Articolul precedentAdevărata frumusețe
  Articolul următorCinstea

  Dumnezeu este întotdeauna la cârmă

  „Eu”, zice Domnul, „te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.” – Psalmii 32:8

  Ai observat că viaţa îşi poate schimba total cursul într-o singură zi? Primeşti un telefon în care eşti întrebată dacă ai vrea să te muţi în Hawaii sau un telefon în care eşti invitată să pleci în misiune în Rusia. Sau ţi se naşte un nepot şi ţi se dă vestea: „Eşti bunică (din nou)!” Din ziua aceea, viaţa ta se schimbă.

  Există telefoane pe care nu vrei să le primeşti: telefoane de la poliţie, de la spital ori de la morgă; telefonul în care copilul te anunţă că a ales un stil de viaţă alternativ; telefonul în care soţul te anunţă că nu se va mai întoarce acasă niciodată. Viaţa se poate schimba într-o secundă!

  De curând, am primit un telefon pe care nu mi-am dorit niciodată să-l primesc. Don, soţul meu, m-a sunat să-mi spună că mi-a distrus maşina. O veste pe care nimeni nu vrea s-o primească! Dar, slavă Domnului, el era viu şi nevătămat! Maşina poate fi înlocuită, dar nu şi soţul!

  Pe măsură ce discutam despre accident, vedeam tot mai clar intervenţia lui Dumnezeu. În momentul când a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de zăpada şi de gheaţa de pe margine, nu trecea nicio altă maşină pe şosea. Când a încercat să redreseze maşina, s-a învârtit în loc şi apoi s-a izbit de grămezile de zăpadă de pe marginea cealaltă a drumului. În urma impactului, maşina s-a învârtit în aer de trei sau patru ori, după care a aterizat înapoi pe roţi. Toate ferestrele s-au spart şi a intrat multă zăpadă înăuntru. Dar Don n-a avut nicio zgârietură, nicio tăietură şi nicio vânătaie! Mai târziu, mi-a povestit că a simţit că parcă cineva îi ţinea capul, pentru că nu a suferit nicio întindere musculară. Ochelarii de vedere şi de soare i-au zburat afară, dar i-a găsit uşor în zăpadă. După accident, mulţi şoferi s-au oprit să-l ajute. Primii care au oprit au fost un pensionar şi soţia lui. Au rămas lângă el până au venit ambulanţa şi poliţia. La final, s-au oferit să-l ducă acasă, lucru foarte drăguţ din partea lor, pentru că accidentul s-a petrecut la o distanţă de două ore de mers cu maşina! Pe drum, a avut ocazia să-i cunoască mai bine şi a aflat că doamna tocmai scrisese o carte pentru copii despre un înger cu picioarele mari. Simţământul lui a fost că, în ziua aceea, doamna aceasta a fost îngerul lui!

  Este uimitor cum ne scoate Dumnezeu în cale oamenii potriviţi la momentul potrivit! Sunt atât de recunoscătoare că Dumnezeu ne ghidează paşii şi veghează asupra noastră şi că El este întotdeauna la cârma vieţii noastre! Îi mulţumesc în mod deosebit că i-a permis soţului meu să depăşească vârsta de şaptezeci de ani.

  Louise Driver

  Dumnezeu este întotdeauna la cârmă - 2018. Este uimitor cum ne scoate Dumnezeu în cale oamenii potriviţi la momentul potrivit! Sunt atât de recunoscătoare că Dumnezeu ne ghidează paşii şi veghează asupra noastră şi că El este întotdeauna la cârma vieţii noastre! Îi mulţumesc în mod deosebit că i-a permis soţului meu să depăşească vârsta de şaptezeci de ani.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...