnezeu, prin jertfa lui Hristos, a făcut totul pentru ca noi să fim oameni mai buni – oameni cu voinţa de a ne înfrânge obiceiurile rele.

  Draga mea prietenă, ce vrei să-i ceri lui Dumnezeu să schimbe la tine? în 2 Corinteni 5:17, citim: „Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” Dumnezeu ne poate scăpa de firea irascibilă şi de obiceiurile dăunătoare pentru sănătate.

  Regele David se ruga aşa: „Zideşte în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou şi statornic” (Psalmii 51:10).

  Promisiunile acestea biblice să fie rugăciunea ta astăzi. Nu uita că Dumnezeu are puterea de a zidi în tine o inimă curată, plină de dragoste şi de bunătate!

  Meibel Mello Guedes

  El poate! - 2018. Draga mea prietenă, ce vrei să-i ceri lui Dumnezeu să schimbe la tine? în 2 Corinteni 5:17, citim: „Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” Dumnezeu ne poate scăpa de firea irascibilă şi de obiceiurile dăunătoare pentru sănătate.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...