Înviere

  Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. – 1 Tesaloniceni 4:16

  Am visat odată că mi-a murit mama. Din nefericire, la şapte luni după visul meu, chiar a murit în urma unor evenimente şocante. La şapte luni după decesul ei, am avut alt vis, de data aceasta că ea era încă în viaţă. M-am trezit şi mi-a fost greu pentru că mi-am amintit de pierderea dureroasă. Am fost însă convinsă că Dumnezeu, în bunătatea Sa, mi-a întărit astfel speranţa că o voi revedea.

  Înainte să se împlinească un an de la moartea ei, Dumnezeu ne-a binecuvântat pe mine şi pe soţul meu cu vestea că urma să avem un copil. Prietenii mei hinduşi s-au bucurat. Ei credeau în reîncarnare şi-mi spuneau:

  – Mama ta este o luptătoare; se întoarce la noi!

  Sora mea şi cu mine suntem a patra generaţie de adventişti din familie, dar ideea aceasta suna plăcut. Ecografia a confirmat că urma să avem o fetiţă.

  – Vestea că este fetiţă le va da apă la moară prietenilor noştri hinduşi, cred! mi-a spus soţul meu amuzat.

  Până şi câinele mamei mele îşi aşeza capul pe burtica mea în mod frecvent.

  La scurt timp după ce am făcut ecografia, a trebuit să plec în Los Angeles pentru a participa la o conferinţă. Soţul meu nu mai fusese în California, aşa că am decis să profităm de ocazie şi să vizităm Parcul Naţional Yosemite şi oraşul San Francisco. Pe drum, m-am plictisit şi am început să citesc toate indicatoarele pe lângă care treceam. Pe un indicator scria „Happy Feet” [Picioare vesele]. Soţul meu a crezut că mă refer la bebeluş şi m-a întrebat:

  – Dă bebe din picioare?

  După aceea, ori de câte ori dădea bebe din picioare, spuneam amândoi în cor: – Happy Feet dă din picioare!

  Numele acesta mi-a plăcut atât de mult, încât am început să postez imagini pe Facebook cu el. Surorii mele nu i-a venit să creadă şi m-a întrebat speriată:

  – Ştii că la serviciu colegii o strigau pe mama „Happy Feet”?

  Pentru o secundă, am simţit că mi se moaie picioarele şi că mă prăbuşesc. Micuţa Happy Feet s-a născut şi, fapt interesant, seamănă leit cu mama.

  Mama mea se odihneşte acum în Isus şi cred că Dumnezeu mi-a dat cel de-al doilea vis ca să mă asigure că o voi revedea după înviere. Ce bucurie! Ne vom reîntâlni cu cei dragi ai noştri, prin harul lui Dumnezeu! Să-I mulţumim Domnului şi să avem încredere că El ne va susţine până atunci.

  Suhana Benny Prasad Chikatla

  Înviere - 2018. Mama mea se odihneşte acum în Isus şi cred că Dumnezeu mi-a dat cel de-al doilea vis ca să mă asigure că o voi revedea după înviere. Ce bucurie! Ne vom reîntâlni cu cei dragi ai noştri, prin harul lui Dumnezeu! Să-I mulţumim Domnului şi să avem încredere că El ne va susţine până atunci.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...