Însemnul

  Ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut. – Matei 25:40

  Un prieten ne-a lăsat un mesaj pe telefon ca să ne anunţe că soţia lui, pe care o vizitasem la spital cu câteva zile înainte, decedase. Ne mai spunea că se făcuseră aranjamentele pentru înmormântare, că data fusese stabilită şi că ne aştepta şi pe noi.

  Eram conştienţi că măcar atâta lucru puteam face pentru el, de vreme ce eram consideraţi de-ai familiei.

  În ziua înmormântării, pe când ne aflam în casa familiei îndoliate, organizatorul a cerut să se aplice pe fiecare maşină un însemn special care să arate că făceau parte din procesiune. Familia a plecat către biserică, iar noi am ieşit din casă şi am observat însemnul de pe maşina noastră. Ne aşezasem întâmplător în şirul de maşini, iar acum nu puteam decât să mergem înainte!

  În timp ce aşteptam în maşină ca procesiunea să pornească, am auzit nişte voci apropiindu-se din spate. În secunda următoare, cineva a deschis uşa de la maşina noastră şi a invitat două persoane să urce (evident, aparţinători ai familiei îndoliate).

  Ce înseamnă asta? m-am întrebat. Cine sunt oamenii ăştia? Cum pot face aşa ceva? Am aflat că cele două persoane – necunoscute nouă – erau rude de-ale decedatei. Nu aveau cu ce să se deplaseze. Iar maşina noastră a fost aleasă să-i transporte, fiindcă purta însemnul special.

  La scurt timp după aceea, am aflat că lucrul acesta era ceva obişnuit prin partea locului. Din fericire pentru noi, temerile noastre au fost nefondate şi totul a mers bine. Pasagerii noştri nu ne-au făcut absolut nicio problemă.

  Mai mult, am avut ocazia să fim de ajutor, deşi cumva constrânşi de situaţie. În final, am avut privilegiul de a ne face noi prieteni şi de a cunoaşte câte ceva despre viaţa lor.

  Ne-am aflat în locul potrivit la timpul potrivit şi am primit însemnul pentru slujire.

  Cum ne raportăm la oamenii prin care Dumnezeu ne conştientizează de binecuvântările de care putem avea parte atunci când suntem dispuşi să slujim?

  Intră în rând! Primeşte însemnul pentru slujirea lui Dumnezeu astăzi!

  Quilvie G. Mills

  Însemnul - 2018. Cum ne raportăm la oamenii prin care Dumnezeu ne conştientizează de binecuvântările de care putem avea parte atunci când suntem dispuşi să slujim? Intră în rând! Primeşte însemnul pentru slujirea lui Dumnezeu astăzi!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Publicate astăzi

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Intervenţii pozitive

  Dumnezeu ne cheamă să ne bucurăm de libertate. Doar că o asemenea libertate nu poate fi deplină decât dacă este legată de o slujire bazată pe iubire. Îndrăzneşte să urmezi o asemenea terapie chiar şi numai într-o manieră preventivă!

  Trioul perfect care trece linia sfârșitului

  Doamne, ajută-ne să iubim mai mult Cuvântul Tău și mai puțin cuvintele noastre! PROVOCARE: Încearcă să memorezi astăzi un psalm care îți place în mod deosebit!

  Vasárnapi missziómunka

  „Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és...