Avionul greșit

  Cine cugetă la Cuvântul Domnului găseşte fericirea şi cine se încrede în Domnul este fericit. – Proverbele 16:20

  Am călătorit mult în ultima vreme în diferite oraşe ale Americii de Nord, Europei şi Asiei. Am trecut prin diferite aeroporturi şi puncte de check-in şi am văzut bagaje de toate felurile şi mărimile. Mai mult, îi privesc întotdeauna fascinată pe oamenii care aleargă grăbiţi încoace şi încolo pentru a ajunge la timp la avion.

  Într-o zi frumoasă de vară, când mă îndreptam spre avionul cu care făceam naveta şi care era parcat puţin mai departe de terminal, am observat că mai erau câteva avioane pregătite să îmbarce pasageri. M-am asigurat că trec prin terminalul care trebuie, care avea afişată destinaţia mea, şi m-am îmbarcat în avion. După ce m-am aşezat la locul meu, I-am mulţumit lui Dumnezeu că m-a adus până aici şi m-am rugat şi pentru un drum lin şi în siguranţă spre casă.

  Din cauza lipsei de spaţiu de depozitare, anumitor bagaje de mână li se făcea check-in-ul pe măsură ce pasagerii se îmbarcau. Când stewardesa ne-a urat tuturor bun venit în avionul spre Baltimore, două femei s-au ridicat în picioare şi au spus: – Am crezut că avionul acesta merge la Atlanta!

  Se pare că fuseseră prinse într-o discuţie şi nu observaseră că merseseră spre o poartă greşită şi se îmbarcaseră în avionul greşit. Nici nu mai e nevoie să spun că decolarea avionului nostru a fost amânată, în timp ce bagajele lor erau descărcate şi transferate în avionul corect.

  Am reflectat asupra acestui incident în timp ce avionul nostru se pregătea de decolare. De câte ori nu am fost atât de distraşi de alte lucruri încât nu am reuşit să vedem încotro ne îndreptăm? Le permitem lucrurilor care ne distrag atenţia să ne împiedice de la a petrece timp cu Domnul nostru? În călătoria noastră prin viaţă, să ne rugăm pentru îndrumare, astfel încât să rămânem pe drumul cel bun şi să ne concentrăm asupra lucrurilor care ne vor ajuta să creştem în umblarea cu Dumnezeu. Nu aş vrea să ratez întâlnirea faţă în faţă cu Mântuitorul meu pentru că am fost prea ocupată cu plăcerile lumii acesteia.

  Mă rog ca, în timp ce ne vedem de treburile noastre zilnice, să nu pierdem din vedere destinaţia noastră finală. Să fim de neclintit în credinţa noastră pe drumul spre regatul ceresc pe care Isus îl pregăteşte pentru tine şi pentru mine.

  Rhona Grace Magpayo

  Avionul greșit - 2018. În călătoria noastră prin viaţă, să ne rugăm pentru îndrumare, astfel încât să rămânem pe drumul cel bun şi să ne concentrăm asupra lucrurilor care ne vor ajuta să creştem în umblarea cu Dumnezeu. Nu aş vrea să ratez întâlnirea faţă în faţă cu Mântuitorul meu pentru că am fost prea ocupată cu plăcerile lumii acesteia.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Maratonul spiritual

  Bucuria mesei din ceruri va fi cea mai frumoasă masă de nuntă – nunta Mielului: Antrenorul nostru, Susținătorul și Salvatorul nostru. Din mâna Sa și prin harul Său noi vom primi coroanele victoriei. Lauda fie a lui Dumnezeu!

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...